Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα εμφάνισης στα Windows 7

Εάν ζείτε σε μια αγγλόφωνη χώρα και αγοράσατε έναν υπολογιστή στο τοπικό σας κατάστημα λιανικής πώλησης ή στο διαδίκτυο, υπάρχει πιθανότητα να εκτελείτε μια αγγλική έκδοση των Windows 7 .

Ωστόσο, αν είστε μητρική γλώσσα είναι κάτι διαφορετικό από το αγγλικό, αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να αλλάξετε τη γλώσσα προβολής στα Windows 7 σε μία από τις γλώσσες 30+ που υποστηρίζονται από το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Χρησιμοποιήσαμε τα Windows 7 Ultimate για αυτόν τον οδηγό, αλλά οι οδηγίες ισχύουν για όλες τις εκδόσεις των Windows 7 .

Ρύθμιση περιοχής και γλώσσας στα Windows 7

  1. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Λογότυπο των Windows) για να ανοίξετε το μενού Έναρξη .
  2. Όταν ανοίξει το μενού Έναρξη, πληκτρολογήστε " αλλαγή γλώσσας εμφάνισης " χωρίς τις προσφορές, στο πλαίσιο αναζήτησης των Windows.
  3. Μια λίστα με τα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανιστεί στο μενού Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή γλώσσας εμφάνισης από τη λίστα.
  4. Θα εμφανιστεί το παράθυρο Περιοχή και Γλώσσα . Βεβαιωθείτε ότι η καρτέλα Πληκτρολόγια και γλώσσες είναι ενεργή.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση / Κατάργηση γλωσσών ....

Για να χρησιμοποιήσετε άλλες γλώσσες εκτός από την προεπιλεγμένη εγκατεστημένη στα Windows, θα πρέπει να τις κατεβάσετε από τη Microsoft και, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε το πακέτο γλώσσας για τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Εγκαταστήστε πρόσθετα πακέτα γλωσσών από το Windows Update

Θα εμφανιστεί ο οδηγός γλώσσας εμφάνισης εγκατάστασης ή απεγκατάστασης , ο οποίος σας ζητάει να εγκαταστήσετε γλώσσες εμφάνισης ή να καταργήσετε την εγκατάσταση των γλωσσών εμφάνισης .

Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση για να πραγματοποιήσετε λήψη των πακέτων γλώσσας.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη θέση των πακέτων γλωσσών με δύο επιλογές, Εκκίνηση του Windows Update ή Αναζήτηση υπολογιστή ή δικτύου .

Εκτός εάν έχετε αποθηκεύσει ένα πακέτο γλώσσας στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Εκκίνηση του Windows Update για να μεταφορτώσετε τα πιο πρόσφατα πακέτα γλωσσών απευθείας από τη Microsoft.

Χρησιμοποιήστε προαιρετικές ενημερώσεις του Windows Update για λήψη πακέτων γλώσσας

Όταν επιλέξετε την επιλογή Εκκίνηση του Windows Update, θα εμφανιστεί το παράθυρο του Windows Update .

Σημείωση: Το Windows Update χρησιμοποιείται για την λήψη ενημερωμένων εκδόσεων, ενημερωμένων εκδόσεων κώδικα ασφαλείας, πακέτων γλώσσας, προγραμμάτων οδήγησης και άλλων λειτουργιών απευθείας από τη Microsoft.

Υπάρχουν δύο τύποι ενημερώσεων που συνήθως διατίθενται από το Windows Update, εκείνοι που είναι σημαντικοί και πρέπει να μεταφορτωθούν αμέσως και αυτοί που είναι προαιρετικοί, οι οποίοι δεν είναι κρίσιμοι.

Τα πακέτα γλωσσών εμπίπτουν στις τελευταίες, μη κρίσιμες προαιρετικές ενημερώσεις, επομένως θα χρειαστεί να επιλέξετε χειροκίνητα το πακέτο γλωσσών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να το κατεβάσετε από το Windows Update.

Κάντε κλικ στις # προαιρετικές ενημερώσεις στον διαθέσιμο σύνδεσμο (το # αναφέρεται στον αριθμό των προαιρετικών ενημερώσεων που είναι διαθέσιμες για λήψη).

Επιλέξτε πακέτα γλωσσών για λήψη & εγκατάσταση

Η σελίδα Επιλογή ενημερώσεων για εγκατάσταση θα φορτωθεί με μια λίστα διαθέσιμων ενημερώσεων που είναι σημαντικές και προαιρετικές .

  1. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργή η καρτέλα Προαιρετικά .
  2. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε προσθέτοντας ένα σημάδι ελέγχου δίπλα στο πακέτο γλώσσας στη λίστα από την ενότητα Πακέτα γλωσσών των Windows 7 .
  3. Αφού επιλέξετε τα πακέτα γλώσσας, κάντε κλικ στο OK .

Πακέτα γλωσσών με λήψη & εγκατάσταση

Θα επιστρέψετε στη σελίδα του Windows Update όπου θα κάνετε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση ενημερώσεων για να ξεκινήσετε τη λήψη των πακέτων γλώσσας που έχετε επιλέξει από τη λίστα.

Μόλις ληφθούν τα πακέτα γλωσσών και εγκατασταθούν, θα είναι διαθέσιμα για χρήση.

Επιλέξτε τη γλώσσα εμφάνισης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε

Επιλέξτε νέα γλώσσα προβολής στα Windows 7.

Όταν επιστρέφετε στο παράθυρο διαλόγου Περιοχή και γλώσσα, επιλέξτε τις γλώσσες που μόλις κατεβάσατε από την αναπτυσσόμενη λίστα Επιλέξτε γλώσσα .

Αφού επιλέξετε τη γλώσσα, κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Για να γίνει ενεργή η νέα γλώσσα προβολής, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή σας. Μόλις συνδεθείτε ξανά, η γλώσσα εμφάνισης που επιλέξατε πρέπει να είναι ενεργή.