Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Instagram για ετικέτες και χρήστες

Βρείτε χρήστες ή αναρτήσεις για μια συγκεκριμένη ετικέτα στο Instagram

Το Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδέσετε και να μοιραστείτε αποσπάσματα της ζωής σας με τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας, αλλά αν δεν έχετε ιδέα για το πώς να βρείτε συγκεκριμένους χρήστες για να παρακολουθήσετε ή για ενδιαφέρουσες θέσεις για να ασχοληθείτε, θα μπορούσατε να χάσετε μεγάλο περιεχόμενο. Γι 'αυτό είναι χρήσιμο να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία αναζήτησης του Instagram.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης Instagram τόσο στην επίσημη εφαρμογή Instagram, όσο και στο Instagram.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού . Είναι τόσο εύκολη όσο η χρήση της λειτουργίας αναζήτησης σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ή ιστότοπο - αν όχι ευκολότερη!

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στην κινητή συσκευή σας (ή μεταβείτε στο Instagram.com) και συνδεθείτε για να ξεκινήσετε τη χρήση της αναζήτησης Instagram.

01 από 05

Εντοπίστε τη λειτουργία αναζήτησης του Instagram

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Στην εφαρμογή:

Η αναζήτηση Instagram βρίσκεται στην καρτέλα Εξερεύνηση μέσα στην εφαρμογή, η οποία είναι προσβάσιμη πατώντας στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στο κάτω μενού. Πρέπει να είναι το δεύτερο εικονίδιο από αριστερά, ανάμεσα στην τροφοδοσία κατοικίας και την καρτέλα της κάμερας.

Θα πρέπει να δείτε ένα πλαίσιο αναζήτησης στην κορυφή που λέει Αναζήτηση . Αγγίξτε την αναζήτηση για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο της κινητής σας συσκευής.

Στο Instagram.com:

Μόλις συνδεθείτε, θα πρέπει να δείτε το πεδίο αναζήτησης του Instagram στο επάνω μέρος της ροής σας στο σπίτι.

02 του 05

Αναζήτηση για μια ετικέτα

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Στην εφαρμογή:

Μόλις πατήσετε το πλαίσιο αναζήτησης Instagram, θα μπορείτε να πληκτρολογήσετε την αναζήτησή σας. Θα πρέπει να παρατηρήσετε τέσσερις διαφορετικές καρτέλες που εμφανίζονται στην κορυφή: Κορυφαία, Άτομα, Ετικέτες και Μέρη.

Για να αναζητήσετε μια ετικέτα, μπορείτε να την αναζητήσετε με ή χωρίς το σύμβολο του hashtag (όπως #photooftheday ή photooftheday ). Μόλις πληκτρολογήσετε τον όρο αναζήτησης ετικέτας, μπορείτε είτε να επιλέξετε το αποτέλεσμα που αναζητούσατε από την αυτόματη λίστα κορυφαίων προτάσεων είτε να πατήσετε την καρτέλα Ετικέτες για να φιλτράρετε όλα τα άλλα αποτελέσματα που δεν είναι ετικέτες.

Στο Instagram.com:

Το Instagram.com δεν έχει τις ίδιες τέσσερις καρτέλες αποτελεσμάτων αναζήτησης που κάνει η εφαρμογή, καθιστώντας λίγο πιο δύσκολο να φιλτράρετε τα αποτελέσματα. Ωστόσο, όταν πληκτρολογείτε τον όρο αναζήτησης ετικέτας, θα εμφανιστεί μια λίστα προτεινόμενων αποτελεσμάτων σε μια αναπτυσσόμενη λίστα, μερικές από τις οποίες θα είναι ετικέτες (σημειώνονται με το σύμβολο hashtag (#) και άλλες που θα είναι λογαριασμοί χρηστών από τις φωτογραφίες προφίλ τους).

03 του 05

Πατήστε ή κάντε κλικ στο αποτέλεσμα της ετικέτας για να προβάλετε το περιεχόμενο με ετικέτα που καταχωρήθηκε σε πραγματικό χρόνο

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram.com

Αφού αγγίξετε μια ετικέτα από την καρτέλα Ετικέτες της εφαρμογής ή κάντε κλικ σε μια ετικέτα που προτείνεται από το αναπτυσσόμενο μενού στο Instagram.com, θα εμφανιστεί ένα πλέγμα φωτογραφιών και βίντεο που έχουν επισημανθεί και δημοσιευτεί από χρήστες Instagram σε πραγματικό χρόνο .

Μια επιλογή από κορυφαίες αναρτήσεις, οι οποίες είναι θέσεις με τις πιο αρέσει και σχόλια, θα εμφανίζονται στην προεπιλεγμένη καρτέλα της εφαρμογής και στην κορυφή του Instagram.com. Μπορείτε να μεταβείτε στην καρτέλα Πρόσφατη στην εφαρμογή για να δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις για αυτήν την ετικέτα στην εφαρμογή ή απλά να μετακινηθείτε κάτω από τις πρώτες εννέα αναρτήσεις στο Instagram.com.

