Πληροφορίες που πρέπει να ακολουθήσετε σε μια επαγγελματική κάρτα

Εξετάζοντας τις πληροφορίες για μια επαγγελματική κάρτα

Οι επαγγελματικές κάρτες εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς, αλλά ο πρωταρχικός τους σκοπός είναι να ενημερώσετε τον παραλήπτη τι κάνετε και να δώσετε στο άτομο αυτό τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σας. Μην αφήνετε τις πληροφορίες που χρειάζεται ο παραλήπτης περισσότερο.

Τουλάχιστον, ένα όνομα και ο τρόπος επικοινωνίας-αριθμός τηλεφώνου ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-πρέπει να πάει σε ένα σχέδιο επαγγελματικών καρτών . Αν και υπάρχουν εκατοντάδες πιθανές ρυθμίσεις, μερικές κοινά αποδεκτές κατευθυντήριες γραμμές υπαγορεύουν πού να τοποθετήσουν τις βασικές πληροφορίες. Σε περίπτωση αμφιβολίας ή όταν δεν υπάρχει χρόνος να πειραματιστείτε, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να δημιουργήσετε μια βασική, λειτουργική και αποτελεσματική επαγγελματική κάρτα.

Ελάχιστες πληροφορίες για μια επαγγελματική κάρτα

Το τυπικό μέγεθος επαγγελματικής κάρτας είναι 3,5 ίντσες κατά 2 ίντσες και οι μίνι επαγγελματικές κάρτες είναι ακόμη μικρότερες στις 2,75 ίντσες κατά 1,125 ίντσες. Αυτό δεν είναι αρκετό περιθώριο για τύπους και λογότυπα, αλλά αρκεί να γίνει η δουλειά. Αν και άλλες πληροφορίες είναι προαιρετικές, ο σχεδιασμός της επαγγελματικής κάρτας πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον:

Δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται πλήρης κατάλογος υπηρεσιών ή προϊόντων στην επαγγελματική κάρτα. Διατηρήστε το στα βασικά στοιχεία. Χρησιμοποιήστε φυλλάδια και προσωπικές συνεντεύξεις για να αποκαλύψετε το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών ή των προϊόντων που προσφέρονται.