Οι Κορυφαίες 100 εντολές Google Βοηθός Google και εντολές Home Google

Και πού να πάρετε τον υπόλοιπο κατάλογο δεξιοτήτων

Ο Βοηθός Google είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε φωνή που απαντά σε ερωτήσεις, σας επιτρέπει να ελέγχετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές, να παίζετε μουσική και να εκτελείτε δεκάδες άλλες πραγματικά δροσερές λειτουργίες. Αυτός ο εικονικός βοηθός είναι διαθέσιμος σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς σειράς διαδραστικών ηχείων Google Home .

Για να ξεκλειδώσετε τη δύναμη του Google Assistant θα πρέπει να ξέρετε ποιες εντολές θα χρησιμοποιήσετε. Παρακάτω παραθέτουμε το κορυφαίο 100 μας, κατανεμημένο σε δέκα διαφορετικές κατηγορίες. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μια συσκευή με ενεργοποιημένο το Google Assistant, αρχίστε λέγοντας Hey Google και ακολουθήστε μία από αυτές τις εντολές.

Λάβετε υπόψη ότι πολλές από αυτές τις εντολές απαιτούν ατομικούς λογαριασμούς με τις αντίστοιχες υπηρεσίες τους, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δωρεάν. Θα σας ζητηθεί από τον Βοηθό Βοηθού Google να ορίσει τους λογαριασμούς όταν χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις εντολές για πρώτη φορά.

Εντολές παιχνιδιών Google

Lucy Lambriex / Getty Images

Ο Βοηθός Google σάς επιτρέπει να παίξετε μερικά πραγματικά απολαυστικά ηχητικά κεντρικά παιχνίδια, όπως μουσικές καρέκλες, trivia και ακόμη και περιπέτειες με περιστροφές, όπου μπορείτε να βυθίσετε σε έναν διαδραστικό κόσμο.

Εντολές υγείας και φυσικής κατάστασης

Inti St Clair / Getty Images

Είτε ψάχνετε για ιατρική συμβουλή, συμβουλές ομορφιάς, έναν εικονικό συνεργάτη προπόνηση ή απλά χρειάζεστε βοήθεια για να ηρεμήσετε στο τέλος μιας μακράς ημέρας, αυτές οι εντολές σας έχουν καλύψει.

Εντολές αγορών

PeopleImages / Getty Images

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Google Assistant είναι το πρόσθετο επίπεδο άνεσης που παρέχει, ειδικά όταν πρόκειται για την πλήρωση ενός άδειου ντουλάπι ή για την αγορά δώρου τελευταίας στιγμής. Αυτές οι εντολές με δυνατότητα φωνής επιτρέπουν μια γρήγορη και εύκολη εμπειρία αγορών χωρίς χέρια.

Αθλητικές εντολές

Louis Schwartzberg / Getty Images

Θέλετε να μάθετε ποιος κέρδισε τον τελευταίο αγώνα στο Pimlico; Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με το ποιος θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σας; Ανεξάρτητα από την ερώτησή σας σχετικά με τον αθλητισμό, ο Βοηθός Google μπορεί να απαντήσει.

Μουσικές και Podcast εντολές

Ήρωες εικόνες / Getty εικόνες

Το σπίτι σας Google ή άλλη συσκευή με ενεργοποιημένο τον βοηθό είναι ο ιδανικός σταθμός ακρόασης για τις αγαπημένες σας μουσικές μελωδίες και podcasts. Οι ακόλουθες εντολές παρέχουν πρόσβαση σε θησαυρούς ραδιοφωνικών σταθμών, τραγουδιών και εκπομπών.

Παραγγελίες παραγωγικότητας

levente bodo / Getty Images

Ποτέ μην κοιμάστε πολύ αργά, χάνετε ραντεβού ή παραγγείλετε ένα γεύμα με αυτές τις εύχρηστες εντολές που μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε ακόμα και τον πιο χαοτικό τρόπο ζωής.

Εντολές για μάθηση

Esthermm / Getty Images

Ο Βοηθός Google μπορεί να κρατήσει το μυαλό σας αιχμηρό με τις ακόλουθες εκπαιδευτικές εντολές, επιτρέποντάς σας να ενισχύσετε το λεξιλόγιό σας ή ακόμα και να μάθετε μια νέα γλώσσα, ανάμεσα σε πολλά άλλα χρήσιμα γεγονότα.

Ειδήσεις και εντολές καιρού

Malte Mueller / Getty Images

Μάθετε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο ή γύρω από το μπλοκ με αυτές τις χρήσιμες εντολές, οι οποίες παρέχουν επίσης λεπτομερείς προβλέψεις και προβλέψεις για τις χρηματοοικονομικές αγορές.

Ταξιδιωτικές εντολές

Derek Croucher / Getty Images

Σχεδιάστε και κλείστε ένα ολόκληρο ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς και της στέγασης, με αυτές τις εντολές που βασίζονται σε ταξίδια.

Άλλες χρήσιμες και ψυχαγωγικές εντολές

stevezmina1 / Getty Images

Η λίστα που ακολουθεί είναι ένας συνδυασμός άλλων εντολών του Google Assistant που μας αρέσουν και πιστεύουμε ότι και εσείς.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Google Assistant για να περιηγηθείτε σε περισσότερες διαθέσιμες εντολές.