Η τηλεόραση LG 65G6P 4K Ultra HD OLED κερδίζει 2016 τηλεοπτική μετάδοση

Ποια τηλεόραση είναι καλύτερη για το σπίτι σας θέατρο;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση δεν καθορίζεται μόνο από τους αριθμούς, αλλά από την υποκειμενική γνώμη που βασίζεται στις αντιλήψεις και τις ανάγκες κάθε θεατή.

Το τηλεοπτικό σουτ

Για να προσδιορίσουμε με ακρίβεια ποια είναι η καλύτερη τηλεόραση, πρέπει να ληφθούν υπόψη τόσο οι τεχνικοί όσο και οι παρατηρητικοί παράγοντες. Για να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή, η Value Electronics διεξάγει ετήσιο τηλεοπτικό πέναλτι (τώρα στο δωδέκατο έτος), στο οποίο συμμετέχει μια επιλεγμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων και καταναλωτών.

Για το 2016, η Value Electronics φιλοξένησε τον διαγωνισμό στην CE Week, η οποία είναι μια εμπορική έκθεση mini-CES που πραγματοποιείται ετησίως στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο.

Οι τηλεοράσεις που επιλέχθηκαν για το 2016 shootout συμπεριλήφθηκαν όλα τα σετ UltraHD των 4K και συμπεριλάμβαναν τρία σύνολα LED / LCD (Samsung, Sony, Vizio) και μία μονάδα OLED (LG).

Οι 2016 υποψήφιοι

Η Value Electronics κάλεσε πολλούς κατασκευαστές να συμμετάσχουν, ενώ οι LG, Samsung, Sony και Vizio απάντησαν στην κλήση με αιτήματα για την εισαγωγή πολλών μοντέλων, τα οποία περιορίστηκαν στο μοντέλο του single flagship από κάθε εταιρεία. Οι επιλεγμένες καταχωρίσεις αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα μοντέλα (και τις υψηλότερες τιμές) που κάθε εταιρεία έχει να προσφέρει στους καταναλωτές το 2016.

Ακολουθεί η λίστα των τελικών καταχωρήσεων που έχουν επιλεγεί για το πέναλτι (παρατίθενται στην αριστερή προς τη δεξιά σειρά που εμφανίζονται στη φωτογραφία που περιλαμβάνεται σε αυτό το άρθρο):

OLED TV OLED65G6P

Sony XBR75X940D Ultra HD LED / LCD τηλεόραση

Samsung UN78KS9800 Καμπύλη οθόνης UHD LED / LCD TV

Vizio RS65-B2 Ultra HD LED / LCD TV - Διατίθεται στο Best Buy / Magnolia

Συνθήκες δοκιμής

Οι δημοσιογράφοι, οι επαγγελματίες της βαθμονόμησης της τηλεόρασης και άλλοι συμμετέχοντες της εβδομάδας CE κλήθηκαν να κρίνουν τις τηλεοράσεις. Και οι τέσσερις τηλεοράσεις παρατάχθηκαν παράλληλα για προβολή. Παρουσιάστηκε μια σειρά τυποποιημένων δοκιμαστικών μοτίβων και μια σειρά ταινιών κλιπ. Περιλαμβάνονται οι δοκιμαστικές κατηγορίες: Μαύρη ποιότητα, Αντιληπτή αντίθεση, Ακρίβεια χρώματος, Μεταβαλλόμενο ψήφισμα (πόση διαφορά διατηρείται σε κινούμενες εικόνες σε αντίθεση με τις ακίνητες εικόνες), Απόδοση σε αδράνεια (ποιότητα προβολής εκατέρωθεν του κεντρικού γλυκού σημείου) (το πόσο καλά είναι το χρώμα, η φωτεινότητα και η αντίθεση που διανέμονται σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης), την απόδοση HDR / Wide Color Gamut και τη συνολική ποιότητα προβολής τόσο σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο (Day Mode) όσο και σε σκοτεινό δωμάτιο (Night Mode).

Υπάρχουν επίσης πολλά επιπλέον σημεία που πρέπει να έχετε κατά νου για την τηλεοπτική μετάδοση.

Ο νικητής!

Το Value Electronics, με βάση τα αποτελέσματα που υπέβαλαν οι συμμετέχοντες, δήλωσε την τηλεοράση OLED LG 65G6P ως τον συνολικό νικητή του 2016 TV Shootout .

