Πώς να συγχρονίσετε το Ημερολόγιό σας με τον Βοηθό Google

Διαχειριστείτε το ημερολόγιό σας Google με ευκολία

Ο Βοηθός Google μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα ραντεβού σας - εφ 'όσον χρησιμοποιείτε το Ημερολόγιο Google . Μπορείτε να συνδέσετε το ημερολόγιό σας Google με το Google Home , Android , iPhone , Mac και Windows, τα οποία είναι συμβατά με το Google Assistant . Μόλις συνδέσετε το Ημερολόγιό σας Google με τον Βοηθό, μπορείτε να ζητήσετε από αυτόν να προσθέσει και να ακυρώσει ραντεβού, να σας πει το χρονοδιάγραμμά σας και πολλά άλλα. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το αν έχετε προσωπικό ημερολόγιο ή κοινόχρηστο.

Ημερολόγια Συμβατό με το Google Βοηθός

Όπως είπαμε, πρέπει να έχετε ένα Ημερολόγιο Google για να το συνδέσετε με το Google Assistant. Αυτό μπορεί να είναι το κύριο ημερολόγιο Google ή ένα κοινό ημερολόγιο Google. Ωστόσο, το Google Assistant δεν είναι συμβατό με ημερολόγια που είναι:

Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή, το Google Home, το Google Max και το Google Mini δεν μπορούν να συγχρονίζονται με το ημερολόγιο της Apple ή το ημερολόγιο του Outlook, ακόμα και αν έχετε συγχρονίσει στο Ημερολόγιο Google. (Ελπίζουμε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε σίγουρα.)

Πώς να συγχρονίσετε το ημερολόγιό σας με το Google Home

Η διαχείριση μιας οικιακής συσκευής Google απαιτεί την εφαρμογή Google Home για κινητά και το τηλέφωνο και το έξυπνο ηχείο πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Η εγκατάσταση της οικιακής σας συσκευής Google περιλαμβάνει τη σύνδεσή της με το Λογαριασμό σας Google και, συνεπώς, το ημερολόγιό σας Google. Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς Google, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτόν στον οποίο διατηρείτε το κύριο ημερολόγιό σας. Τέλος, ενεργοποιήστε τα Προσωπικά αποτελέσματα. Δείτε πώς:

Εάν έχετε πολλά άτομα που χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή Google στο σπίτι, όλοι θα χρειαστεί να ρυθμίσουν τη φωνητική αντιστοίχιση (ώστε η συσκευή να μπορεί να αναγνωρίσει ποιος είναι ποιος). Ο κύριος χρήστης μπορεί να προσκαλέσει άλλους να ρυθμίσουν τη φωνητική αντιστοίχιση όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία πολλαπλών χρηστών στις ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home. Επίσης στις Ρυθμίσεις εφαρμογής είναι μια επιλογή για την ακρόαση συμβάντων από κοινόχρηστα ημερολόγια ενεργοποιώντας τα προσωπικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τις παραπάνω οδηγίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν έχετε περισσότερες από μία συσκευές Google Home, θα πρέπει να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για καθένα από αυτά.

Πώς να συγχρονίσετε το ημερολόγιό σας Android ή iPhone, iPad και άλλες συσκευές

Η συγχρονισμός του ημερολογίου με την οποία είναι δυνατή η πρόσβαση της συσκευής Home Google σε άλλες συσκευές είναι εύκολη και δεν συμβαίνει. Δεδομένου ότι το Google Calendar είναι το μόνο που μπορεί να συγχρονιστεί με το Google Home αυτή τη στιγμή, τότε εάν χρησιμοποιείτε το Google Assistant και το Ημερολόγιο Google στη συσκευή σας, είναι εύκολο.

Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε το Google Assistant στον υπολογιστή σας, στο smartphone ή στο tablet σας . Η εγκατάσταση του Google Assistant απαιτεί έναν λογαριασμό Google, ο οποίος φυσικά περιλαμβάνει το ημερολόγιό σας Google. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνει. Όπως και με το Google Home, μπορείτε επίσης να συνδέσετε τα ημερολόγια κοινής χρήσης με το Google Assistant.

Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε διαφορετικό ημερολόγιο στη συσκευή σας που συγχρονίζεται με το ημερολόγιό σας στο Google, εκεί αντιμετωπίζετε προβλήματα. Όπως σημειώθηκε παραπάνω, τα συγχρονισμένα ημερολόγια δεν είναι συμβατά με τον Βοηθό του Google Home.

Διαχείριση του ημερολογίου σας με το Google Assistant

Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, η αλληλεπίδραση με το Google Assistant είναι ίδια. Μπορείτε να προσθέσετε συμβάντα και να ζητήσετε πληροφορίες για την εκδήλωση με φωνή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στοιχεία στο ημερολόγιό σας Google από άλλες ενεργοποιημένες συσκευές και να τις αποκτήσετε με τον Βοηθό Google.

Για να προσθέσετε ένα συμβάν, πείτε " Ok Google " ή " Hey Google ." Ακολουθούν παραδείγματα για τη φράση αυτής της εντολής:

Ο Βοηθός Google θα χρησιμοποιήσει ενδείξεις με βάση τα συμφραζόμενα από αυτά που είπατε για να καθορίσετε ποιες άλλες πληροφορίες είναι απαραίτητες για να ολοκληρώσετε τον προγραμματισμό ενός συμβάντος. Επομένως, αν δεν καθορίσετε όλες τις πληροφορίες στην εντολή σας, ο βοηθός θα σας ζητήσει τον τίτλο, την ημερομηνία και την ώρα έναρξης. Τα συμβάντα που δημιουργήθηκαν από το Google Assistant θα προγραμματιστούν για το προεπιλεγμένο μήκος που έχετε ορίσει στο Ημερολόγιο Google, εκτός αν καθορίζετε διαφορετικά κατά τον προγραμματισμό.

Για να ζητήσετε πληροφορίες για τα γεγονότα, χρησιμοποιήστε την εντολή αφύπνισης του Βοηθού Google και, στη συνέχεια, μπορείτε να ρωτήσετε σχετικά με συγκεκριμένες συναντήσεις ή να δείτε τι συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη ημέρα. Για παράδειγμα:

Για τις τελευταίες δύο εντολές, ο Βοηθός θα διαβάσει τα τρία πρώτα ραντεβού σας της ημέρας.