Πώς να Αποθήκευση των Διαγραμμένων φωτογραφιών στο iPhone

Μπορεί να είναι εύκολο να διαγράψετε κατά λάθος μια φωτογραφία από το iPhone που χρειάζεστε πραγματικά για αποθήκευση. Η διαγραφή των φωτογραφιών είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης, αλλά οι άνθρωποι είναι μερικές φορές πολύ επιθετικοί στο κλάδεμα παλιών φωτογραφιών. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και λύπη.

Αν έχετε διαγράψει μια φωτογραφία που πρέπει να κρατήσετε, μπορεί να ανησυχείτε ότι έχει φύγει για πάντα. Αλλά μην απελπίζεστε. Ανάλογα με διάφορους παράγοντες, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone σας. Εδώ είναι μερικές επιλογές για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Πώς να Αποθήκευση των Διαγραμμένων φωτογραφιών στο iPhone

Η Apple γνωρίζει ότι μερικές φορές διαγράφουμε τυχαία φωτογραφίες μερικές φορές, γι 'αυτό χτίστηκε ένα χαρακτηριστικό στο iOS για να μας βοηθήσει. Η εφαρμογή Φωτογραφίες περιέχει ένα λεύκωμα πρόσφατα διαγραμμένων φωτογραφιών. Αυτό αποθηκεύει τις διαγραμμένες φωτογραφίες σας για 30 ημέρες, δίνοντάς σας χρόνο να τις επαναφέρετε προτού πάνε καλά.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, πρέπει να εκτελείτε iOS 8 ή νεότερη έκδοση. Εάν είστε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες σας:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή για να την εκκινήσετε
  2. Στην οθόνη Άλμπουμ, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος. Πατήστε Πρόσφατα διαγραμμένο
  3. Αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών περιέχει όλες τις φωτογραφίες που έχετε διαγράψει τις τελευταίες 30 ημέρες. Εμφανίζει κάθε φωτογραφία και παραθέτει τον αριθμό των ημερών που παραμένουν μέχρι να διαγραφεί οριστικά
  4. Πατήστε Επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία
  5. Αγγίξτε τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες που θέλετε να αποθηκεύσετε. Στην κάθε επιλεγμένη φωτογραφία εμφανίζεται ένα σημάδι επιλογής
  6. Πατήστε Ανάκτηση στην κάτω δεξιά γωνία. (Εναλλακτικά, εάν θέλετε να διαγράψετε αμέσως τη φωτογραφία, αντί να περιμένετε 30 ημέρες και να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης, πατήστε Διαγραφή στο κάτω αριστερό μέρος.)
  7. Στο αναδυόμενο μενού, πατήστε Ανάκτηση φωτογραφίας
  8. Η φωτογραφία αφαιρείται από τις πρόσφατα διαγραμμένες φωτογραφίες και προστίθεται ξανά στο Roll της φωτογραφικής μηχανής σας και σε οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ ήταν μέρος της πριν τη διαγράψετε.

Άλλες επιλογές για την ανάκτηση των διαγραμμένων φωτογραφιών

Τα βήματα που περιγράφηκαν παραπάνω είναι ωραία αν έχετε iOS 8 ή νεότερη έκδοση και διαγράψατε τη φωτογραφία που θέλετε να αποθηκεύσετε πριν από 30 ημέρες. Αλλά τι γίνεται αν η κατάστασή σας δεν ανταποκρίνεται σε μία από αυτές τις απαιτήσεις; Έχετε ακόμα μερικές επιλογές σε αυτή την κατάσταση.

Το μειονέκτημα είναι ότι αυτές οι επιλογές είναι λιγότερο σίγουρο από την πρώτη προσέγγιση, αλλά αν είστε απελπισμένοι, μπορεί να λειτουργούν. Θα πρότεινα να τα επιχειρήσετε με τη σειρά που αναφέρονται εδώ.

  1. Προγράμματα φωτογραφιών επιφάνειας εργασίας - Εάν συγχρονίζετε τις φωτογραφίες από το iPhone σας σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών στην επιφάνεια εργασίας, όπως οι φωτογραφίες στο Mac, μπορεί να έχετε ένα αντίγραφο της φωτογραφίας που θέλετε να αποθηκευτεί εκεί. Σε αυτή την περίπτωση, αναζητήστε το πρόγραμμα για τη φωτογραφία. Αν το βρείτε, μπορείτε να το προσθέσετε ξανά στο iPhone σας συγχρονίζοντας το μέσω του iTunes ή να το στείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να το στείλετε με μήνυμα στον εαυτό σας και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε στην εφαρμογή Φωτογραφίες.
  2. Εργαλείο φωτογραφιών που βασίζεται σε σύννεφα - Ομοίως, εάν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο φωτογραφιών που βασίζεται σε σύννεφο, μπορεί να έχετε στη διάθεσή σας μια αντίγραφο ασφαλείας της φωτογραφίας εκεί. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτήν την κατηγορία, από το iCloud έως το Dropbox έως το Instagram στο Flickr και πέρα ​​από αυτό. Εάν η φωτογραφία που χρειάζεστε είναι εκεί, απλά κατεβάστε το στο iPhone σας για να το πάρετε πίσω.
  3. Εργαλεία αποκατάστασης τρίτων - Υπάρχει ένας τόνος προγραμμάτων τρίτων που σας επιτρέπουν να σκάβετε στο σύστημα αρχείων του iPhone σας για να βρείτε κρυφά αρχεία, να περιηγείστε σε "διαγραμμένα" αρχεία τα οποία εξακολουθούν να κρέμονται γύρω σας ή ακόμα και να χτενίσουν τα παλιά σας αντίγραφα ασφαλείας.
    1. Επειδή υπάρχουν δεκάδες από αυτά τα προγράμματα, η ποιότητα τους μπορεί να είναι δύσκολο να αναλυθούν. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να περάσετε λίγο χρόνο με την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης, να βρείτε προγράμματα και να διαβάσετε σχόλια. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα πληρώνονται, αλλά μερικά μπορεί να είναι δωρεάν.
  1. Άλλες εφαρμογές - Θα μπορούσατε να μοιραστείτε τη φωτογραφία που θέλετε να ανακτήσετε σε άλλη εφαρμογή; Στείλατε κείμενο ή στείλατε τη φωτογραφία σε κάποιον ή μοιραστήκατε το στο Twitter; Αν ναι, θα μπορείτε να βρείτε τη φωτογραφία στην εν λόγω εφαρμογή (ή σε αυτόν τον ιστότοπο). Σε αυτή την περίπτωση, απλά βρείτε την φωτογραφία και αποθηκεύστε την ξανά στην εφαρμογή Φωτογραφίες.