Οι 7 Καλύτεροι 17 ιντσών και μεγαλύτεροι φορητοί υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Θέλετε φορητό υπολογιστή μεγάλης οθόνης; Έχουμε τη σέσουλα σε ό, τι χρειάζεστε

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός φορητού υπολογιστή, επιλογές όπως το λειτουργικό σύστημα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή ακόμη και το χρώμα είναι συχνά τα πρώτα κομμάτια της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. Ωστόσο, υπάρχει μια επιλογή που αμαρτάρει τα πάντα και αυτό είναι το μέγεθος. Από το εξαιρετικά μικρό netbook έως το μη φορητό φορητό υπολογιστή 17 ιντσών, το κάθε μέγεθος εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Στην περίπτωση των μεγαλύτερων φορητών υπολογιστών, η καλύτερη εμπειρία προβολής σημαίνει συχνά μια ανταλλαγή φορητότητας. Αλλά μερικές φορές αξίζει τον κόπο. Συχνά παραβλέπεται στον σημερινό κόσμο Ultrabook, κοιτάξτε τις επιλογές μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές των 17 ιντσών και των μεγαλύτερων σήμερα.

Απλό και απλό, το HP Envy 17 είναι ένα καλά κατασκευασμένο laptop που κάνει λίγους συμβιβασμούς στις προδιαγραφές του. Το λεπτό του αποτύπωμα καθιστά την πραγματική εναλλακτική λύση για το MacBook Pro της Apple, αν και αυτό το μηχάνημα έρχεται σε σχεδόν $ 1.000 φθηνότερα. Συσκευάζει ένα 1.6GHz Intel Core i7 720QM συν 16GB μνήμης και ένα σκληρό δίσκο 1TB.

Σχεδίαση-σοφός, είναι λίγο βαρύτερο από ένα MacBook στα 6,75 λίβρες. Στεγάζεται σε ένα κομψό πλαίσιο αλουμινίου και μαγνησίου και διαθέτει ένα όμορφο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και ένα μεγάλο touchpad. Ίσως οι περισσότεροι gush-worth είναι η οθόνη 1.920 x 1.080 pixel, η οποία φαίνεται εντυπωσιακή κάτω από γυαλί από άκρη σε άκρη. Η HP συνεργάζεται επίσης με την Beats Audio για εντυπωσιακά ενσωματωμένα ηχεία που ενισχύουν τα μπάσα. Παρόλο που ενδέχεται να μην είναι ο πιο φιλικός προς το ταξίδι υπολογιστής δεδομένης της μικρής διάρκειας ζωής της μπαταρίας 1,5 ωρών, αυτό το 17-incher κάνει μια εξαιρετική αντικατάσταση της επιφάνειας εργασίας.

Το Acer Aspire V Nitro 17 είναι ένα απίστευτο PC για κρέας και πατάτες για την τιμή. Δεν έχετε την υπερβολική κομψότητα των άλλων επιλογών αλουμινίου unibody εκεί έξω, αλλά συσκευάζει μια σοβαρή γροθιά επεξεργαστή και έχει μια πραγματικά όμορφη οθόνη. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7-7700HQ 7ης γενιάς που υπερχρονίζει ταχύτητες έως και 3.8GHz. Έχουν βάλει σε 16GB DDR4 RAM που δίνει στον επεξεργαστή αρκετό χώρο temp για να τρέξει ακόμα και τις βαρύτερες λειτουργίες AV. Η πανέμορφη οθόνη IPS είναι 17,3 ίντσες και αποτελείται από ανάλυση 1920 x 1080 pixel. Υπάρχει μια κάρτα NVIDIA GeForce GTX 1060 με 6 GB εξειδικευμένου VRAM DDR5 που προορίζεται αποκλειστικά για τη λειτουργία του, έτσι ώστε τα παιχνίδια και τα άλλα οπτικά συστήματα να έχουν άφθονη ισχύ για να καταστούν ρεαλιστικά. Υπάρχουν τέσσερα ενσωματωμένα ηχεία για δυνατούς, εντυπωσιακούς ήχους που τροφοδοτούνται από Dolby Audio και Acer True Harmony Plus. Έρχεται εξοπλισμένο με Windows 10 Home για τις πιο σύγχρονες επιλογές λογισμικού. Για ασύρματη συνδεσιμότητα, θα μεγιστοποιήσετε τις ταχύτητες με την τεχνολογία 802.11ac 2x2 MU-MIMO. Όσον αφορά την αποθήκευση, το πράγμα βγαίνει από το κιβώτιο με μια μονάδα δίσκου SSD 256GB πάνω σε μια μονάδα δίσκου SATA 1TB, για περισσότερη αποθήκευση από ό, τι πιθανότατα θα χρειαστείτε.

