Συμβουλές για την αγορά μιας μονάδας Flash

Είτε θέλετε να αγοράσετε μια νέα μονάδα flash USB είτε απλά θέλετε να κάνετε αναβάθμιση, υπάρχουν μερικοί δείκτες που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία αγοράς λίγο πιο απλή. Να θυμάστε ότι αυτές οι οδηγίες δεν είναι σκληροί κανόνες και θα πρέπει να τροποποιηθούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Πηγαίνετε μεγάλο

Ποτέ δεν θα μετανιώσετε έχοντας πολύ χώρο στο USB flash drive σας. Ενώ η τιμή προφανώς αυξάνεται με την χωρητικότητα, θα πληρώσετε λιγότερο για να πηδήσετε από 8GB σε 16GB, για παράδειγμα, από ό, τι θα έπρεπε θα έπρεπε να αγοράσετε μια δεύτερη μονάδα δίσκου 8GB αργότερα στη γραμμή.

Αποκτήστε ασφάλεια

Πολλοί δίσκοι έρχονται με κάποιο είδος ασφάλειας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας με κωδικό πρόσβασης ή ακόμα και της σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το επίπεδο ασφάλειας που χρειάζεστε φυσικά εξαρτάται από το τι βάζετε στη συσκευή, αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε μια μονάδα δίσκου που έχει τουλάχιστον προστασία με κωδικό πρόσβασης. Το μικρό μέγεθος του δίσκου flash μπορεί να είναι βολικό, αλλά τα καθιστά επίσης πολύ εύκολο να χάσετε.

Μια άλλη χρήσιμη εγγύηση είναι η εγγύηση ενός κατασκευαστή, που συνήθως βρίσκεται στις περισσότερες μονάδες USB flash. Οι εγγυήσεις των κατασκευαστών μπορεί να κυμαίνονται από ένα χρόνο έως μία ζωή και θα προστατεύουν από ελαττώματα κατασκευής προϊόντων (όλοι οι όροι εγγύησης ποικίλλουν, οπότε ελέγξτε τη λεπτή εκτύπωση). Ωστόσο, οι εγγυήσεις για μονάδες flash αξίζουν μόνο αν είναι ήδη συμπεριληφθεί στη συσκευή. μην ανησυχείτε για την αγορά ενός εκτεταμένου σχεδίου από τον έμπορο λιανικής - δεν αξίζει τα λεφτά σας.

Μείνετε σκληροί

Καμία ποσότητα προστασίας με κωδικό δεν πρόκειται να σας βοηθήσει αν το φλας σας καταρρεύσει μετά από λίγη φθορά. Αναζητήστε δίσκους κατασκευασμένους από εξωτερικό περίβλημα από ανοδιωμένο αλουμίνιο ή κάποιο άλλο υλικό ανθεκτικό. Εάν πηγαίνετε με πλαστικό, βεβαιωθείτε τουλάχιστον ότι τα καπάκια διαθέτουν κάποιο είδος πρόσδεσης. Επίσης, δεν θα βλάψει να είναι αδιάβροχο, ειδικά αν πρόκειται να το συνδέσετε με το μπρελόκ σας.

Περίμενε

Κανονικά, αυτός ο ιστότοπος είναι συνήθως οπαδός όλων των πραγμάτων USB 3.0 , αλλά όταν πρόκειται για μονάδες flash USB, αυτό συνήθως δεν είναι απαραίτητο. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνετε ένα ασφάλιστρο για την ταχύτητα όταν ο οδηγός μεταφέρει μόνο και φέρει 32GB δεδομένων. Το άλμα ταχύτητας είναι αμελητέο σε αυτό το μέγεθος εκτός αν έχετε μια εργασία ευαίσθητη στο χρόνο που έχει χρησιμοποιήσει τη μονάδα πολλές φορές την ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι επίσης συμβατός με USB 3.0 πριν να αγοράσετε μια μονάδα δίσκου με την ίδια τεχνολογία.