Πώς να ανοίξετε ιστοσελίδες σε ένα νέο παράθυρο του Firefox

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του Firefox σε λειτουργικά συστήματα Linux, Mac ή Windows.

Η περιήγηση με καρτέλες έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας που τώρα θεωρούμε δεδομένο. Στα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης, η προεπιλεγμένη συμπεριφορά είναι να ανοίξει μια νέα καρτέλα αντί να ανοίξει ένα νέο παράθυρο, όπως συνέβαινε πριν οι καρτέλες έγιναν χαρακτηριστικό mainstream. Ορισμένοι χρήστες, ωστόσο, επιθυμούν τις παλιές ημέρες όταν άνοιξε ένα καινούργιο παράθυρο κάθε φορά που τέθηκε αυτό το είδος αίτησης.

Ο Firefox καθιστά εύκολη την επαναφορά αυτής της λειτουργικότητας πίσω από όπου ξεκίνησε όλα, ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο στη θέση μιας καρτέλας. Αυτό το σεμινάριο βήμα προς βήμα σας δείχνει τον τρόπο τροποποίησης αυτής της ρύθμισης.

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox
  2. Εισαγάγετε το ακόλουθο κείμενο στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης και πατήστε το πλήκτρο Enter ή Return : " about: preferences". Οι γενικές προτιμήσεις του Firefox πρέπει τώρα να εμφανίζονται.
  3. Στο κάτω μέρος αυτής της οθόνης, στην ενότητα Tabs , υπάρχουν τέσσερις επιλογές που συνοδεύονται από ένα πλαίσιο ελέγχου.
  4. Το πρώτο, Ανοίξτε τα νέα παράθυρα σε μια νέα καρτέλα , ενεργοποιείται από προεπιλογή και δίνει εντολή στον Firefox να ανοίγει πάντα νέες σελίδες σε μια καρτέλα αντί για ένα παράθυρο. Για να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία και να ανοίξετε νέες σελίδες στο δικό τους ξεχωριστό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, απλώς καταργήστε το σημάδι ελέγχου δίπλα στην επιλογή κάνοντας κλικ σε αυτήν μία φορά.