Τα καλύτερα μέρη για την αγορά γραμματοσειρών

Ο υπολογιστής σας και πολλά προγράμματα λογισμικού είναι εξοπλισμένα με γραμματοσειρές , οπότε είναι πιθανό να έχετε ήδη πολλές γραμματοσειρές στα χέρια σας. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε μια συγκεκριμένη γραμματοσειρά ή ψάχνετε κάτι καινούργιο, το διαδίκτυο παρέχει μια κουβέρτα γραμματοσειρών γραμματοσειρών. Πολλά μέρη πωλούν γραμματοσειρές , αλλά αρκετοί χώροι έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου και έχουν φήμη για την παροχή αξιόπιστων προϊόντων. Όλοι αυτοί οι ιστότοποι παρέχουν επίσης ένα πλούσιο εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό, ένα κανονικό νέο τμήμα γραμματοσειρών και περισσότερες γραμματοσειρές από ότι θα χρειαστείτε ποτέ.

Αγοράζοντας απευθείας από το Linotype

Το Linotype πωλεί μια τεράστια ποικιλία γραμματοσειρών υψηλής ποιότητας. Εξερευνήστε τη Γραμματοσειρά Λινοτύπου για να βρείτε αυτή που χρειάζεστε. Μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένες γραμματοσειρές, ένα οικογενειακό πακέτο ή να επωφεληθείτε από ένα από τα ειδικά πακέτα που προσφέρει η περιοχή τακτικά.

Fonts.com από Monotype Imaging

Εκτός από την πώληση γραμματοσειρών, το fonts.com και τα χυτήρια συνεργατών του προσφέρουν μια επιλογή δωρεάν γραμματοσειρών υψηλής ποιότητας. Εγγραφείτε χωρίς χρέωση για να μεταβείτε στο τμήμα λήψης. Υπάρχουν πολλά άρθρα, ενημερωτικά δελτία και περιεχόμενο Q & A για μάθηση σχετικά με τις γραμματοσειρές και την τυπογραφία. Ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στην αγορά για νέες γραμματοσειρές, θα αποκτήσετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των γραμματοσειρών που διαθέτετε μόνο περιηγώντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Το Fonts.com πωλεί γραμματοσειρές αλλά προσφέρει και συνδρομητικά πακέτα στις γραμματοσειρές του με μηνιαία χρέωση:

MyFonts.com από την Bitstream

Στο MyFonts, μπορείτε να αναζητήσετε γραμματοσειρές με όνομα, σχεδιαστή ή χυτήριο, να περιηγηθείτε ανά κατηγορία, να δείτε τις Hot New Fonts και να χρησιμοποιήσετε το πιο γνωστό χαρακτηριστικό WhatTheFont για την ταυτοποίηση των γραμματοσειρών. Μεταφορτώνετε μια σάρωση μιας γραμματοσειράς που προσπαθείτε να αντιστοιχίσετε και ο ιστότοπος σας δίνει το όνομα μιας γραμματοσειράς που ταιριάζει ή ταιριάζει σχεδόν

FontShop

Το FontShop, ο πρώτος ανεξάρτητος πωλητής ψηφιακών γραμματοσειρών, αποκτήθηκε από το Monotype το 2014. Μπορείτε να αναζητήσετε γραμματοσειρές που οργανώνονται ανά κατηγορία, χυτήριο και σχεδιαστή ή μπορείτε να ψάξετε τυχαία τις ημέρες εκείνες που θέλετε να κάνετε μεγάλες τυχαίες ανακαλύψεις. Η ελεύθερη ενότητα γραμματοσειρών περιέχει μια μεγάλη συλλογή δωρεάν γραμματοσειρών. Τα Νέα & Συνεντεύξεις και οι ενότητες Βοήθεια & Πόροι παρέχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις γραμματοσειρές.