Πού είναι το εικονίδιο "Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας" στα Windows 7 και επάνω;

Το εικονίδιο εμφάνισης επιφάνειας εργασίας δεν είναι πια: Απλά κρύβεται

Μια ερώτηση που σκύλοι πολλοί χρήστες XP όταν μετακινούνται σε μια νεότερη έκδοση των Windows είναι "Πού είναι το dang" Show Desktop "Icon" στα Windows 7 , Windows 8, ή Windows 10.

Το "Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας" είναι μια συντόμευση την οποία χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες των Windows XP μέσω της γραμμής εργαλείων γρήγορης εκκίνησης . Ο σκοπός του Show Desktop είναι αρκετά απλός. Μειώνει όλα τα ανοιχτά παράθυρα για να γίνει ορατό το φόντο της επιφάνειας εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τραβήξετε γρήγορα ένα αρχείο ή να ξεκινήσετε ένα άλλο πρόγραμμα από τον πάντα χρήσιμο χώρο γραφείου στα Windows.

Στα Windows 7, ωστόσο, αυτό το εικονίδιο - για να μην αναφέρουμε ολόκληρη τη γραμμή εργαλείων γρήγορης εκκίνησης - δεν υπάρχει από προεπιλογή. Γιατί;

Πώς να βρείτε το εικονίδιο επιφάνειας εργασίας

Η απάντηση είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή: η εμφάνιση του Desktop είναι ακόμα γύρω στα Windows 7, αλλά έχει επανασχεδιαστεί και μετακινηθεί. Στην πραγματικότητα, αν δεν γνωρίζατε ότι ήταν εκεί, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθεί. Προσθέτοντας προσβολή σε τραυματισμό, το νέο εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας είναι απίστευτα εύκολο να ενεργοποιηθεί τυχαία - θα καταλάβετε γιατί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το γεγονός είναι ότι το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας που ξεκινά με τα Windows 7 δεν μοιάζει καθόλου με ένα κανονικό πρόγραμμα ή εικονίδιο χαρακτηριστικού. Για το λόγο αυτό, είναι ουσιαστικά κρυμμένο. Αντί για ένα προφανές εικονίδιο, το Show Desktop είναι τώρα ένα μικρό ορθογώνιο σε όλη τη διαδρομή στη δεξιά πλευρά της Γραμμής εργασιών (που επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα στην παραπάνω εικόνα).

Η Microsoft έχει επίσης προσθέσει περισσότερη λειτουργικότητα στη λειτουργία. Στα Windows XP, το Show Desktop θα έκανε μόνο ένα πράγμα. Κάνατε κλικ στο εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων γρήγορης εκκίνησης και όλα τα παράθυρά σας ήταν ελαχιστοποιημένα ώστε να μπορείτε να φτάσετε στην επιφάνεια εργασίας.

Στα Windows 7, μπορείτε απλά να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο χωρίς να το κάνετε κλικ για γρήγορη προβολή της επιφάνειας εργασίας "Aero Peek". Στα Windows 10, όταν έχετε ανοίξει τους τόνους διαφορετικών παραθύρων του προγράμματος, η Microsoft προσθέτει μια χρήσιμη υπενθύμιση ότι βρίσκεστε σε κατάσταση αναζήτησης, αφήνοντας το περίγραμμα όλων των ανοικτών παραθύρων στη θέση της. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι είναι σαν να βλέπετε την επιφάνεια εργασίας μέσα από ένα αδιαφανές παράθυρο.

Μετακινήστε το ποντίκι σας έξω από το εικονίδιο και τα ανοιχτά παράθυρα ανοίγουν πίσω στις αρχικές τους θέσεις. Για πιο μόνιμη λύση, κάντε κλικ στο εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας. Στη συνέχεια, όλα τα ανοιχτά παράθυρα θα ελαχιστοποιηθούν, όπως ακριβώς και με το παλιό εικονίδιο του Desktop Show στο XP.

Πιάσε ό, τι χρειάζεστε από την επιφάνεια εργασίας σας, κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας και τα ανοιχτά παράθυρά σας θα επιστρέψουν για μια ακόμη φορά στα αρχικά τους σημεία.

Αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας στα Windows - ή απλά έχετε δυσκολία να θυμάστε πού είναι το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας - υπάρχει μια άλλη εναλλακτική λύση: συντομεύσεις πληκτρολογίου. Αντί να πατήσετε το ποντίκι σας, απλώς πατήστε έναν ειδικό συνδυασμό πλήκτρων στο πληκτρολόγιό σας. Στα Windows 7 και Windows 10 πατήστε το Windows Key + D, ενώ οι χρήστες Windows 8 και 8.1 πρέπει να πατήσουν το Windows Key + M.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, οι χρήστες των Windows 10 έχουν επίσης μια τρίτη επιλογή για την εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας. Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και στο μενού περιβάλλοντος που εμφανίζεται για να επιλέξετε την επιλογή " Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας" (επίσης απεικονίζεται παραπάνω και επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα). Κάντε κλικ σε αυτό και είναι ακριβώς όπως κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας.

Αφού είστε έτοιμοι να επαναφέρετε τα παράθυρά σας, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών ξανά. Αυτή τη φορά επιλέξτε Εμφάνιση ανοιχτών παραθύρων και είστε πίσω στην επιχείρηση. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δύο επιλογές σε συνδυασμό, όπως δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών για να εμφανίσετε την επιφάνεια εργασίας και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας στην άκρα δεξιά για να επαναφέρετε τα παράθυρα.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το χαρακτηριστικό γνώρισμα στο παρελθόν, το Show Desktop είναι μια εύχρηστη επιλογή για να μάθετε πότε εργάζεστε σκληρά και πρέπει να φτάσετε στην επιφάνεια εργασίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.