Τι χρώμα είναι λιλά;

Το λιλά είναι ένα θηλυκό χρώμα με λίγη νοσταλγία

"Ονομάστηκε για το λουλούδι με το ίδιο όνομα, υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις του λιλά, μεσαίου πορφυρού χρώματος." - Τα χρώματα και οι χρωματικές ενδείξεις του Jacci Howard Bear "

Τα χρώματα του λιλά είναι στην μωβ πλευρά του μοβ, αλλά λίγο πιό duskier από λεβάντα . Λιλά λουλούδια έρχονται σε πολλά χρώματα, αλλά το χρώμα που ονομάζεται λιλά είναι συνήθως σε βιολετί αποχρώσεις. Το λιλάκι είναι ένα θηλυκό χρώμα που βλέπει συχνά γύρω από την άνοιξη και το Πάσχα.

Το λιλά είναι ένα δροσερό και ζεστό χρώμα με το μείγμα του μπλε και του κόκκινου .

Το πασχαλιά φέρει το μωβ συμβολισμό που σχετίζεται με τις ελαφρύτερες αποχρώσεις του μωβ. Είναι ένα θηλυκό χρώμα με ένα αίσθημα μητέρας. Όπως η λεβάντα, το λιλά μπορεί να είναι νοσταλγικό. Πηγαίνει καλά με μαύρο και σκούρο πράσινο. Για ένα υπέροχο μίγμα λιλά, συνδυάστε τις αποχρώσεις του λιλά με πράσινα, δαμάσκηνα, και μωβ. Το λιλά είναι παρόμοιο με λεβάντα, ροζ και μοβ.

Χρησιμοποιώντας Lilac Color σε αρχεία σχεδιασμού

Όταν σχεδιάζετε ένα έργο σχεδίασης που προορίζεται για εκτύπωση, χρησιμοποιήστε συνθέσεις CMYK για λιλά στο λογισμικό διάταξης σελίδας ή επιλέξτε ένα spot spot Pantone. Για προβολή σε οθόνη υπολογιστή, χρησιμοποιήστε τιμές RGB . Χρειάζεστε χαρακτηρισμούς Hex όταν εργάζεστε με HTML, CSS και SVG. Ανάμεσα στις διαθέσιμες αποχρώσεις του λιλά είναι:

Επιλέγοντας χρώματα Pantone πιο κοντά στο λιλά

Όταν εργάζεστε με τυπωμένα κομμάτια, μερικές φορές ένα συμπαγές χρώμα πασχαλιά, αντί για ένα μείγμα CMYK, είναι μια πιο οικονομική επιλογή.

Το σύστημα αντιστοίχισης Pantone είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο σύστημα spot spot και χρησιμοποιείται από τις περισσότερες εμπορικές εταιρείες εκτύπωσης. Εδώ είναι τα χρώματα Pantone που προτείνεται ως καλύτερος συνδυασμός με τα χρώματα λιλά για εκτύπωση.

Επειδή το μάτι μπορεί να δει περισσότερα χρώματα σε μια οθόνη από ό, τι μπορεί να αναμιχθεί με μελάνια, ορισμένα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη σας δεν αναπαράγονται αξιόπιστα στην εκτύπωση.