Συμβουλή: Εάν αναζητάτε ετικέτες στην εφαρμογή, μπορείτε πραγματικά να ακολουθήσετε μια ετικέτα πατώντας το μπλε κουμπί Ακολουθήστε , ώστε όλες οι αναρτήσεις με αυτήν την ετικέτα να εμφανίζονται στη ροή σας στο σπίτι. Μπορείτε πάντα να το αγνοήσετε κάθε φορά πατώντας την ετικέτα hash και πατώντας το κουμπί Next .

04 του 05

Αναζήτηση λογαριασμού χρήστη

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Εκτός από την αναζήτηση δημοσιεύσεων με συγκεκριμένες ετικέτες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση Instagram για να βρείτε συγκεκριμένους λογαριασμούς χρηστών που θα ακολουθήσουν.

Στην εφαρμογή:

Στο πεδίο αναζήτησης στην καρτέλα Εξερεύνηση, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη ή το όνομα του χρήστη. Όπως και η αναζήτηση ετικετών, το Instagram θα σας δώσει μια λίστα κορυφαίων προτάσεων καθώς πληκτρολογείτε. Είτε πατήστε το αποτέλεσμα από τα προτεινόμενα αποτελέσματα είτε πατήστε την καρτέλα Πρόσωπα για να φιλτράρετε όλα τα άλλα αποτελέσματα που δεν είναι λογαριασμοί χρηστών.

Στο Instagram.com:

Στο πεδίο αναζήτησης στο Instagram.com, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη ή το όνομα του χρήστη και επιλέξτε ένα αποτέλεσμα από την αναπτυσσόμενη λίστα προτάσεων χρηστών που σημειώνονται με ένα εικονίδιο προφίλ. Σε αντίθεση με την αναζήτηση ετικετών, η οποία εμφανίζει μια πλήρη σελίδα αποτελεσμάτων μετά, μπορείτε να επιλέξετε μόνο αποτελέσματα χρήστη από την αναπτυσσόμενη λίστα.

Συμβουλή: Εάν γνωρίζετε το όνομα χρήστη ενός φίλου, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αναζητώντας το συγκεκριμένο όνομα χρήστη στην αναζήτηση Instagram. Η αναζήτηση χρηστών με το όνομα και το επώνυμό τους μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη αφού δεν βάζουν το πλήρες όνομα τους στα προφίλ τους Instagram και ανάλογα με το πόσο δημοφιλή είναι τα ονόματά τους, θα μπορούσατε να καταλήξετε να πρέπει να μετακινηθείτε σε πολλά αποτελέσματα χρήστη με τα ίδια ονόματα .

05 του 05

Πατήστε ή κάντε κλικ στο Λογαριασμό χρήστη για να δείτε το προφίλ του Instagram

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Για τους χρήστες στην αναζήτηση Instagram, οι πιο σχετικοί και / ή δημοφιλείς χρήστες εμφανίζονται στην κορυφή μαζί με το όνομα χρήστη, το πλήρες όνομά τους (αν υπάρχει) και η φωτογραφία προφίλ.

Το Instagram καθορίζει βασικά τα πιο συναφή αποτελέσματα αναζήτησης χρήστη όχι μόνο με την αντιστοίχιση της ακρίβειας ονόματος χρήστη / πλήρους ονόματος, αλλά και με τα δεδομένα κοινωνικού γραφήματος.

Μπορείτε να λάβετε αποτελέσματα βάσει του ιστορικού αναζήτησής σας, των αμοιβαίων οπαδών με βάση το ποιος παρακολουθείτε / ποιος ακολουθεί σας και τους φίλους σας στο Facebook αν έχετε λογαριασμό στο Facebook συνδεδεμένο με το Instagram. Ο αριθμός των οπαδών μπορεί επίσης να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον τρόπο εμφάνισης των χρηστών στην αναζήτηση, καθιστώντας ευκολότερη την εύρεση δημοφιλών εμπορικών σημάτων και διασημοτήτων μέσω της αναζήτησης Instagram.

Μπόνους: Αναζήτηση αναρτήσεων από μέρη

Το Instagram σας επιτρέπει επίσης να αναζητάτε αναρτήσεις που έχουν επισημανθεί σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τη θέση στο πεδίο αναζήτησης και να πατήσετε την καρτέλα "Τοποθεσίες" στην εφαρμογή ή αν βρίσκεστε στο Instagram.com, αναζητήστε αποτελέσματα στην αναπτυσσόμενη λίστα που φέρει εικονίδιο καρφίτσας τοποθεσίας δίπλα τους.

Για ιδέες σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε στο Instagram, ανατρέξτε στη λίστα με μερικά από τα πιο δημοφιλή hashtags που χρησιμοποιούνται στο Instagram ή μάθετε πώς να φανεί η φωτογραφία ή το βίντεό σας στην καρτέλα Διερεύνηση (επίσης γνωστή ως Δημοφιλής σελίδα).