Τηλεοράσεις Hitachi 4K Ultra HD με ενσωματωμένη ροή ροής

Η ροή στο Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους πρόσβασης σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά προγράμματα και δύο γνωστά ονόματα που έρχονται πάντα στο νου σε αυτό το χώρο είναι τα Netflix και Roku.

Η Netflix είναι σίγουρα ο κυρίαρχος πάροχος του διαδικτυακού περιεχομένου βίντεο συνεχούς ροής, ενώ τα προϊόντα Roku, όπως τα κουτιά τους και το ραβδί συνεχούς ροής, επιτρέπουν στους καταναλωτές να προσθέτουν πρόσβαση στο internet σε σχεδόν όλους τους τύπους τηλεοράσεων.

Ωστόσο, εκτός από το δημοφιλές ραβδί και κουτιά συνεχούς ροής, ο Roku έχει επίσης συνεργαστεί με μια σειρά τηλεοπτικών παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων των Haier, Hisense, Hitachi, Insignia, Sharp και TCL, για να ενσωματώσει το λειτουργικό σύστημα Roku απευθείας στην τηλεόραση, αντί να απαιτεί τη σύνδεση ενός εξωτερικού ραβδιού ή κουτιού.

Οι περισσότερες τηλεοράσεις Roku είναι είτε 720p είτε 1080p, αλλά υπάρχουν επίσης και 4K μοντέλα Ultra HD TV. Μετά από αυτή την τάση, η Hitachi προσφέρει τηλεοράσεις 4K Ultra HD με ενσωματωμένο Roku.

Τρία μοντέλα στην τηλεοπτική σειρά 4K Ultra HD Roku της Hitachi είναι τα 50R8 (50-ίντσες), 55R7 (55-ίντσες) και 65R8 (65-ίντσες).

Χαρακτηριστικά τηλεόρασης Hitachi Roku 4K Ultra HD

Όπως και με τις προηγούμενες τηλεοράσεις Roku, τα χαρακτηριστικά Roku είναι τα ίδια σε όλα τα σετ. Περιλαμβάνει μια εξατομικευμένη αρχική οθόνη που παρέχει εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο ροής στο διαδίκτυο και μια λειτουργία 4K Spotlight που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο ροής 4K. Επίσης, οι εύχρηστες λειτουργίες τηλεόρασης, όπως η επιλογή εισόδου, οι ρυθμίσεις εικόνας και άλλες λειτουργικές λειτουργίες, είναι προσβάσιμες μέσω της εύχρηστης αρχικής οθόνης Roku.

Το Roku παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 4.500 κανάλια συνεχούς ροής (ορισμένα εξαρτώνται από τη θέση χώρας - και διαθέτουν 4Κ και 4Κ πηγές). Τα κανάλια είναι προσβάσιμα μέσω του καταστήματος Roku. Ωστόσο, παρόλο που υπάρχουν πολλά δωρεάν κανάλια (όπως το YouTube), υπάρχουν και πολλά που απαιτούν μηνιαίες συνδρομές (συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu, Amazon) ή αμοιβή ανά προεπισκόπηση (Vudu).

Εκτός από την κύλιση σε όλα τα κανάλια για να βρείτε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε, το Roku περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία αναζήτησης, καθώς και τη ροή της ροής, η οποία μπορεί να σας υπενθυμίσει πότε έρχεται μια συγκεκριμένη επίδειξη ή γεγονός και αν υπάρχει χρέωση Δες το.

Παρόλο που το πρόσθετο πλεονέκτημα για την παραπάνω ομάδα Hitachi είναι η συμπερίληψη των 4K, να έχετε κατά νου ότι η πρόσβαση στο 4K μέσω streaming απαιτεί επίσης πολύ γρήγορες ευρυζωνικές ταχύτητες, ενώ η Netflix συνιστά μέχρι και 25mpbs . Εάν η ευρυζωνική ταχύτητά σας δεν επαρκεί για streaming 4K, το Netflix ή άλλοι παροχείς περιεχομένου μπορεί να "υποβαθμίσει" το σήμα σε ανάλυση 1080p ή χαμηλότερη. Από την άλλη πλευρά, η τηλεόραση θα αναβαθμίσει αυτό το σήμα σε 4K, αλλά αυτό δεν θα δώσει το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα με την φυσική ροή 4K.

Πρόσθετες δυνατότητες τηλεόρασης

Εκτός από όλες τις λειτουργίες ροής στο internet που παρέχονται μέσω του λειτουργικού συστήματος Roku, στις τρεις τηλεοράσεις Hitachi 4K Ultra HD Roku περιλαμβάνονται πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Η κατώτατη γραμμή

Υπάρχουν πολλές έξυπνες τηλεοράσεις εκεί έξω. Ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες έξυπνων τηλεοράσεων βρίσκουν δυσαρεστημένοι από τις περιορισμένες επιλογές ροής που παρέχουν μερικά από αυτά τα σύνολα, οπότε καταλήγουν να προσθέτουν ένα εξωτερικό πακέτο ή κουτί ροής. Από την άλλη πλευρά, Roku προσφέρει μια εξαιρετική λύση, απλά ενσωματώστε το σύστημα Roku μέσα στην τηλεόραση στην πρώτη θέση.

Οι τηλεοράσεις Hitachi Roku διατίθενται αποκλειστικά μέσω του Sam's Club. Εάν προστεθούν περισσότεροι λιανοπωλητές, αυτές οι πληροφορίες θα προστεθούν σε αυτό το άρθρο.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι τηλεοράσεις Hitachi 4K Ultra HD Roku που παρουσιάζουν αυτό το άρθρο δεν είναι HDR ή Dolby Vision Εντούτοις, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει για μελλοντικά μοντέλα - οι πληροφορίες θα ενημερώνονται όπως απαιτείται.