Πώς να Twitter Chat

Εδώ είναι πώς να Twitter Chat όπως το καλύτερο από 'em!

Twitter Οι συνομιλίες είναι εβδομαδιαίες, διμηνιαίες ή μηνιαίες συνομιλίες στο Twitter που ενορχηστρώνονται από ένα hashtag . Εάν έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα ζωντανό γεγονός που χρησιμοποίησε μια hashtag για να οργανώσετε όλα τα Tweets σχετικά με το συμβάν, αυτό είναι το ίδιο πράγμα. Εκτός, το συμβάν είναι το hashtag.

Twitter Οι συνομιλίες είναι εξαιρετικές για τους νέους οπαδούς - στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνουν. Είναι επίσης μεγάλη για την εξεύρεση νέων ανθρώπων που θα ακολουθήσουν με παρόμοια ενδιαφέροντα. Είτε είστε νέος είτε παλαιός στο Twitter, αν αρχίσετε να συμμετέχετε στη σωστή Tweet Chats, θα αρχίσετε να λατρεύετε πραγματικά τις διαφορετικές κοινότητες Twitter στις οποίες βρίσκεστε.

Εδώ είναι πώς να Twitter Chat όπως το καλύτερο από 'em!

Αναζητήστε Twitter Chats

Αν η Google τις λέξεις "Twitter Chats", πιθανότατα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρεθούν διαφορετικές λίστες. Για παράδειγμα, είναι μερικά:

Βρείτε ένα εργαλείο συζήτησης Twitter που σας αρέσει

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δική σας δουλειά να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Twitter.com και τη λειτουργία αναζήτησης ή τη δική σας εφαρμογή Twitter, αλλά θα συνιστούσαμε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα συνομιλίας όπως το Twubs ή το TweetChat που καταλαμβάνουν το hashtag στο τέλος όλων των αναρτήσεων σας, ωραία και εύκολη!

Παρακολουθήστε το Twitter Chat - Say Hi!

Κάθε Twitter Chat έχει τη δική της ημέρα και ώρα την εβδομάδα ή το μήνα. Μόλις αρχίσει η συνομιλία, μπορείτε να καδράρετε και να πείτε στους ανθρώπους που είστε και ποιο είναι το συγκεκριμένο ενδιαφέρον σας στο θέμα της συνομιλίας. Για παράδειγμα, στο # blogchat, θα μπορούσα να πω ότι το όνομά μου είναι Amanda και εγώ blog για About.com για Twitter.

Απαντήστε στις ερωτήσεις στο Twitter

Οι περισσότερες συζητήσεις στο Twitter έχουν μια φόρμουλα όπου ο συντονιστής θα θέσει μια ερώτηση. Για παράδειγμα:

Ο τρόπος με τον οποίο θα απαντήσατε θα φαινόταν έτσι:

Τώρα φανταστείτε ότι οι ερωτήσεις είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τα παπούτσια και έτσι οι απαντήσεις σας είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες.

Re-Tweet Απαντήσεις που σας αρέσει στο Twitter Chat

Ένα μεγάλο μέρος των Twitter Chats εξαπλώνει την αγάπη. Έτσι, όταν κάποιος δημοσιεύει μια απάντηση σε μια ερώτηση που θεωρείτε ενδιαφέρουσα ή προσφορά, προχωρήστε και επαναλάβετε. Η ροή σας κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας θα είναι πιθανώς μισή απάντηση και το μισό retweets. Εάν χρησιμοποιείτε το Tweet Chats για να πάρετε περισσότερους Twitter followers , αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε μπροστά από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη συνομιλία.

Ακολουθήστε τον χρήστη που σας αρέσει

Μετά την συνομιλία, ακολουθήστε τα άτομα της συζήτησης που θεωρείτε ενδιαφέροντα. Έχω βρει μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους να ακολουθήσουν μέσω των Twitter Chats επειδή δεν χρησιμοποιούν το Twitter ως soapbox αλλά καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι ως ένας τρόπος για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Ως κάποιος που εργάζεται από το σπίτι, μου αρέσει να γνωρίζω νέους ανθρώπους όποτε μπορώ!

Παρακολουθήστε με μεταγραφές

Πολλές συνομιλίες Tweet θα τοποθετήσουν τις μεταγραφές τους ή μια ανακεφαλαίωση κάθε συνομιλίας. Για παράδειγμα, το #journchat (εβδομαδιαία, Δευ 7 μ.μ. CST), που συντονίζεται από το @prsarahevans, είναι μια πολύ μεγάλη συνομιλία με πολλούς ανθρώπους, έτσι βάζει μαζί μια λίστα με τα σημαντικότερα Tweets από την συνομιλία κάθε εβδομάδα.

Αν θέλετε να φιλοξενήσετε τη δική σας συνομιλία μέσω Twitter, σκεφτείτε να παρακολουθήσετε μια δέσμη των συνομιλιών Tweet και στη συνέχεια να μάθετε περισσότερα για το πώς κάθε συντονιστής διαχειρίζεται το δικό του. Κάθε Twitter Chat έχει τους δικούς της κανόνες και οδηγίες. Για παράδειγμα, η FTC φιλοξενεί ένα Tweet Chat κάθε δύο μήνες. Εδώ είναι οι οδηγίες τους:

  1. Χρησιμοποιούμε μια μορφή Q1 / A1 για συνομιλίες. Για κάθε ερώτηση, η FTC θα στείλει ένα tweet ή ένα τροποποιημένο tweet με την ερώτηση και το χειριστήριο Twitter της αρχικής ερώτησης.
  2. Εκτός αν δημοσιεύεται διαφορετικά, οι συνομιλίες περιορίζονται σε 60 λεπτά.
  3. Θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις από όσο το δυνατόν περισσότερους συμμετέχοντες πριν επιστρέψουμε σε κάποιον που έχει ήδη υποβάλει μια ερώτηση.
  4. Θυμηθείτε ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε μη δημόσιες πληροφορίες, αλλά θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες εντός της επιτρεπόμενης προθεσμίας.
  5. Οι επίσημες μεταγραφές που δημοσιεύονται στο FTC.gov θα έχουν επεξεργαστεί το Twitter. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διατηρούμε τα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των χειριστηρίων του Twitter, διαβάστε την Αξιολόγηση των Επιπτώσεων του Privacy στο Twitter.

@MackCollier, ο συντονιστής του # blogchat εξηγεί τη δομή του: "Η μορφή του #blogchat είναι πολύ απλή: ξεκινάμε με ένα γενικό θέμα blogging και η συνομιλία ρέει από εκεί .. Ξέρω ότι πολλές Twitter συνομιλίες έχουν πολύ άκαμπτη δομή, μόνο επιτρέποντας λίγα λεπτά ανά ερώτηση, αλλά ήθελα να ενθαρρύνω μια ελεύθερη συζήτηση με το # blogchat. Θέλω το # blogchat να είναι σαν ένα καφέ όπου όλοι συζητούν το ίδιο γενικό θέμα, αλλά κάθε τραπέζι μιλά για μια ελαφρώς διαφορετική ανάληψη αυτό το θέμα. "

Οι περισσότεροι Tweet Οι συντονιστές συνομιλιών ζητούν να μην προωθήσετε μόνοι σας τη δουλειά σας εκτός αν είναι σχετικές με την ομαδική συζήτηση. Εκτός από αυτό, απολαύστε!