Πώς να κερδίσετε χρήματα ως Influencer Instagram

Τι ακριβώς κάνει ένας Influencer της Instagram;

Με όλο και περισσότερους χρήστες του Instagram να μετατρέπουν το χόμπι τους σε κερδοφόρα επιχείρηση, είναι σαφές ότι η ηλικία του επηρεαστή Instagram έφτασε καλά και πραγματικά. Για τους απροσδιόριστους, η δραστηριότητα της ύπαρξης ενός κοινωνικού μέσου επηρεαστή μπορεί να φαίνεται περίεργη και ακόμη και σουρεαλιστική, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ θεμιτή πηγή εισοδήματος και για πολλούς χρήστες μια καριέρα πλήρους απασχόλησης. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για το τι είναι πραγματικά ένας παράγοντας Instagram και πώς να το κάνετε εσείς.

Τι είναι ο Influencer της Instagram;

Ένας παράγοντας κοινωνικών μέσων ενημέρωσης είναι ουσιαστικά κάποιος που επηρεάζει άλλους να συμμετάσχουν σε μια δραστηριότητα ή να αγοράσουν ένα προϊόν μέσω της δημιουργίας μιας θέσης που δημοσιεύτηκε σε ένα δημοφιλές δίκτυο κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, το Facebook, το Snapchat, το YouTube, το Google Plus κ.λπ. συχνά θεωρείται κάποιος με υψηλό αριθμό οπαδών ή συνδρομητών που έχει επίσης υψηλό δείκτη αλληλεπίδρασης ή επιρροής μεταξύ των οπαδών τους.

Ένας λογαριασμός με ένα εκατομμύριο οπαδούς που υπολογίζει κατά μέσο όρο μόνο μερικούς αρέσει ή σχόλια ανά θέση δεν θα θεωρείται ως ένας επηρεαστής για παράδειγμα. Ωστόσο, ένας άλλος λογαριασμός με λίγους μόνο χιλιάδες οπαδούς, ο οποίος λαμβάνει μερικές εκατοντάδες αρετές ή σχόλια ανά θέση, θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ καλός, καθώς οι οπαδοί τους θεωρούνται ότι σέβονται τη γνώμη τους και υποστηρίζουν ό, τι περιεχόμενο δημιουργούν. Εν ολίγοις, είναι αφοσιωμένοι.

Ένας επηρεαστής Instagram είναι απλά ένας μέσος κοινωνικός μέσοι που χρησιμοποιεί το Instagram για να επηρεάσει τους οπαδούς του. Θα είναι συχνά επίσης ένας επηρεαστής και σε άλλα δίκτυα. Ένας επηρεαστής της Instagram δεν χρειάζεται απαραίτητα να τοποθετήσει αμειβόμενο διαφημιστικό περιεχόμενο για να θεωρηθεί ένας παράγοντας επηρεασμού, αλλά όλο και περισσότερο το κάνει ως ένας τρόπος να υποστηρίξει το χόμπι των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ή ακόμα και τη μετάβασή του σε έναν επηρεαστή σε πλήρη επαγγελματική βάση.

Τι είναι οι πληρωμένες ή οι χορηγίες;

Λόγω του εύρους που έχουν πολλοί επηρεαστές της Instagram με το ακροατήριό τους, όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν να επενδύσουν χρόνο και χρήμα στην πληρωμή επιρροών της Instagram για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. Κάτι τέτοιο μπορεί συχνά να είναι πιο αποτελεσματικό από την παραδοσιακή διαφήμιση, ειδικά όταν προσπαθεί να στοχεύσει νεότερα δημογραφικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην καταναλώνουν τόση τηλεόραση ή περιοδικά εκτύπωσης με προηγούμενες γενιές.

Τουλάχιστον μία αναφορά ανέφερε ότι οι εταιρείες εμπορίας βλέπουν μια μέση απόδοση επένδυσης (ROI) περίπου 6,85 δολάρια ανά δολάριο που δαπανάται για το μάρκετινγκ που σχετίζεται με επηρεαστές, ενώ μια μελέτη του 2017 προέβλεψε ότι τα χρήματα που δαπανώνται για εκστρατείες επηρεασμού της Instagram θα μπορούσαν να αυξηθούν από 1,07 δισ. 2017 έως $ 2.38billion το 2019.

Μια εκστρατεία μάρκετινγκ επηρεασμού στο Instagram θα μπορούσε να συνίσταται σε μια ενιαία αμειβόμενη ανάρτηση σε λογαριασμό του επηρεαστή αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μια σειρά μηνυμάτων ή / και Instagram Stories, γραπτές αναθεωρήσεις και εγκρίσεις, βίντεο, ζωντανές εκπομπές βίντεο ή τον επηρεαστή που παίρνει τον έλεγχο της μάρκας επίσημο λογαριασμό Instagram για την προώθηση των οπαδών, την αλληλεπίδραση ή τη δημιουργία αίσθησης γνησιότητας με το κοινό του λογαριασμού.

