Πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter @ Απαντήσεις και Άμεσα μηνύματα

Τι είναι οι απαντήσεις;

Ο όρος "επαναλαμβάνει" αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες απαντούν μεταξύ τους στο Twitter. Αντί να πατήσετε ένα τυπικό κουμπί "Απάντηση" για να απαντήσετε σε κάποιον, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα @ στην αρχή του κειμένου σας.

Ένα @reply κατευθύνεται πάντοτε σε ένα συγκεκριμένο άτομο σε απάντηση σε κάτι που έχει δημοσιεύσει. Όταν κάποιος απαντά σε μία από τις αναρτήσεις σας χρησιμοποιώντας ένα @reply, το tweet θα εμφανιστεί στη σελίδα του προφίλ σας κάτω από το "Tweets and replies. Όταν χρησιμοποιείτε ένα @reply είναι πάντα δημόσιο, οπότε μην χρησιμοποιήσετε το @reply αν δεν κάνετε Δεν θέλετε το μήνυμά σας να είναι δημόσιο. Εάν θέλετε να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα, χρησιμοποιήστε ένα DM (Άμεσο μήνυμα).

Μια τυπική @αναφέρεται έτσι:

@username message

Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να στείλετε ένα μήνυμα στο @linroeder, το @reply θα μοιάζει με αυτό: @linroeder Πώς είσαι;

Τι είναι το άμεσο μήνυμα;

Τα άμεσα μηνύματα είναι ιδιωτικά μηνύματα που μπορούν να διαβαστούν μόνο από το άτομο στο οποίο στέλνετε το μήνυμα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα Άμεση Μηνύματα, πατήστε το εικονίδιο φακέλου και έπειτα πατήστε το νέο εικονίδιο Μήνυμα. Στο πλαίσιο διεύθυνσης, πληκτρολογήστε το όνομα ή το όνομα χρήστη του προσώπου που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το μήνυμά σας και πατήστε το πλήκτρο αποστολή.

Αυτό το μήνυμα θα ληφθεί ιδιαιτέρως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Απευθείας Μηνύματα, διαβάστε αυτό.

Συμβουλή: Βοηθάει να χρησιμοποιείτε το όνομα χρήστη του φίλου σας, όχι το πραγματικό του όνομα όταν στέλνετε ένα μήνυμα @reply ή άμεσου μηνύματος.