Πώς να αποκτήσετε έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου

Τρόποι για να πάρετε έναν μόνιμο δωρεάν αριθμό τηλεφώνου για το σπίτι ή την επιχείρησή σας

Κανονικά, λαμβάνετε έναν αριθμό τηλεφώνου μόνο όταν πληρώνετε για σταθερή τηλεφωνική υπηρεσία, όταν ενεργοποιείτε κινητό τηλέφωνο ή κάρτα SIM ή όταν εγγραφείτε για μια υπηρεσία VoIP . Ο αριθμός έρχεται με την υπηρεσία. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε δωρεάν αριθμούς τηλεφώνου χωρίς δέσμευση και μηνιαία τιμολόγια. Υπάρχουν δωρεάν αριθμοί τηλεφώνου αν γνωρίζετε πού να δείτε, συχνά σε ένα πακέτο με άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

01 από 04

Google Voice

Ψηφιακό Όραμα / Getty Images

Το Google Voice σάς παρέχει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου μέσω του οποίου μπορείτε να καλέσετε ταυτόχρονα πολλά τηλέφωνα για μια εισερχόμενη κλήση. Ο αριθμός έρχεται μαζί με ένα πακέτο ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να καταγράψετε τις φωνητικές σας κλήσεις και να τις μετατρέψετε σε κείμενο και τελικά να στείλετε στο email σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό για να κάνετε δωρεάν τοπικές κλήσεις εντός των ΗΠΑ και τα διεθνή ποσοστά κλήσεων είναι ανταγωνιστικά. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τον παλιό σας αριθμό τηλεφώνου στην υπηρεσία Google Voice. Περισσότερο "

02 από 04

iNum

Το έργο iNum είναι ενδιαφέρον επειδή ο στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει έναν αριθμό στον κόσμο. Μέσω ανεξάρτητων από τη θέση αριθμών, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια ενιαία παρουσία παγκοσμίως. Το INum παρέχει στους χρήστες αριθμούς τηλεφώνου με τον παγκόσμιο κωδικό χώρας +883, έναν κώδικα που έχει δημιουργηθεί από την ITU. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό +883 ως εικονικό αριθμό και να επικοινωνήσετε μέσω ενός τηλεφώνου και μιας άλλης συσκευής επικοινωνίας οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τους κωδικούς περιοχής και τις σχετικές τιμές. Οι αριθμοί INum διατίθενται μέσω των παρόχων υπηρεσιών iNum που παρατίθενται στον ιστότοπο iNum. Επικοινωνείτε με έναν από τους παρόχους υπηρεσιών για να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό SIP με δωρεάν κλήση σε όλους τους άλλους αριθμούς iNum. Περισσότερο "

03 του 04

Τηλεφωνικό θάλαμο

Phonebooth είναι ενδιαφέρουσα για τις επιχειρήσεις, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό στο σπίτι επίσης. Σας δίνει δύο δωρεάν αριθμούς τηλεφώνου, αλλά η υπηρεσία δεν είναι εντελώς δωρεάν. Παρόλο που δεν υπάρχει συμβόλαιο ή τέλη εγκατάστασης, πληρώνετε 20 δολάρια το μήνα για όλες τις τοπικές και υπεραστικές κλήσεις στις ΗΠΑ. Εάν πραγματοποιείτε πολλές υπεραστικές κλήσεις στις ηπειρωτικές ΗΠΑ, το Phonebooth μπορεί να είναι λιγότερο ακριβό από ένα από τα τους δωρεάν αριθμούς που χρεώνουν για υπεραστικές κλήσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αριθμούς με πολλά τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένου του κινητού σας τηλεφώνου. Το τηλεφωνικό κέντρο περιλαμβάνει μεταγραφή από φωνή σε κείμενο φωνητικών μηνυμάτων, έναν αυτόματο συνομιλητή και ήχο υψηλής ποιότητας. Περισσότερο "

04 του 04

CallCentric

Η CallCentric προσφέρει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου σε περιορισμένο αριθμό περιοχών της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Ο αριθμός είναι μόνο για τη λήψη εισερχόμενων κλήσεων. Ο δωρεάν αριθμός έρχεται με τρία εισερχόμενα κανάλια και τη δυνατότητα προσθήκης άλλων καναλιών δωρεάν. Δεν υπάρχουν τέλη ρύθμισης, μηνιαία ή ανά λεπτό. Περισσότερο "