Μια λίστα δωρεάν γραμματοσειρών αποκριών

Γραμματοσειρές αιχμαλωτισμού και ζωηρές αποκριές κηλίδες

Οι γραμματοσειρές που στάζουν αίμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς γύρω από το Halloween. Ακόμα και σε μαύρο χρώμα, μοιάζουν σαν να έχουν βυθιστεί ή να γράφονται με αίμα . Προσθέστε μια μικρή γραφική παράσταση χρησιμοποιώντας τρομακτικές γραμματοσειρές αποκριών dingbat και έχετε τις τέλειες γραμματοσειρές για τις αποκριές ιστοσελίδες, τις αφίσες του κόμματος αποκριών και τις προσκλήσεις ή τις διακοσμήσεις. Υπάρχει επίσης μια χούφτα λιγότερο τρομακτικό γραμματοσειρές για ένα αποκριές ή μικρά παιδιά αποκριών. Οι γραμματοσειρές που εμφανίζονται εδώ είναι διαθέσιμες ως δωρεάν λήψεις.

Οι περισσότερες από αυτές τις γραμματοσειρές είναι διαθέσιμες σε μορφή TrueType ή OpenType.

10 Lil φαντάσματα

Περιβάλλον γραμματοσειράς

10 Lil Ghosts είναι μια γραμματοσειρά OpenType από το Font Environment. Το όνομα της γραμματοσειράς το λέει όλα. Περισσότερα θα ήταν ωραία, αλλά είναι χαριτωμένα. Περισσότερο "

BloodFeast

Το BloodFeast είναι μια γραμματοσειρά που αιχμαλωτίζει το αίμα που σχεδιάστηκε από τον Brain Eaters Font Co. Έρχεται με λίγες σταγόνες αίματος. Περισσότερο "

BN Manson Nights

© J. Howard Bear

Τα τολμηρά αιματηρά γράμματα των Manson Nights που δημιούργησε ο Ben Nathan έχουν σχεδόν ένα διάτρητο βλέμμα σε αυτά ... μια αιματηρή εμφάνιση του stencil. Περισσότερο "

Gargoyles de France

Η γραμματοσειρά Gargoyles de France δεν γεμίζει με τα τυπικά πέτρινα σπίτια σας. Βρείτε διασκεδαστικές εικόνες γκροτέσκων χαρακτήρων σε αυτό το δροσερό γραμματοσειρά αποκριών. Περισσότερο "

Groovy Ghosties

Ο Groovy Ghosties είναι μια φανταστική γραμματοσειρά. Ορισμένα από τα γράμματα σε μορφή φαντασμάτων είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, αλλά στην πλευρά των συν, υπάρχουν αριθμοί και μερικά κοινά σημάδια στίξης. Αυτή η γραμματοσειρά Απόκριες προέρχεται από τον σχεδιαστή γραμματοσειράς Ray Larabie. Περισσότερο "

Απόκριες Σύνορα

Η γραμματοσειρά Απόκριες οριακές είναι μια όμορφη συλλογή jack-o-φανάρια, κρανία, και επιτύμβιες στήλες που λειτουργούν καλά μεμονωμένα ή σε συνδυασμό για τρομακτικά σύνορα και πλαίσια. Περισσότερο "

Τον Οκτώβριο

Ο Ιούλιος του Οκτώβρη είναι μια ποικιλία από παραδοσιακές εικόνες αποκριών, όπως μάγισσα, μαύρη γάτα, κρανία, επιτύμβιες στήλες, φαντάσματα και νυχτερίδες σε στυλ διακόσμησης. Η γραμματοσειρά έχει επίσης διαβόλου πρόσωπα, σχήματα και σύμβολα. Περισσότερο "

Οκτώ Οκτώβριος 98

© J. Howard Bear

Ill Οκτώβριος 98 έχει πολλές απλές περικοπές των κλασικών εικόνων και συμβόλων αποκριών. Εάν έχετε ήδη την προηγούμενη Ill Οκτώβρη, θα βρείτε μόνο μερικές διαφορετικές dingbats εδώ. Περισσότερο "

Monster Party

Δωρεάν αποκριών γραμματοσειράς MonsterParty.

Η γραμματοσειρά του Monster Party έχει κάποιες ωραίες εικόνες από κλασικά τέρατα, πλάσματα και ηθοποιούς από τις ταινίες και την τηλεόραση. Δεν είναι όμορφο αλλά σίγουρα κατάλληλο για τη σεζόν. Περισσότερο "

Pumpkinese

Δωρεάν Απόκριες γραμματοσειράς Pumpkinese.

Η γραμματοσειρά Pumpkinese μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενη, αλλά αν οι κολοκύθες είναι το πράγμα σου, χρειάζεσαι αυτή τη γραμματοσειρά από τον Tim Watkins. Θα μπορούσε να απευθυνθεί σε μικρά παιδιά με σαφή γράμματα και απλά σχήματα κολοκύθας. Περισσότερο "

Shlop

Ο Ray Larabie δημιούργησε αυτό το αιματηρό χάος, το οποίο είναι στην πραγματικότητα μια τακτοποιημένη, κανονική γραμματοσειρά sans serif με ένα αίμα που στάζει. Θα μπορούσε να οδηγήσει κανέναν σε δολοφονία και χάος. Περισσότερο "

Skullz

Δωρεάν Απόκριες Skullz.

Η γραμματοσειρά Skullz είναι κάτι περισσότερο από μια συλλογή κρανίων και crossbows, αν και υπάρχουν πολλά από αυτά για να διαλέξετε. Είναι μια καλή συλλογή κρανίων και οστών σε διάφορα στυλ. Περισσότερο "