Μάθετε τα βασικά της εφαρμογής iPhone Phone

Η τοποθέτηση μιας τηλεφωνικής κλήσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Phone ενσωματωμένη στο iPhone είναι πολύ απλή. Πατήστε μερικούς αριθμούς ή ένα όνομα στο βιβλίο διευθύνσεών σας και θα συζητήσετε σε λίγα δευτερόλεπτα. Αλλά όταν προχωρήσετε πέρα ​​από αυτό το πολύ βασικό καθήκον, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και πιο ισχυρά.

Πραγματοποίηση κλήσης

Υπάρχουν δύο τρόποι για να πραγματοποιήσετε μια κλήση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τηλεφώνου:

  1. Από τα Αγαπημένα / Επαφές - Ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο και πατήστε είτε τα Αγαπημένα ή τα εικονίδια επαφών στο κάτω μέρος της εφαρμογής. Βρείτε το άτομο που θέλετε να καλέσετε και πατήστε το όνομά του (εάν έχουν περισσότερους από έναν αριθμό τηλεφώνου στη λίστα επαφών σας, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε).
  2. Από το πληκτρολόγιο - Στην εφαρμογή τηλεφώνου, πατήστε το εικονίδιο πληκτρολογίου. Εισαγάγετε τον αριθμό και πατήστε το πράσινο εικονίδιο του τηλεφώνου για να ξεκινήσετε την κλήση.

Όταν ξεκινά η κλήση, εμφανίζεται η οθόνη χαρακτηριστικών κλήσης. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές σε αυτήν την οθόνη.

Βουβός

Πατήστε το κουμπί Σίγαση για σίγαση του μικροφώνου στο iPhone σας. Αυτό εμποδίζει το άτομο που μιλάτε να ακούει τι λέτε μέχρι να αγγίξετε ξανά το κουμπί. Η σίγαση είναι ενεργοποιημένη όταν το κουμπί είναι επισημασμένο.

Ομιλητής

Πατήστε το κουμπί Ηχείο για να μεταδώσετε τον ήχο κλήσης μέσω του ηχείου του iPhone σας και να ακούσετε την κλήση δυνατά (το κουμπί είναι λευκό όταν είναι ενεργοποιημένο). Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Speaker, εξακολουθείτε να μιλάτε στο μικρόφωνο του iPhone, αλλά δεν χρειάζεται να το κρατάτε δίπλα στο στόμα σας για να πάρει τη φωνή σας. Αγγίξτε ξανά το πλήκτρο Speaker για να το απενεργοποιήσετε.

Πληκτρολόγιο

Εάν χρειάζεστε πρόσβαση στο πληκτρολόγιο -όπως να χρησιμοποιήσετε ένα δέντρο τηλεφώνου ή να εισαγάγετε μια επέκταση τηλεφώνου (αν και υπάρχει ένας πιο γρήγορος τρόπος να καλέσετε τις επεκτάσεις εδώ ) - πατήστε το πλήκτρο του πληκτρολογίου . Όταν τελειώσετε με το πληκτρολόγιο, αλλά όχι την κλήση, πατήστε Απόκρυψη στην κάτω δεξιά γωνία. Αν προτιμάτε να τερματίσετε την κλήση, πατήστε το κόκκινο εικονίδιο του τηλεφώνου.

Προσθήκη κλήσεων διάσκεψης

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου του iPhone είναι η δυνατότητα να φιλοξενεί τις δικές σας κλήσεις συνδιάσκεψης χωρίς να πληρώνει υπηρεσία τηλεδιάσκεψης. Επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές για αυτό το χαρακτηριστικό, το καλύπτουμε πλήρως σε ένα άλλο άρθρο. Δείτε πώς να κάνετε δωρεάν κλήσεις διάσκεψης στο iPhone .

FaceTime

Το FaceTime είναι η τεχνολογία συνομιλίας με βίντεο της Apple. Απαιτεί να είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi ή κυψελοειδές δίκτυο και να καλέσετε κάποιον άλλο που διαθέτει συσκευή συμβατή με το πρότυπο FaceTime. Όταν πληρούνται αυτές οι απαιτήσεις, δεν θα μιλάτε μόνο, θα δείτε ο ένας τον άλλον όταν το κάνετε. Εάν ξεκινήσετε μια κλήση και μπορείτε να πατήσετε το κουμπί FaceTime / δεν έχει το ερωτηματικό πάνω σε αυτό, μπορείτε να πατήσετε για να ξεκινήσετε μια συνομιλία μέσω βίντεο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του FaceTime, ελέγξτε έξω:

Επαφές

Όταν βρίσκεστε σε μια κλήση, πατήστε το κουμπί Επαφές για να τραβήξετε το βιβλίο διευθύνσεών σας. Αυτό σας επιτρέπει να αναζητήσετε πληροφορίες επικοινωνίας που ίσως χρειαστεί να δώσετε στο άτομο με το οποίο μιλάτε ή να ξεκινήσετε μια κλήση συνδιάσκεψης.

Τερματισμός κλήσεων

Όταν τελειώσετε με μια κλήση, πατήστε απλά το κόκκινο κουμπί του τηλεφώνου για να κλείσετε το τηλέφωνο.