Με την εμφάνιση και την απόδοση του VivoBook 17 ιντσών, νομίζετε ότι ήταν ένα ολοκαίνουργιο MacBook Pro. Αλλά, επειδή η Apple δεν προσφέρει μια έκδοση 17 ιντσών του φορητού υπολογιστή της, το ASUS VivoBook Pro είναι σχεδόν όσο το δυνατόν πιο κοντά. Το Pro 17 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 8ης γενιάς Intel Core i7-8550U που προσφέρει ταχύτητες 1,8 GHz (Turbo Charge έως 4 GHz). Είναι επίσης εξοπλισμένο με 16GB μνήμης DDR4 RAM για να σας προσφέρει άφθονο προσωρινό ύψος για να πάτε με αυτόν τον γρήγορο επεξεργαστή. Περιλαμβάνεται ένας σκληρός δίσκος στερεάς κατάστασης 256 GB, οπότε η ανάκτηση τοπικών δεδομένων δεν θα επιβραδύνει τις ταχύτητες του επεξεργαστή.

Τώρα ας μιλήσουμε για τις φυσικές πτυχές του υπολογιστή. Η κατασκευή είναι εξαιρετικά ανθεκτική και το προφίλ είναι εξαιρετικά λεπτό. Είναι πάχους μόνο 8 εκατοστών, ώστε να μπορεί να γλιστρήσει σε οποιοδήποτε χαρτοφύλακα και ζυγίζει μόλις 4,6 κιλά, οπότε δεν θα ζυγίσει αυτό το χαρτοφύλακα. Υπάρχει μια οθόνη 17 ιντσών Full HD 1080p με κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 940MX για να προχωρήσει μαζί της. Επίσης ενσωματωμένη είναι μια έξοδος USB-C ανώτατου επιπέδου που μπορεί να μεταφέρει ταχύτητες έως και 5GB / s που θα υποστηρίζουν πλήρη έξοδο 4Κ (αν έχετε την οθόνη για να την πάρετε). Υπάρχουν επίσης εξόδους HDMI, περισσότερα USB και μια θύρα Ethernet LAN, έτσι ώστε να εξυπηρετεί βασικά οποιαδήποτε ανάγκη έχετε.

Ο υπολογιστής HP 17-X116DX της HP δεν προσφέρει όλες τις καμπάνες και τα σφυρίχτρα των μηχανών διπλάσια ή τριπλή τιμή, αλλά με μια τιμή που είναι φιλική προς τον προϋπολογισμό, η HP είναι μια εξαιρετική επιλογή για απόδοση. Μέσα στον υπολογιστή είναι ένας επεξεργαστής Intel Core i5 2,5 GHz, σκληρός δίσκος 1TB 5400rpm, 8GB μνήμης RAM και ένας καυστήρας DVD / CD για την εγγραφή όλων των ταινιών σας στον μεγάλο σκληρό δίσκο. Το πληκτρολόγιο χωρίς οπίσθιο φωτισμό προσθέτει ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο που είναι μαλακό και άνετο για πληκτρολόγηση όλη την ημέρα. Η οθόνη ανάλυσης 16,3 x 1,600 x 900 περιλαμβάνει εικόνες υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα ενεργειακή απόδοση για να μεγιστοποιήσετε τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το βάρος των 5,7 λιβρών της HP είναι αρκετά πρότυπο για το σημείο τιμής 17 ιντσών, αλλά μετρά λιγότερο από μια ίντσα σε συνολικό πάχος. Η προσθήκη μίας μοναχικής θύρας USB 3.1 προσθέτει υποστήριξη για συσκευές δεδομένων τρίτων με υψηλή ταχύτητα και ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Μια θύρα HDMI προσθέτει επίσης επιλογές σύνδεσης σε μεγαλύτερη οθόνη ή οθόνη.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές κάτω από $ 500 που διατίθενται στο διαδίκτυο.

Το Inspiron 7000 της Dell είναι η νεότερη ενσωμάτωσή τους στη γραμμή Inspiron και είναι ένα από τα λίγα 17 ιντσών που προσφέρει το δημοφιλές εμπορικό σήμα των καταναλωτών. Κάνει το σημείο "καλύτερη εμφάνισή" μας στη λίστα για αυτή την εκπληκτική οθόνη αφής 17 ιντσών 2 σε 1. Η ανάλυση είναι ένα μυαλό-ανατίναξη 1920 x 1080 pixels, και χρησιμοποιεί τη λαμπρή λειτουργικότητα της οθόνης Truelife της Dell που προσφέρει λαμπρά οπίσθιου χρώματος και εντυπωσιακά ευρείες οπτικές γωνίες.

