Το Twitter περιορίζει τον αριθμό των ατόμων που μπορείτε να ακολουθήσετε;

Το Twitter δεν περιορίζει μόνο τον αριθμό των οπαδών ...

Έχετε ακούσει τις φήμες για αυτό και ίσως έχετε χτυπήσει κάποια από τα όρια, αλλά, ναι, είναι αλήθεια: Υπάρχουν όρια στον αριθμό των οπαδών που μπορείτε να έχετε. Λάβετε υπόψη ότι ο αριθμός των οπαδών δεν είναι το μόνο όριο που έχει θέσει το Twitter. Ακολουθεί μια λίστα με τα όρια που διατηρούν:

Καθημερινά όρια ενημέρωσης

Μπορείτε να δημοσιεύσετε έως και 1.000 συνολικές ενημερώσεις στο λογαριασμό σας Twitter ανά ημέρα από όλες τις συσκευές σε συνδυασμό (Ιστός, κινητό τηλέφωνο κ.λπ.). Όταν ξεπεράσετε τις 1.000 ενημερώσεις σε περίοδο 24 ωρών, δεν θα μπορείτε να προβείτε σε άλλες ενημερώσεις μέχρι να περάσει η χρονική περίοδος.

Καθημερινά όρια άμεσων μηνυμάτων

Το Twitter περιορίζει τα άμεσα μηνύματα σε 250 συνολικά ημερησίως σε όλες τις συσκευές (ιστό, κινητό τηλέφωνο κ.λπ.). Ως εναλλακτική λύση στα άμεσα μηνύματα του Twitter, μπορείτε πάντα να ζητάτε από τους χρήστες να στέλνουν μηνύματα στον προσωπικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καθημερινά όρια αιτήσεων API

Μπορείτε να κάνετε έως και 150 αιτήσεις API (διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών) στο Twitter ανά ώρα. Ένα αίτημα API μετράται κάθε φορά που ανανεώνετε τη σελίδα Twitter. Με άλλα λόγια, κάθε φορά που εκτελείτε μια λειτουργία στο Twitter, μετράται ένα αίτημα API. Δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθείτε τις αιτήσεις σας API και οι περισσότεροι χρήστες του Twitter είναι απίθανο να φτάσουν τα 100 αιτήματα API ανά ώρα (οι προγραμματιστές εφαρμογών τρίτου μέρους και οι επιχειρηματικοί χρήστες ενέργειας είναι το κοινό που πιθανότατα επηρεάζεται από την εφημερίδα Twitter Όριο αιτήματος API). Ωστόσο, το TweetDeck σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αιτήματα του API Twitter, αν θέλετε να το κάνετε.

Όρια συνημμένων

Μπορείτε να παρακολουθήσετε έως και 2.000 άτομα στο Twitter χωρίς προβλήματα, αλλά μόλις ακολουθήσετε 2.001 ή περισσότερα άτομα, θα αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα όρια. Το Twitter σύμφωνα με τα όρια βασίζεται στην αναλογία του αριθμού των ατόμων που ακολουθείτε σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων που σας ακολουθούν. Το Twitter σύμφωνα με τα όρια ποικίλλει με βάση αυτή την αναλογία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να σας καθοδηγήσει, οπότε η καλύτερη πορεία δράσης όταν παρακολουθείτε 2.000 άτομα είναι να βεβαιωθείτε ότι χτίζετε τον αριθμό των ανθρώπων που σας ακολουθούν επίσης.