Πώς να δείτε ποιος σας απείλησε στο Instagram

Όταν χάσετε οπαδούς στο Instagram , η εφαρμογή δεν σας λέει ποιος ήταν ή πότε συνέβη. Ευτυχώς, έχετε τουλάχιστον μερικές καλές λύσεις τρίτων κατασκευαστών.

Ο πιο βασικός τρόπος για να ελέγξετε για να δείτε ποιος σας απείλησε στο Instagram είναι να το κάνετε με το χέρι με το να παραμείνετε στην κορυφή του ακριβούς αριθμού των οπαδών σας και έπειτα να ερευνήσετε τις λίστες "Παρακολουθήστε" άλλους χρήστες για να επαληθεύσετε αν εξακολουθούν να σας ακολουθούν ή όχι. Αυτό είναι προφανώς πολύ χρονοβόρο και μη πρακτικό, ειδικά όταν έχετε πολλούς οπαδούς που κυμαίνονται τακτικά.

Αν παρατηρήσετε ότι ο αριθμός του οπαδού σας πέσει κάτω και αναμένεται να αναρωτιέται ποιος αποφάσισε να σας αγνοήσει για οποιονδήποτε λόγο, υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέχρι τους ακριβείς χρήστες που αποφάσισαν να φύγουν. Εάν μπορείτε να μάθετε ποιος σας αχρηστεύθηκε, μπορείτε να προσπαθήσετε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους λίγο και ενδεχομένως να τους κερδίσετε ξανά ως οπαδοί .

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να το κάνετε μόνο με την εφαρμογή Instagram. Εδώ είναι τρεις διαφορετικές εφαρμογές τρίτων που συνδέονται με τον λογαριασμό σας στο Instagram και είναι σε θέση να παρακολουθούν και να σας πω ακριβώς ποιος χτύπησε το κουμπί κατάργησης παρακολούθησης.

unfollowgram

Screenshot, unfollowgram.

Το απλούστερο εργαλείο που χρησιμοποιείτε για να δείτε ποιος σας απείλησε στο Instagram είναι αυτός που δημιουργήθηκε για αυτό ακριβώς και μόνο. Ονομάζεται Unfollowgram. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιτρέψετε να συνδεθεί με το Instagram σας για να πάρετε αμέσως μια ματιά σε ποιος σας αχρηστεύθηκε.

Όταν έχετε συνδέσει το λογαριασμό Instagram, το Unfollowgram θα σας ζητήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και στη συνέχεια θα σας μεταφέρει στον δικό σας πίνακα ελέγχου με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του. Θα ξεκινήσει η παρακολούθηση όποιος σας απενεργοποιεί από εκεί καιρό και μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Έλεγχος στην επάνω δεξιά γωνία για να λάβετε τα πιο ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία.

Υπάρχει επίσης ένα μενού επιλογών κατά μήκος της κορυφής που μπορείτε να κοιτάξετε αν θέλετε να πάρετε συγκεκριμένα για ένα αμοιβαίο μετά. Έτσι, εκτός από το να βλέπετε ποιος σας απείλησε, μπορείτε να δείτε ποιος δεν σας ακολουθεί και ποιος δεν ακολουθείτε πίσω.

Το Unfollowgram δεν είναι μια εφαρμογή και μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο στον κανονικό ιστό, αλλά έχει βελτιστοποιηθεί για την περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω κινητού, ώστε να μην χρειάζεται να πηδείτε πάντα σε έναν πραγματικό υπολογιστή για να ελέγξετε ποιος σας απείλησε.

InstaFollow

Screenshot, iTunes.

Το InstaFollow είναι μια εφαρμογή iOS που μπορείτε να κάνετε λήψη στην κινητή συσκευή σας και να συνδεθείτε στο λογαριασμό Instagram. Χρησιμοποιείται κυρίως για την παρακολούθηση στατιστικών και πληροφοριών για τους χρήστες, τα μέσα ενημέρωσης και την αφοσίωση.

