Πώς να βάλετε το εικονίδιο "My Computer" στην επιφάνεια εργασίας των Windows 7

Επιστρέψτε αυτή τη Χρήσιμη Συντόμευση στη σωστή θέση της

Εάν πρόσφατα αναβαθμίσετε τα Windows 7 , ίσως έχετε παρατηρήσει ότι πολλά εικονίδια λείπουν από την επιφάνεια εργασίας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν αναβαθμίσετε από μια παλαιότερη έκδοση των Windows, όπως τα Windows XP .

Μία από τις συντομεύσεις που πιθανόν να χάσετε περισσότερο είναι ο Υπολογιστής μου, ο οποίος σας επιτρέπει να ανοίξετε γρήγορα την Εξερεύνηση των Windows για να δείτε όλους τους σκληρούς δίσκους που είναι συνδεδεμένοι στον υπολογιστή σας και τους πολλούς φακέλους που σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στον υπολογιστή σας για να βρείτε αρχεία , ανοιχτά προγράμματα κ.λπ.

Ευτυχώς, η εικόνα δεν χάνεται για πάντα. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να διαρκέσει μόλις 30 δευτερόλεπτα για να το επαναφέρετε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Μια σύντομη ιστορία του εικονιδίου του υπολογιστή μου

Ξεκινώντας με τα Windows XP, η Microsoft πρόσθεσε έναν σύνδεσμο στον υπολογιστή μου στο μενού "Έναρξη", ο οποίος οδήγησε σε δύο συντομεύσεις στον υπολογιστή μου - μία στην επιφάνεια εργασίας και η άλλη στο μενού Έναρξη.

Σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει την επιφάνεια εργασίας, η Microsoft επέλεξε να καταργήσει το εικονίδιο My Computer από την επιφάνεια εργασίας της Microsoft Vista και μετά. Αυτό συμβαίνει επίσης όταν η Microsoft έριξε το "My" από τον "My Computer", αφήνοντας το να ονομάζεται απλά "Computer".

Η συντόμευση εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη, παραγκωνισμένη στο μενού "Έναρξη" των Windows 7, αλλά μπορείτε σίγουρα να την επαναφέρετε στην επιφάνεια εργασίας σας αν προτιμάτε να την ανοίξετε εκεί.

Πώς να εμφανίσετε το εικονίδιο υπολογιστή στην επιφάνεια εργασίας στα Windows 7

  1. Κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε Εξατομίκευση από το μενού.
  2. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο του Πίνακα ελέγχου προσωποποίησης , κάντε κλικ στο σύνδεσμο Αλλαγή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας στα αριστερά για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Ρυθμίσεις εικονιδίου επιφάνειας εργασίας .
  3. Βάλτε μια επιταγή στο πλαίσιο δίπλα στο Computer . Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές στο παράθυρο διαλόγου και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι τους, πιθανώς δεν ελέγχονται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας. Νιώστε ελεύθεροι να ενεργοποιήσετε και άλλους.
  4. Χρησιμοποιήστε το κουμπί OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.

Όταν επιστρέψετε στην επιφάνεια εργασίας των Windows 7, θα βρείτε το εύχρηστο εικονίδιο του υπολογιστή στη θέση του.