Η τηλεοπτική γραμμή LED / LCD τηλεοράσεων Vizio 2016 E Προφίλ

Το Vizio είναι γνωστό για την άφθονη σειρά της σειράς τηλεόρασης και οικιακού κινηματογράφου, η οποία σήμερα αποτελείται από τις σειρές R και P high-end, τη σειρά M μεσαίας εμβέλειας και τις σειρές E-series και D-series. Η σειρά 2016 E, η οποία παρουσιάζεται παρακάτω, περιλαμβάνει συνολικά 13 σύνολα. Από τα 13 μοντέλα της σειράς E, 7 μοντέλα είναι οθόνες 4K Ultra HD και 6 HDTV 1080p .

Αν και σε χαμηλές τιμές, η σειρά E προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των 1080p ή 4K εγγενής ανάλυση οθόνης (ανάλογα με το μοντέλο), 120Hz ή 240Hz ρυθμούς ανανέωσης (ανάλογα με το μοντέλο) (ανάλογα με το μοντέλο), ενσωματωμένο WiFi, καθώς και ενσωματωμένο Backlight LED Full Array .

Η τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού πλήρους σειράς παρέχει μαύρα επίπεδα που είναι βαθύτερα και πιο ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια οθόνης, σε αντίθεση με την τεχνολογία που φωτίζει την άκρη, η οποία υπόκειται σε λευκό "στίλβωση" και "γωνία προβολής". Επίσης, με εξαίρεση τα μοντέλα των 10 και 32 ιντσών και των 40 ιντσών, για να παρέχουν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στους μαύρους και τους λευκούς, τα σύνολα με οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς διαθέτουν από 5 έως 12 ανεξάρτητα ελεγχόμενες ενεργές ζώνες τοπικής λυχνίας LED.

Έγχρωμες 4Κ οθόνες Home Theater Ultra HD

Ένα πράγμα που πρέπει να επισημάνω είναι ότι παρόλο που ο E-Series 1080p ορίζει όλα έχουν ενσωματωμένους Tuners για λήψη του τηλεοπτικού προγράμματος over-the-air, τα μοντέλα 4K Ultra HD δεν το κάνουν. Αυτό σημαίνει ότι τα σύνολα αυτά δεν μπορούν να λάβουν σήματα εκπομπής τηλεοπτικού σήματος μέσω της κεραίας.

Για να λάβετε παραδοσιακούς τηλεοπτικούς προγραμματισμούς στα σετ 4K Ultra HD της σειράς E, πρέπει είτε να συνδέσετε ένα καλώδιο / δορυφορικό κουτί μέσω των παρεχόμενων εισόδων HDMI είτε εάν θέλετε να λαμβάνετε τηλεοπτικά προγράμματα μέσω της κεραίας μέσω της κεραίας, θα χρειαστείτε για να συνδέσετε έναν εξωτερικό δέκτη τρίτου μέρους (όπως Master Channel ή Tablo ) που έχει έξοδο HDMI και βεβαίως θα χρειαστείτε και μια κεραία.

Η προσέγγιση του Tuner-Free του Vizio σε πολλές από τις γραμμές του "TV" σημαίνει ότι αυτά τα σετ δεν μπορούν να προωθηθούν ή να πωληθούν ως τηλεοράσεις, αφού δεν πληρούν τον ακριβή ορισμό της FCC για το τι είναι η τηλεόραση. Ως εκ τούτου, η Vizio προωθεί προϊόντα 4K Ultra HD P, M και E από το 2016 ως "Οθόνες Home Cinema" - Για περισσότερες λεπτομέρειες και προοπτικές σχετικά με αυτό το δίλημμα, διαβάστε την αναφορά μου: Όταν μια τηλεόραση δεν είναι πραγματικά μια τηλεόραση - Το Vizio πηγαίνει χωρίς δέκτη .

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το Vizio είναι ο μόνος κατασκευαστής τηλεόρασης που έχει πάει μέχρι τώρα με την προσέγγιση "χωρίς δέκτη". Αν προτιμάτε ένα σετ που έχει ενσωματωμένο δέκτη για τηλεοπτικές εκπομπές δέκτη και δεν θέλετε την ταλαιπωρία της σύνδεσης ενός εξωτερικού κουτιού, κρατήστε αυτό υπόψη πριν τραβήξετε χρήματα από το πορτοφόλι σας για να αγοράσετε ένα από αυτά τα σετ.

SmartCast

Μια άλλη αλλαγή που η Vizio έφερε στη σειρά 2016 E-Series είναι το λειτουργικό της σύστημα SmartCast, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα GoogleCast.

Ο πυρήνας του SmartCast είναι μια νέα εφαρμογή που δεν μπορεί να μεταφορτωθεί μόνο σε οποιοδήποτε συμβατό iOS ή τηλέφωνο ή tablet Android. Έτσι, εκτός από το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συμβατή κινητή συσκευή σας για να ελέγξετε όλες τις δυνατότητες και την πρόσβαση στο περιεχόμενο για την οθόνη Home Cinema - η οποία περιλαμβάνει πληθώρα καναλιών διαδικτυακής ροής (Netflix, Hulu, Vudu, Crackle, Google Play, Μουσική Google Play και πολλά άλλα ...), καθώς επίσης και σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο από την κινητή συσκευή σας και να το βλέπετε στη μεγάλη οθόνη.

Για βασικές λειτουργίες ελέγχου, όλα τα μοντέλα της σειράς E περιλαμβάνουν ένα τυπικό τηλεχειριστήριο. Ωστόσο, οι οθόνες Home Cinema 4K Ultra HD Home Cinema απαιτούν τη χρήση ενός smartphone ή tablet για την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών πλοήγησης και για πλοήγηση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Τα μοντέλα της σειράς Vizio 2016 E-series και οι προτεινόμενες τιμές λιανικής έχουν ως εξής:

Οθόνη Home Cinema 4 καναλιών της Vizio

Vizio E-Series 1080p HDTV

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τιμές που αναφέρονται είναι οι πιο πρόσφατες διαθέσιμες τιμές που προτείνει ο κατασκευαστής. Η πραγματική τιμολόγηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον πωλητή, την πώληση / προωθήσεις και αν το συγκεκριμένο σύνολο είναι καινούργιο, ανακαινισμένο ή χρησιμοποιείται. Επίσης, οι τιμές στον Καναδά θα είναι ελαφρώς υψηλότερες.