Όταν χρησιμοποιείτε το InstaFollow για να βρείτε νέους ανθρώπους που θα ακολουθήσουν και για να σας ακολουθήσουν άλλοι, όπως μέσω του S4S , θα σας παρουσιάσει μια σύνοψη όλων των στατιστικών του ακόλουθου στην κύρια καρτέλα, συμπεριλαμβανομένων νέων οπαδών, χαμένων οπαδών, οπαδών που δεν ακολουθούν εσείς πίσω, τους οπαδούς που δεν ακολουθείτε και τους οπαδούς που σας εμπόδισαν.

Μπορείτε να πατήσετε την επιλογή Have Unfollowed Me για να δείτε μια αναλυτική λίστα με ονόματα χρήστη και ακόμη και ένα κουμπί ακολουθίας για κάθε χρήστη σε περίπτωση που θέλετε να τα ακολουθήσετε για να δείτε αν αυτό θα τους ενθαρρύνει να σας ακολουθήσουν ξανά.

Εάν έχετε αποκλείσει κάποιον, παρεμπιπτόντως και θέλετε να τον ξεμπλοκάρετε , είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε.

Statusbrew

Screenshot, Statusbrew.

Το Statusbrew είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο βελτιστοποίησης κοινωνικών μέσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν με Instagram, Facebook , Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό για να το ελέγξετε και να δώσετε στο εργαλείο την άδεια να συνδεθείτε με το Instagram, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιοι χρήστες χάσατε ως οπαδοί.

Μόλις εγγραφείτε και συνδέσετε τον λογαριασμό σας, θα εμφανιστεί ο πίνακας ελέγχου. Κάντε κλικ στο Κοινό , το οποίο βρίσκεται στο κουτί με τη λαβή Instagram και τη φωτογραφία προφίλ σας. Στην επόμενη καρτέλα, θα δείτε μια πλαϊνή μπάρα στα αριστερά. Κάντε κλικ στην επιλογή Νέοι παραλήπτες αφαίρεσης δεδομένων . Θα δείτε ποιος σας απείλησε.

Πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι δεν θα σας εμφανιστεί τίποτα εάν σας ζητηθεί να κάνετε αναβάθμιση σε premium. Ο δωρεάν λογαριασμός σας περιλαμβάνει μόνο τις βασικές λειτουργίες βελτιστοποίησης για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, δυστυχώς, βλέποντας ποιος δεν σας ακολούθησε στο Instagram δεν είναι ένας από αυτούς.

Εάν αποφασίσετε να αναβαθμίσετε, θα μάθετε γρήγορα ότι ένα από τα πιο βολικά πράγματα σχετικά με αυτό το εργαλείο είναι ότι σας επιτρέπει να εγγραφείτε για να λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως όποτε κάποιος σας απενεργοποιεί - αλλά μόνο εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε μια συνδρομή premium.

Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτό, μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις σας από το αριστερό μενού, κάνοντας κλικ στις Προτιμήσεις , περιηγώντας στην καρτέλα συνδρομών και στη συνέχεια επιλέγοντας το μηνιαίο σχέδιο που θέλετε.

Τι να κάνετε όταν βλέπετε ποιος δεν σας ακολούθησε

Μόλις χρησιμοποιήσετε κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες για να δείτε ποιος σας έχει απενεργοποιήσει στο Instagram, τότε είναι στη διάθεσή σας να αποφασίσετε αν πρέπει να προσπαθήσετε να επιστρέψετε αυτούς τους οπαδούς ή να τους συγχωρήσετε και να τους ξεχάσετε. Εάν επιλέξετε να προσπαθήσετε να τους επαναλάβετε, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και ενέργεια για να αρέσουν οι θέσεις τους, να τους σχολιάσουν και ενδεχομένως να τους ακολουθήσουν.

Για τις επιχειρήσεις, η διατήρηση των οπαδών και των πελατών είναι συνήθως πολύ σημαντική. Αν θέλετε να δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε τα αποτελέσματά σας στο Instagram, δείτε μερικές από αυτές τις συμβουλές .