Τι λειτουργεί με το Google Home;

Το Google Home κάνει περισσότερο από μουσική και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες

Το Google Home ( μαζί με το Google Mini Home και το Max ) κάνει περισσότερο από την αναπαραγωγή μουσικής με ροή, την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, την παροχή πληροφοριών και την παροχή βοήθειας κατά την αγορά. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως κέντρο διανομής κατοικίας, συνδυάζοντας τη δύναμη του ενσωματωμένου Google Assistant με πρόσθετα συμβατά προϊόντα στις ακόλουθες κατηγορίες:

Πώς να πείτε τι θα λειτουργήσει με το Google Home

Για να διαπιστώσετε αν ένα προϊόν είναι συμβατό με το Google Home, ελέγξτε για την ετικέτα συσκευασίας που δηλώνει:

Αν δεν μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη συμβατότητα του Google Home μέσω της ετικέτας της συσκευασίας, ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος ή επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του προϊόντος.

Χρησιμοποιώντας το Google Home με το Chromecast

Οι συσκευές Google Chromecast είναι ταινίες πολυμέσων που πρέπει να συνδεθούν με μια τηλεόραση που διαθέτει υποδοχή HDMI ή δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου. Συνήθως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone για να μεταδώσετε περιεχόμενο μέσω της συσκευής Chromecast για να το δείτε σε μια τηλεόραση ή να το ακούσετε μέσω ενός συστήματος ήχου. Ωστόσο, εάν συνδυάσετε ένα Chromecast με το Google Home, δεν χρειάζεται να έχετε ένα smartphone για να ελέγχετε το Chromecast (αν και μπορείτε ακόμα).

Χρησιμοποιώντας το Google Home με προϊόντα που έχουν ενσωματωμένο Chromecast

Υπάρχουν αρκετές τηλεοράσεις, δέκτες στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου και ασύρματα ηχεία που έχουν ενσωματωμένο το Google Chromecast. Αυτό επιτρέπει στο Google Home να προβάλλει περιεχόμενο συνεχούς ροής σε μια τέτοια συσκευή τηλεόρασης ή ήχου, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της έντασης ήχου, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε ένα εξωτερικό Chromecast. Ωστόσο, το Google Home δεν μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τις τηλεοράσεις ή τις συσκευές ήχου που έχουν ενσωματωμένο το Google Chromecast.

Το ενσωματωμένο σύστημα Chromcast είναι διαθέσιμο σε όλο και περισσότερες τηλεοράσεις από τις Sony, LeECO, Sharp, Toshiba, Philips, Polaroid, Skyworth, Soniq και Vizio, καθώς και δέκτες οικιακού κινηματογράφου (μόνο για ήχο) και Sony και ασύρματα ηχεία από την Vizio, Sony, LG, Philips, Band & Olufsen, Grundig, Onkyo, Polk Audio, Riva, Pioneer.

Χρησιμοποιώντας τις Συσκευές Google Partner Partner Home

Εδώ είναι επιλεγμένα παραδείγματα των πάνω από 1.000 πιθανών προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Google Home.

Τι είναι απαραίτητο για να χρησιμοποιήσετε ένα συμβατό προϊόν της Google

Τα προϊόντα Google Partner έρχονται με αυτό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Για παράδειγμα, για τηλεοράσεις, ένα Chromecast διαθέτει σύνδεση HDMI και τροφοδοτικό. Τα προϊόντα με ενσωματωμένο το Google Chromecast έχουν ήδη ρυθμιστεί.

Για στερεοφωνικούς δέκτες / δέκτες οικιακού κινηματογράφου και τροφοδοτημένα ηχεία , το Chromecast για ήχο διαθέτει αναλογική έξοδο 3,5 mm για σύνδεση με το ηχείο. Αν έχετε δέκτη ή ηχείο με ενσωματωμένο Chromecast, μπορείτε να το αντιστοιχίσετε απευθείας με το Αρχική σελίδα Google.