Το LG 65G6P ξεπέρασε τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες εκτός από την συνολική ποιότητα προβολής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε αυτή την κατηγορία, το LG LG 65G6P επιβαρύνθηκε από το Sony XBR75X940D.

Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν επίσης ότι ενώ η LG κέρδισε με ευρύ περιθώριο, η Sony ήρθε στη δεύτερη θέση για την αντιληπτή αντίθεση, την ακρίβεια χρώματος, το HDR / Wide Color Gamut και την απόδοση της νυχτερινής λειτουργίας, η Samsung ήρθε σε μια συνολική τρίτη θέση σε όλο το πλάτος, με τα αποτελέσματα στρογγυλοποιώντας το με την Vizio στην τέταρτη θέση σε όλες τις δοκιμασμένες κατηγορίες.

Ένα άλλο ενδιαφέρον αποτέλεσμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι το LG 65G6P έκανε καλύτερη ακρίβεια χρώματος και ευρεία γκάμα απόδοσης τόσο από τις σειρές Samsung και Sony, οι οποίες ενσωματώνουν την τεχνολογία Quantum Dot (που προσφέρεται από τους υποστηρικτές για να είναι σε θέση να ταιριάζει με την ποιότητα του χρώματος OLED με μικρότερο κόστος).

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κάθε τηλεοπτική συσκευή που τοποθετείται στο shootout, η οποία περιλαμβάνει επίσης ανάλυση κατά κατηγορία για την ισχύ και τις αδυναμίες κάθε τηλεόρασης, ελέγξτε το διάγραμμα αποτελεσμάτων που δημοσιεύτηκε από την Value Electronics .

Ο Τελικός Λόγος - Είδος ...

Τα τελικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι ότι ακόμη και με τους επαγγελματίες βαθμολογητές, τους δημοσιογράφους και τους καταναλωτές "videophile", υπάρχει κάποια υποκειμενική παραλλαγή για το πώς κάθε άτομο μεταξύ και εντός αυτών των ομάδων αντιλαμβάνεται το χρώμα και το φως.

Με άλλα λόγια, αν και αυτός ο τύπος τηλεοπτικής μετάδοσης πιθανότατα παρέχει τον καλύτερο τρόπο για να αξιολογήσει την ποιότητα της τηλεοπτικής εικόνας σε ένα περιβάλλον προβολής δίπλα-δίπλα, οι κορυφαίοι ψηφοφόροι μπορεί να μην παρέχουν απαραιτήτως την καλύτερη επιλογή για κάθε καταναλωτή και φυσικά , πρέπει να έχετε υπόψη σας τον προϋπολογισμό σας. Επίσης, εκπροσωπούνται τα κορυφαία σύνολα από μόνο τέσσερις τηλεοράσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτός ήταν ο πρώτος χρόνος που η Panasonic δεν συμμετείχε καθώς κατέστησε την τηλεοπτική τους παρουσία στην αμερικανική αγορά και δεν προσφέρει πλέον ένα κορυφαίο σετ ναυαρχίδας ( Read my report for more details ).

Άρθρα μπόνους από το /ipvp-biz/ TV / Video:

Χειριστείτε με την τηλεόραση Sony XBR75X940D 4Κ Ultra HD

Το προφίλ εμβέλειας τηλεοπτικής σειράς LG OLED (περιλαμβάνει το OLED65G6P)

Οι νικητές από τα προηγούμενα χρόνια περιλαμβάνουν: Την τηλεόραση OLED LG 65EG9600 (2015) , την τηλεόραση OLED LG 55EC9300 και την τηλεόραση Plasma F8500 της Samsung (2014 - TIE), την Plasma TV Samsung F8500 (2013), την τηλεόραση πλάσματος Panasonic VT50 (2012) LCD τηλεόραση (2011) και Panasonic VT25 Plasma TV (2010).

Πρόσθετη προοπτική - 2016

Το ευρωπαϊκό τηλεοπτικό δοκιμαστικό κοινό ευνοεί τη λειτουργία LED / LCD μέσω OLED σε δοκιμές HDR head-to-head (Forbes).

Αποτελέσματα έρευνας αγορών / ιδιοκτήτη τηλεθέασης για το 2016 (δύο φορές).