Πόσα χρήματα κάνουν οι Influencers της Instagram;

Το ποσό που κερδίζεται για την απόσπαση μιας αγγελίας που έχει πληρωθεί από ένα εμπορικό σήμα μπορεί να ποικίλει σημαντικά, ανάλογα με μια σειρά παραγόντων, όπως πόσοι οπαδοί , ο απαιτούμενος όγκος προσπαθειών, ο προϋπολογισμός μάρκετινγκ της μάρκας και πόσοι άλλοι επηρεαστές προσλαμβάνονται για να μοιράζονται παρόμοιο περιεχόμενο .

Οι υπεύθυνοι της Instagram μπορούν να πληρώνονται από πέντε δολάρια σε $ 10.000 (μερικές φορές ακόμα υψηλότερες!) Ανά καμπάνια και δεν υπάρχει κανένας βιομηχανικός κανόνας. Πολλοί παράγοντες και υπηρεσίες επηρεασμού θα έχουν συχνά ένα συνιστώμενο εύρος τιμών βάσει του αριθμού των οπαδών του λογαριασμού, αλλά και πάλι, αυτό θα ποικίλει και δεν υπάρχει καθορισμένο ποσό.

Πώς να γίνετε πληρωμένος παράγοντας Influencer

Για όσους έχουν ένα στερεό μετά από τους λογαριασμούς Instagram τους, να γίνουν ένας επιρροής μπορεί να είναι εκπληκτικά απλό και πολύ λιγότερο εκφοβιστικό από ό, τι οι περισσότεροι θα υποθέσουν. Ακολουθούν οι τρεις βασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται περισσότερο για να ξεκινήσετε:

  1. Λάβετε έναν πράκτορα: Αυτή είναι η επιλογή υψηλότερου τέλους για την πληρωμή πληρωμένων συμμετοχών Instagram influencer και χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον από άτομα με πολλούς οπαδούς ή που είναι ήδη επαγγελματίας μοντέλο ή καλλιτέχνης. Εκτός από το να βοηθούν τους πελάτες τους γης τις συνήθεις θέσεις εργασίας στην επιλεγμένη βιομηχανία τους, ο πράκτορας θα προσεγγίσει επίσης τις εταιρείες και να ενημερωθεί για πιθανές διαφημιστικές καμπάνιες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αυτή η μέθοδος είναι ουσιαστικά η ίδια με την προσπάθεια να μεταφερθεί σε μια τηλεοπτική διαφήμιση και φυσικά περιορίζεται σε μια δημογραφική επιλογή των χρηστών του Instagram (π.χ. μοντέλα και ηθοποιοί).
  2. Απευθείας διαπραγμάτευση: Εάν ένας λογαριασμός Instagram εμφανίζει υψηλή αφοσίωση σε ένα εξειδικευμένο θέμα (όπως ταξίδια, ομορφιά, παιχνίδια κ.λπ.), οι εταιρείες συχνά θα επικοινωνούν απευθείας με τον κάτοχο του λογαριασμού με μια πρόταση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άμεσου μηνύματος (DM) την εφαρμογή Instagram. Αυτό είναι στην πραγματικότητα πιο συνηθισμένο από ό, τι πιστεύουν οι περισσότεροι, γι 'αυτό είναι πάντα καλή ιδέα να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για DM DM εφαρμογών Instagram, ώστε να μην χάσετε μια ευκαιρία.
  1. Εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτου μέρους: Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να ξεκινήσετε ως παράγοντας Instagram είναι να δοκιμάσετε μία από τις πολλές δωρεάν υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να συνδέουν τους επηρεαστές με τα εμπορικά σήματα. Αυτές οι υπηρεσίες συνήθως φροντίζουν για όλη την επεξεργασία των πληρωμών και τη νομιμότητα και θα προσφέρουν ακόμη συμβουλές και συμβουλές σε νέους επηρεαστές οι οποίοι μπορεί να είναι σίγουροι για το πώς να διαπραγματευτούν λεπτομέρειες ή να διαμορφώσουν σωστά μια θέση. Μία από τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορεί να ελέγξει κανείς είναι η TRIBE, η οποία είναι ελεύθερη να ενταχθεί και έγινε γρήγορα ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους σύνδεσης των υπεύθυνων πωλήσεων και των εμπόρων μετά την εκτόξευσή τους στην Αυστραλία στα τέλη του 2015 και την επέκταση παγκοσμίως το 2016. Η TRIBE διαχειρίζεται πλήρως τις εφαρμογές iOS και Android και τις ενημερώσεις σχεδόν καθημερινά με διαφημιστικές καμπάνιες που χαρακτηρίζουν μια ποικιλία προϊόντων σε διαφορετικές περιοχές. Τα σήματα μπορούν να παρέχουν άμεση ανατροφοδότηση στους χρήστες μέσω της εφαρμογής και οι πληρωμές πραγματοποιούνται είτε μέσω τραπεζικής μεταφοράς για το PayPal. Υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές που προσφέρουν την ίδια υπηρεσία, αλλά το TRIBE είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε και είναι το πιο εύκολο στη χρήση.