Η LG παρουσιάζει τη μεγαλύτερη οθόνη OLED στον κόσμο

Απόδειξη ότι το OLED είναι πραγματικά εδώ εδώ

Έτσι, περάσαμε την περασμένη εβδομάδα μέσω της αίθουσας αναχώρησης του αεροδρομίου Incheon της Νότιας Κορέας για να ασχοληθούμε με τη δική μου επιχείρηση, όταν ξαφνικά έτρεξε προς το μέρος μου από το ανώτατο όριο του αεροδρομίου, ήταν ένα θέαμα το οποίο δεν έχω δει ποτέ πριν σε 20 χρόνια εργασίας στον κόσμο της AV.

Ένα λεπτό κοίταξα στο Aurora Borealis που φαινόταν όμορφο σαν να ήμουν στην Ισλανδία ξεκινώντας από την πραγματική συμφωνία. Την επόμενη στιγμή παρακολουθούσα μια έκθεση πυροτεχνημάτων που φαινόταν τόσο ζωντανή με το συνδυασμό ζωντανών χρωμάτων και μελανών μαύρων νυχτερινών ουρανών, σαν να ήμουν πίσω τα μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου βλέποντας το νέο έτος σε μια ακόμη φορά.

Ολόκληρος ο κόσμος σε μια οθόνη

Στη συνέχεια μεταφέρθηκα σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όλοι έμοιαζαν μεγαλύτερα από τη ζωή και κάθε τόσο όμορφα σαν να περιπλανιζόμουν τους δρόμους τους στην πραγματική ζωή. Η μόνη ένδειξη ότι κοιτούσα πραγματικά σε μια τεράστια οθόνη αντί να μεταφέρω μαγικά σε όλο τον πλανήτη ήταν η εμφάνιση δεκάδων «ραφών» στην εικόνα όπου 140 - ναι, οι τηλεοράσεις LG OLED 140 - 55 ιντσών είχαν «ραμμένες μαζί «για να δημιουργήσω τη μοναδική κολοσσιαία οθόνη που μου είχε πάρει την προσοχή.

Η προκύπτουσα εικόνα από τη σύνδεση με τόσες πολλές οθόνες OLED έρχεται σε ένα μυαλό-ανατίναξη 13 μέτρα με οκτώ μέτρα, δίνοντάς σας μια μεγάλη οθόνη OLED οθόνη 104 τετραγωνικών μέτρων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η νέα εγκατάσταση LG στο Incheon είναι μακράν η μεγαλύτερη οθόνη OLED που έχει φανεί μέχρι σήμερα. Και απλά για να γεμίσει το σημείο στο σπίτι, η LG έχει εγκαταστήσει στην πραγματικότητα μια ξεχωριστή, εξίσου μεγάλη οθόνη OLED αλλού σε ένα άλλο Incheon πολλές πεζογέφυρες.

Ευέλικτοι φίλοι

Σαν να μην είναι εντυπωσιακή η κλίμακα τους, οι εγκαταστάσεις οθόνης OLED της LG πραγματικά καμπυλώνουν προς το μέρος σας από την οροφή, αποδεικνύοντας ότι παράλληλα με την απαράμιλλη αντίθεση και την άνεση των χρωμάτων για να παραδώσει το είδος των εξαιρετικά ρεαλιστικών εικόνων που περιγράψαμε προηγουμένως, η τεχνολογία είναι εξαιρετικά ευέλικτη: αρκετά ελαφριά ώστε να μπορεί να κρεμάσει 140 από τα ανώτατα όρια. αρκετά εύπλαστο ώστε να υποστηρίζει σχεδόν οποιοδήποτε είδος καμπυλότητας της οθόνης. και είναι σε θέση να παραδώσει εικόνες από οθόνες που έχουν ένα ελάχιστο ορατό πλαίσιο, καθιστώντας δυνατή τη ραφή τους μαζί όπως συνέβη εδώ χωρίς την εικόνα που φαίνεται υπερβολικά διαιρεμένη.

Η απόφαση της LG να συγκεντρώσει μια τέτοια οθόνη OLED τέρας κάνει επίσης το σημείο ότι η LG είναι πλέον σε θέση να παράγει οθόνες OLED σε επαρκείς αριθμούς ώστε να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει 280 από αυτούς για τη δημιουργία των εκθεμάτων Incheon.

Όχι μόνο για το Breaking Records

Η LG είναι αναμφισβήτητα πάρα πολύ χαρούμενη για να διεκδικήσει την «μεγαλύτερη έκθεση OLED στον κόσμο». Ωστόσο, ο Ro Se-Yong, ανώτερος αντιπρόεδρος της LG και επικεφαλής των επιχειρηματικών λύσεων, λέει ότι υπάρχει πολύ πιο σοβαρό σημείο στην έκθεση OLED της εταιρίας, η οποία δείχνει "στο Incheon:" Ενώ το μεγαλύτερο σήμα OLED στον κόσμο είναι σίγουρα κάτι περήφανος για μας ", λέει," είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να εισαγάγουμε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο στη μαγεία του OLED. Τα οφέλη της τεχνολογίας OLED μπορούν να προβληθούν μόνο, δεν μπορούν να περιγραφούν με απλά λόγια. "

Από ό, τι έχω δει στις τηλεοράσεις OLED σε πιο «εγχώριες» καταστάσεις, πρέπει να πω ότι ο κ. Se-Yong έχει ένα σημείο. Τα πλεονεκτήματα της αντίθεσης και της γωνίας προβολής που δημιουργείται από τον τρόπο με τον οποίο κάθε εικονοκύτταρο σε μια οθόνη OLED παράγει το δικό του φως και χρώμα (σε αντίθεση με την οθόνη LCD, όπου πολλά pixel πρέπει να μοιράζονται το φως από μια εξωτερική πηγή) είναι πραγματικά ένα θέαμα που βλέπεις.

Ελέγξτε την κριτική μου για το LG 55EG9600 και παρακολουθήστε τις προσεχείς αναθεωρήσεις της LG 65EF9500 (μια επίπεδη παρά καμπύλης OLED TV) και των τηλεοράσεων Panasonic 65CZ950 για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί η OLED είναι μια τόσο συναρπαστική νέα τηλεοπτική τεχνολογία.