Για θερμοστάτες συμβατούς με το σπίτι της Google, έξυπνους διακόπτες και βύσματα (έξοδοι), παρέχετε το δικό σας σύστημα θέρμανσης / ψύξης, τα φώτα ή άλλες συσκευές που συνδέονται με το βύσμα. Αν θέλετε ένα πλήρες πακέτο-ψάξτε τα κιτ που περιέχουν πολλά στοιχεία έξυπνου ελέγχου σε ένα ενιαίο πακέτο, μαζί με ένα διανομέα ή γέφυρα που επιτρέπει την επικοινωνία με ένα σπίτι Google. Για παράδειγμα, ένα κιτ εκκίνησης Philips HUE περιλαμβάνει 4 φώτα και μια γέφυρα και με το Samsung SmartThings μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα διανομέα και να προσθέσετε στη συνέχεια συμβατές συσκευές της δικής σας επιλογής.

Παρόλο που τα προϊόντα ή τα κιτ μπορεί να είναι συμβατά με το Google Home and Assistant, ίσως χρειαστεί επίσης να εγκαταστήσετε τη δική τους εφαρμογή smartphone, η οποία επιτρέπει στο smartphone σας να εκτελέσει την αρχική ρύθμιση και παρέχει εναλλακτική μέθοδο ελέγχου εάν δεν βρίσκεστε κοντά σε ένα σπίτι Google. Ωστόσο, αν έχετε πολλές συμβατές συσκευές, είναι πιο βολικό να χρησιμοποιήσετε το Google Home για να τις ελέγξετε όλες, αντί να ανοίξετε κάθε μεμονωμένη εφαρμογή Smartphone.

Πώς να συνδέσετε το Google Home με τις Συσκευές Συνεργατών

Για να αντιστοιχίσετε μια συμβατή συσκευή με το Google Home, πρώτα, βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι ενεργοποιημένο και στο ίδιο οικιακό δίκτυο με το σπίτι σας στο Google. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσετε μια εφαρμογή smartphone για το συγκεκριμένο προϊόν και να εκτελέσετε πρόσθετη ρύθμιση, μετά την οποία μπορείτε να την συνδέσετε με τη συσκευή σας Google Home με τον ακόλουθο τρόπο:

Προϊόντα με ενσωματωμένο βοηθό Google

Εκτός από το Google Home, υπάρχει μια επιλεγμένη ομάδα προϊόντων που δεν ανήκουν στο Google, τα οποία έχουν επίσης ενσωματωμένο το Google Assistant .

Αυτές οι συσκευές εκτελούν τις περισσότερες ή και όλες τις λειτουργίες ενός Google Home, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλληλεπίδρασης / ελέγχου προϊόντων Google Partner χωρίς να υπάρχει μια πραγματική μονάδα Google Home. Τα προϊόντα που διαθέτουν ενσωματωμένο βοηθητικό πρόγραμμα Google Assistant περιλαμβάνουν: ταινία τηλεόρασης Nvidia Shield, τηλεοράσεις Sony και LG Smart (μοντέλα 2018) και έξυπνα ηχεία από την Anker, Best Buy / Insignia, Harman / JBL, Panasonic, Onkyo και Sony.

Ξεκινώντας αργότερα το 2018, ο Βοηθός Google θα ενσωματωθεί επίσης σε μια νέα κατηγορία προϊόντων "έξυπνες οθόνες" από τρεις εταιρείες, Harman / JBL, Lenovo και LG. Αυτές οι συσκευές είναι παρόμοιες με το Amazon Echo Show , αλλά με το Google Assistant, αντί της Alexa .

Αρχική σελίδα Google και Amazon Alexa

Πολλά από τα εμπορικά σήματα και τα προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Google Home μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με τα προϊόντα Amazon Echo και άλλα επώνυμα έξυπνα ηχεία με την επωνυμία Alexa και τις ταινίες Fire TV μέσω της Alexa Skills . Ελέγξτε για την ετικέτα Works with Amazon Alexa στη συσκευασία του προϊόντος.