Πώς να αποθηκεύσετε και να διατηρήσετε τα παιχνίδια και τις περιπτώσεις σας

Πάντα ήθελε να αγοράσει ένα χρησιμοποιημένο παιχνίδι σε EB ή GameStop, αλλά είναι είτε βρώμικο και αηδιαστικό είτε η περίπτωση και οι οδηγίες λείπουν; Μην αφήστε αυτό να συμβεί σε σας ή σε οποιονδήποτε άλλο ξανά. Εάν όλοι έμαθαν πώς να φροντίσουν καλύτερα τα παιχνίδια τους, ο κόσμος θα ήταν ένα πιο ευτυχισμένο μέρος. Και όλα αρχίζουν ακολουθώντας τις συμβουλές εδώ μέσα σε αυτό το άρθρο.

Αποθήκευση

Το πρώτο βήμα για τη διατήρηση των παιχνιδιών σας (ή τουλάχιστον των περιπτώσεων) σε καλή κατάσταση είναι να τα αποθηκεύσετε σωστά. Η εύρεση ενός καλού ράφι δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο, οπότε κοιτάξτε στα ράφια DVD / Blu Ray / Game στο Amazon και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Μπορείτε να βάλετε δύο ή τρία μαζί κατά μήκος του ίδιου τοίχου, εάν χρειάζεστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και φαίνονται υπέροχα. Όταν χρησιμοποιείτε ράφια όπως αυτό, μην προσπαθήστε να τσιμπήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες περιπτώσεις, επειδή θα αποξέσετε και θα βλάψετε την θήκη. Αφήστε ένα μικρό δωμάτιο wiggle σε κάθε ράφι για να εξοικονομήσετε κάποιο πρόβλημα αργότερα.

Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να τοποθετήσουν τους δίσκους παιχνιδιών σε ένα φορητό υπολογιστή για φορητούς δίσκους CD και στη συνέχεια να βάλουν τις περιπτώσεις μακριά στο ντουλάπι ή τη σοφίτα. Εάν ο χώρος είναι ένα σοβαρό ζήτημα, τότε αυτό μπορεί να είναι μια καλή λύση.

Συντήρηση υποθέσεων

Εάν αγοράζετε ένα χρησιμοποιημένο παιχνίδι από την EB και καλύπτεται σε αυτοκόλλητα τιμών και άλλα gunk, μην ανησυχείτε. Υπάρχει ένα μαγικό προϊόν εκεί έξω που θα λύσει όλα τα προβλήματά σας. Απλά χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που ονομάζεται Goo Gone και παρακολουθήστε την κόλλα και άλλα υλικά διαλύονται. Τώρα η υπόθεση του παιχνιδιού σας είναι τόσο καλή όσο και η νέα.

Συντήρηση δίσκου παιχνιδιών

Αυτή η περιοχή είναι αρκετά απλή. Αν χρειαστεί να καθαρίσετε ένα δίσκο παιχνιδιών, ξεκινήστε από τη μέση και σκουπίστε προς τα έξω με ένα μαλακό πανί. Εάν ο δίσκος είναι σε κακή κατάσταση, δεν συνιστούμε το Game DR / Skip DR ή άλλες οικιακές συσκευές επανεμφάνισης. Θα κάνουν τη δουλειά και ο δίσκος σας θα λειτουργήσει, αλλά αφήνουν μια σειρά από δικές τους γρατζουνιές στους δίσκους και αν θέλετε ποτέ να πουλήσετε τα παιχνίδια σας στο Half.com ή eBay, δεν θα κάνετε πολλούς φίλους που πωλούν δίσκους που προφανώς ήταν Skip DR'd. Κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και να το πάρετε σε ένα κατάστημα με μια επαγγελματική μηχανή επαναφοράς. Θα κοστίσει μερικά δολάρια ανά δίσκο, αλλά αξίζει τον κόπο.

Όταν τελειώσετε χρησιμοποιώντας ένα δίσκο, μην το απλώς να το θέσετε κάπου. Αυτό οδηγεί σε βρώμικους, γρατζουνισμένους δίσκους και κανείς δεν το θέλει αυτό. Βάλτε το ξανά στην θήκη του ή στο σημειωματάριό σας CD.

Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε τα τυχερά παιχνίδια στο YouTube εδώ.

Γενικές συμβουλές

Xbox One Elite Controller FAQ