Αναθεώρηση εκτυπωτή Canon PIXMA MG7520

Η κατώτατη γραμμή

Η καλύτερη δυνατότητα του Canon PIXMA MG7520 all-in-one για φωτογραφικές μηχανές είναι η ικανότητά του να δημιουργεί έντονες και λαμπερές εκτυπώσεις φωτογραφιών και άλλα έγγραφα, τα οποία είναι ακριβώς όπου ο εκτυπωτής φωτογραφιών σε επίπεδο καταναλωτή πρέπει να είναι ο καλύτερος. Το MG7520 δεν πρόκειται να παράγει τέλειες εκτυπώσεις σε όλα τα μεγέθη, αλλά κάνει μια πολύ ωραία δουλειά για καθημερινές εκτυπώσεις φωτογραφίας, ειδικά σε σύγκριση με οτιδήποτε παρόμοια με all-in-ones (με ένα MSRP $ 199.

Η Canon έδωσε σε αυτό το μοντέλο ένα σύστημα έξι μελανιών, το οποίο παρέχει λίγο περισσότερη ακρίβεια χρώματος από ένα σύστημα με τέσσερα μελάνια. Επίσης, αυξάνει το κόστος χρήσης του PIXMA MG7520 λίγο.

Το MG7520 διαθέτει μια οξεία οθόνη αφής 3,5 ιντσών, η οποία κάνει τον έλεγχο του εκτυπωτή εύκολη διαδικασία. Και θα έχετε μια ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας, όπως ενσωματωμένο Wi-Fi και ένα ζεύγος θυρίδων καρτών μνήμης, τα οποία είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Πέρα από τις δυνατότητες εκτύπωσης φωτογραφιών, οι δυνατότητες αντιγραφής και σάρωσης του all-in-one της MG7520 είναι πολύ βασικές. Και θα ήθελα να δούμε ότι αυτός ο εκτυπωτής inkjet λειτουργεί λίγο πιο γρήγορα και παράγει πιο έντονα αποτελέσματα στην τυπική ρύθμιση ποιότητας εκτύπωσης. Αλλά αν επιλέξετε αυτό το μοντέλο, οι αργές ταχύτητες εκτύπωσης σημαίνουν απλά ότι θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο για τις ωραίες εκτυπώσεις φωτογραφιών, κάτι που πιθανώς αποτελεί αποδεκτό συμβιβασμό για τους περισσότερους φωτογράφους.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ποιότητα εκτύπωσης

Το MG7520 έχει πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης για τις φωτογραφίες, επιτρέποντάς του να συγκρίνει ευνοϊκά με άλλους εκτυπωτές σε επίπεδο καταναλωτών στην περιοχή των τιμών. Οι φωτογραφίες έχουν ακριβή χρώματα και είναι αιχμηρά, χάρη σε μεγάλο βαθμό στο σύστημα εκτύπωσης έξι μελανιών αυτής της μονάδας και στην ανάλυση 9600x2400 dpi με έγχρωμες εκτυπώσεις. Αυτό το μοντέλο δεν κάνει εκτυπώσεις που πρόκειται να προσεγγίσουν αυτό που έχετε δημιουργήσει σε ένα επαγγελματικό κατάστημα εκτύπωσης, αλλά οι εκτυπώσεις του είναι πάνω από το μέσο όρο για έναν εκτυπωτή all-in-one σε επίπεδο καταναλωτή.

Θα παρατηρήσετε μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στις τυπικές και τις καλύτερες ρυθμίσεις ποιότητας εκτύπωσης στο PIXMA MG7520. Θα ήταν ωραίο αν η Canon είχε δώσει σε αυτόν τον εκτυπωτή λίγο καλύτερη ποιότητα στην τυπική ρύθμιση, πράγμα που δεν είναι πραγματικά χρήσιμο για τις φωτογραφίες.

Άλλοι τύποι εκτυπώσεων, όπως τα έγγραφα, έχουν επίσης πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης σε σύγκριση με παρόμοια μοντέλα.

Εκτέλεση

Το PIXMA MG7520 έχει ταχύτητες επιδόσεων που δεν είναι τόσο καλές όσο θα θέλατε να δείτε με ένα μοντέλο all-in-one που κάνει πολύ καλή δουλειά με ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφιών . Μπορείτε να περιμένετε να χρειαστεί σχεδόν 1 λεπτό για να εκτυπώσετε φωτογραφίες στις υψηλότερες ρυθμίσεις ποιότητας. Ενώ το MG7520 λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα με την τυπική ρύθμιση ποιότητας, η ποιότητα της φωτογραφίας δεν είναι αρκετά καλή για να κάνει αυτή τη ρύθμιση ιδιαίτερα χρήσιμη.

Η εκτύπωση κειμένου δεν είναι τόσο γρήγορη όσο κάποια άλλα μοντέλα σε αυτό το εύρος τιμών. Οι δυνατότητες σάρωσης και αντιγραφής της μονάδας all-in-one προσφέρουν μόνο βασικές λειτουργίες και επιλογές.

Σχέδιο

Αυτή η συσκευή all-in-one είναι μια καλή εμφάνιση, προσφέροντας μαύρα, λευκά ή καμένα πορτοκαλί χρώματα με καθρέφτη φινίρισμα. Η Canon δεν ξεπέρασε τον αριθμό των κουμπιών ή των χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται στο MG7520, γεγονός που καθιστά το μοντέλο αυτό πολύ εύκολο στη χρήση.

Το MG7520 διαθέτει διπλούς δίσκους χαρτιού, εκ των οποίων το ένα προορίζεται για φωτογραφικό χαρτί.

Αν είστε φωτογράφος που χρησιμοποιεί κάρτες μνήμης Memory Stick , θα εκτιμήσετε ότι η Canon συμπεριλάμβανε δύο υποδοχές καρτών μνήμης με το MG7520 για SD και MS. Και επειδή είναι ευχάριστο να βλέπετε τις φωτογραφίες σας στην οθόνη αφής LCD της οθόνης 3,5 ιντσών , η τοποθέτηση της κάρτας μνήμης της φωτογραφικής μηχανής στη μονάδα και η απευθείας εκτύπωση από την οθόνη LCD είναι σχετικά εύκολη.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε συσκευές στον εκτυπωτή μέσω Ethernet, USB, Wi-FI και NFC, που θα σας δώσουν άφθονη ευελιξία.

Συνολικά, αυτός είναι ένας πολύ ωραίος εκτυπωτής, που προσφέρει καλή ευελιξία σε λογική τιμή. Σίγουρα δεν θα παράγει φωτογραφικές εκτυπώσεις που θα απευθύνονται σε επαγγελματίες φωτογράφους. Αλλά δημιουργεί μερικές ωραίες εκτυπώσεις φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως μικρά έως μεσαία μεγέθη, αρκεί να έχετε ρυθμίσει το MG7520 στις καλύτερες ρυθμίσεις ποιότητας και να χρησιμοποιείτε φωτογραφικό χαρτί καλής ποιότητας.