GeneRally - δωρεάν παιχνίδι PC Racing PC

Πληροφορίες και συνδέσεις λήψης για το GeneRally Freeware Παιχνίδι Αυτοκινήτου PC Racing

Σχετικά με την GeneRally

Το GeneRally είναι ένα παιχνίδι ελεύθερου αγωνιστικού αυτοκινήτου για τον υπολογιστή. Είναι παρόμοιο σε εμφάνιση και αίσθηση σε μερικά κλασικά παιχνίδια από τη δεκαετία του '80 και του '90, όπως το παιχνίδι arcade Super Sprint και το παιχνίδι DOS Slicks 'N Slides. Το παιχνίδι παίζεται από την κορυφή προς τα κάτω προοπτική ενάντια με έως και έξι αγωνιστικά αυτοκίνητα το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2002 έχοντας αρχικά αναπτυχθεί από τους Φινλανδούς προγραμματιστές Hannu και Jukka Rabina.Σε λίγες εβδομάδες, κυρίως από τις καλές κριτικές και από στόμα σε στόμα, το παιχνίδι του παιχνιδιού ήταν εύκολο, διασκεδαστικό και εθιστικό και αυτό έγινε το παιχνίδι υποστηρίχθηκε για ένα χρόνο περίπου μετά την απελευθέρωση με την τελική έκδοση το 2003. Το παιχνίδι παρέμεινε ανέγγιχτο για τα επόμενα οχτώ χρόνια.Το 2011 μετά από αυτό το οκταετές παύση μιας νέας ενημέρωσης, κυκλοφόρησε το GeneRally v1.1 το παιχνίδι ενημερώθηκε εκ νέου για την έκδοση 1.2 και αυτό παραμένει η πιο πρόσφατη ενημέρωση που είναι διαθέσιμη τη στιγμή της γραφής, αλλά η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει εγκαταλείψει το GeneRally καθώς οι εργασίες για το GeneRally 2 βρίσκονται σε εξέλιξη.

Γενικές λήψεις συνδέσμων

Το GeneRally μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν από οποιονδήποτε από τους συνδέσμους λήψης που αναγράφονται με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την ανάπτυξη που περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω.

GeneRally Παιχνίδι Play και Χαρακτηριστικά

Στο GeneRally, οι παίκτες ελέγχουν ένα μόνο αυτοκίνητο από την οπτική γωνία του πτερυγίου. Από αυτή την εναέρια θέση οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να έχουν θέα σε ολόκληρη την πίστα αγώνων και άλλα αυτοκίνητα στην πίστα. Το παιχνίδι υποστηρίζει και την λειτουργία μεμονωμένων παικτών με τον παίκτη να αγωνίζεται ενάντια σε πέντε αυτοκίνητα ελεγχόμενα από την AI ή μια τοπική δυνατότητα για πολλούς παίκτες που επιτρέπει έως και έξι παίκτες να παίζουν από ένα μόνο υπολογιστή / παιχνίδι. Υποστηρίζει επίσης διάφορες εισόδους έτσι ώστε ο καθένας να μην χρειάζεται να συγκεντρώνεται γύρω από το ίδιο πληκτρολόγιο για να παίξει. Το GeneRally περιλαμβάνει επίσης τρεις διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, έναν δοκιμαστικό τρόπο λειτουργίας, ο οποίος είναι ως επί το πλείστον ένας τύπος πρακτικής ή εκπαιδευτικού τύπου, όπου οι παίκτες μπορούν να μάθουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. ένα αγώνα δρόμου που είναι ένας αγώνας που μπορεί να παιχτεί εναντίον 5 άλλων αντιπάλων και ένα μοντέλο πρωταθλήματος που είναι μια εποχή αγώνων σε διαφορετικές διαδρομές και είναι συγγενής σε μια κατάσταση σταδιοδρομίας που βρίσκεται σε πολλά σύγχρονα αγωνιστικά παιχνίδια.

Όπως το παιχνίδι Super Sprint, το GeneRally επιτρέπει την αναβάθμιση των αυτοκινήτων από τον αγώνα σε αγώνα στο μοντέλο του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει και φθορά που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς πρέπει να επισκευαστεί. Το σύστημα βλάβης περιλάμβανε τη φθορά των ελαστικών και τη βλάβη του σώματος και περιλαμβάνει επίσης μια πτυχή της κατανάλωσης καυσίμου, η οποία θα απαιτεί από τους παίκτες να κάνουν στάσεις κατά τη διάρκεια αγώνων.

Το GeneRally μπορεί επίσης να προσαρμοστεί και υπάρχει μια αρκετά μεγάλη κοινότητα που έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών και παρέχει περιεχόμενο τρίτου μέρους που θα εγκατασταθεί και θα προστεθεί στο παιχνίδι. Τα κομμάτια είναι πλήρως προσαρμόσιμα και υπάρχει ένας επίσημος επεξεργαστής κομματιών που επιτρέπει στους επίδοξους προγραμματιστές και τους gamers να δημιουργήσουν το δικό τους. Αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη στοιχείων όπως τα δέντρα, τα κτίρια, την αγωνιστική επιφάνεια και ακόμη και την ανύψωση στις πίστες. Οι οδηγοί είναι επίσης προσαρμόσιμοι και μπορούν να έχουν ένα προσαρμοσμένο επίπεδο δεξιοτήτων καθώς και την ικανότητα να επιλέγουν χρώματα του αγωνιστικού εξοπλισμού τους. Ο επίσημος δικτυακός τόπος GeneRally προσφέρει μια σελίδα κοινότητας που έχει έναν αριθμό συνδέσμων με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από την κοινότητα, όπως το Track of the Month, το αυτοκίνητο του μήνα, οι παγκόσμιες κατατάξεις και πολλά άλλα. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να εμπλακεί περισσότερο στην κοινότητα, είτε πρόκειται απλώς για το παιχνίδι είτε για την ανάπτυξη νέου περιεχομένου, η επίσημη σελίδα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Διαθεσιμότητα

Μετά από περισσότερα από δώδεκα χρόνια κυκλοφορίας, το GeneRally παραμένει ένα δωρεάν παιχνίδι PC που μπορεί να μεταφορτωθεί και να παιχτεί δωρεάν. Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες τρίτων που προσφέρουν το παιχνίδι για λήψη, αλλά το καλύτερο μέρος για να κατεβάσετε οποιοδήποτε παιχνίδι είναι συνήθως ο επίσημος δικτυακός τόπος παιχνιδιών. Ένας άλλος σπουδαίος πόρος για το παιχνίδι είναι ο δικτυακός τόπος Alternative GeneRally, ο οποίος είναι ένας ανεπτυγμένος ιστοχώρος ανεμιστήρα / κοινότητας αφιερωμένος στο παιχνίδι με κάποιες πρόσθετες πληροφορίες και περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμα στον επίσημο ιστότοπο.

Η συνέχεια

Εκτός από τις πληροφορίες για το αρχικό GeneRally, ο επίσημος δικτυακός τόπος περιλαμβάνει επίσης τις τελευταίες πληροφορίες για το προγραμματισμένο sequel, το GeneRally 2. Το GeneRally 2 θα διαθέτει ενημερωμένα γραφικά, μοντέλα αυτοκινήτων πραγματικού βίου και κομμάτια και πολλά άλλα. Υπήρξε μια ανεπιτυχής καμπάνια Kickstarter για το GeneRally 2, αλλά παρά την αποτυχία αυτή, πολλοί είναι αισιόδοξοι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ακόμα. Ο επίσημος ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης έναν οδικό χάρτη για τις προγραμματισμένες φάσεις πριν από την κυκλοφορία του GeneRally 2. Προς το παρόν, όμως, εξακολουθούμε να έχουμε το υπέροχο πρωτότυπο GeneRally (έκδοση 1.2) για να παίξουμε, να κυριαρχήσουμε και να μεγαλώσουμε.