Για να τρέξετε αυτήν την όμορφη οθόνη, κοιτάζετε έναν επεξεργαστή 7,7 γενιών Intel Core i7-7500U 2,7 GHz, ο οποίος υπερβαίνει τα 3,5 GHz. Υπάρχουν 16GB ενσωματωμένης μνήμης DDR4 RAM και ένα ενσωματωμένο SSD 512GB για σιωπηλή και γρήγορη υπολογιστική λειτουργία. Η οθόνη στρέφεται εντελώς, 360 μοίρες, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το πράγμα σε ένα εξαιρετικά ισχυρό δισκίο αφής. Υπάρχουν ενσωματωμένα ηχεία με λειτουργίες MaxxAudio και Bluetooth 4.0. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη κάμερα web 720p, η οποία είναι το πρότυπο για συνομιλία με φορητό βίντεο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έξι ώρες με τη μπαταρία ιόντων λιθίου τεσσάρων κυψελών και υπάρχει ακόμα ένα φωτεινό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό για νυχτερινή χρήση.

Το Predator Helios 300 της Acer είναι ένας πολύ στρογγυλός φορητός φορητός υπολογιστής για σκληρούς παίκτες. Εκτός από το νυχτερίδα, ο σχεδιασμός του είναι εντυπωσιακός, με πλαστικό γεωμετρικό πλαίσιο και λεπτομέρειες με κόκκινο ριγέ. Στο εσωτερικό, συσκευάζει ένα Core i7-7700HQ, Nvidia GeForce GTX 1060 6GB, 16GB DDR4 / 2400 και 1TB αποθήκευσης. Κανονικά ένα φορητό υπολογιστή με αυτό το βιογραφικό θα κοστίσει πολύ περισσότερο, αλλά η Acer το προσφέρει σε ένα κλάσμα του κόστους. Φυσικά, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τις διαμορφώσεις.

Η αγαπημένη μας πλευρά αυτού του φορητού υπολογιστή είναι το πληκτρολόγιο. Έχει πλήκτρα τύπου chiclet με κόκκινο οπίσθιο φωτισμό και άφθονο ταξίδι. Είναι σχετικά ήσυχα και προσφέρουν γρήγορη ανταπόκριση. Εάν υπάρχει ένα μειονέκτημα αυτής της συσκευής, όμως, είναι η εντυπωσιακή οθόνη 1.920 x 1.080 IPS. Η εικόνα είναι καλή και έχει ευρείες οπτικές γωνίες, αλλά σε 230 nits max, δεν έχει τόσο φωτεινό όσο ελπίζαμε. Στη φωτεινή πλευρά, είναι έτοιμο για χρήση με VR, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε απλά ένα ακουστικό και να εισάγετε έναν εντελώς νέο κόσμο.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων των καλύτερων φορητών υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών κάτω από $ 1.000 που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Εάν περάσετε τις μέρες σας με τα λογιστικά φύλλα και τις παρουσιάσεις PowerPoint, θα εκτιμήσετε το ακίνητο του Lenovo Ideapad 320. Η λαμπρά φωτεινή οθόνη HD + με ανάλυση 1,600 x 900 με τεχνολογία αντιθαμβωτικού προσφέρει αρκετό χώρο για την ανάλυση των λεπτομερειών. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Core i5-7200U της 7ης γενιάς μαζί με μνήμη 12GB DDR4, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε πολλαπλές αναλύσεις στην επιθυμία της καρδιάς σας. Η Lenovo υποστηρίζει επίσης μια διάρκεια ζωής μπαταρίας επτά ωρών, η οποία είναι αρκετά εντυπωσιακή δεδομένης της μεγάλης οθόνης.

Ο σχεδιασμός του είναι μάλλον ήπιος, με ένα γκρι πλαστικό πλαίσιο. Αυτό που αγαπάμε, όμως, είναι ο ενσωματωμένος αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος χρησιμεύει για την ασφαλή φύλαξη όλων των δεδομένων σας. Όλες οι θύρες συνδεσιμότητας είναι συγκεντρωμένες στην αριστερή πλευρά του φορητού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών εναλλασσόμενου ρεύματος και Ethernet, της τηλεόρασης HDMI, δύο θύρας USB 3.0 τύπου A, υποδοχής combo για ακουστικά / μικρόφωνο, θύρας USB 3.0 τύπου C, καθώς και ένα αναγνώστη καρτών φλας τεσσάρων μορφών. Για έναν επαγγελματία χρήστη, δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά περισσότερα που θα μπορούσατε να ζητήσετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .