Εγγραφείτε για Xanga, δωρεάν

01 από 07

Τι είναι το Xanga;

Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο με το Xanga. Εικόνες / Getty Images

Το Xanga είναι μια κοινότητα ιστολογίου όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ για τον εαυτό σας, να γράψετε ένα weblog, να προσθέσετε φωτογραφίες και να συναντήσετε άλλους webloggers Xanga. Δημιουργήστε ένα weblog με το Xanga και αποκτήστε μια σελίδα προφίλ για να προχωρήσετε μαζί με το ιστολόγιό σας όπου μπορείτε να πείτε όλα σχετικά με το ποιοι είστε, τα χόμπι σας και οτιδήποτε άλλο θέλετε να πείτε. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες στο ιστολόγιό σας Xanga για να κάνετε το weblog σας Xanga πιο προσωπικό. Το καλύτερο από όλα μπορείτε να έχετε ένα weblog Xanga δωρεάν.

Για να ξεκινήσετε πηγαίνετε στο Xanga.com. Σε αυτήν την κύρια σελίδα, θα δείτε ένα πλαίσιο με τίτλο "Ξεκινήστε". Κάντε κλικ στο που λέει "Xanga Classic - ΔΩΡΕΑΝ!"

02 του 07

Εγγραφή σε ένα βήμα

Η εγγραφή για ένα weblog του Xanga είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για το Xanga Weblog, να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, να εισάγετε έναν κωδικό ασφαλείας (για να αποτρέψετε τη δημιουργία λογαριασμών spammers), να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης Xanga και να είστε 13 ετών και άνω .

03 του 07

Σχεδιάστε τον ιστότοπό σας Xanga

Τώρα πρέπει να δώσετε στον ιστοχώρο σας Xanga έναν τίτλο και μια ετικέτα. Ο τίτλος πρέπει να είναι προσωπικός και διασκεδαστικός. Η ετικέτα είναι απλά μια γραμμή για να μιλήσει για το ιστολόγιό σας.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τη γραμματοσειρά που θέλετε να είναι το κείμενο στον ιστότοπό σας. Η γραμματοσειρά είναι το στυλ λέξεων στη σελίδα. Οι διαφορετικές γραμματοσειρές θα κάνουν τα λόγια σας διαφορετικά. Αυτός ο οδηγός ρύθμισης δεν σας δείχνει ποιες είναι οι γραμματοσειρές έτσι θα πρέπει να διαλέξετε ένα, να δείτε πώς φαίνεται στο weblog σας και να το αλλάξετε αργότερα αν δεν σας αρέσει.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε πώς θα εμφανιστεί το ιστολόγιό σας. Υπάρχουν 8 διαφορετικά πρότυπα για να διαλέξετε σε αυτή τη σελίδα. Κυρίως όλα που μπορείτε να δείτε είναι τα χρώματα που θα εμφανιστούν στο ιστολόγιό σας. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Εάν δεν σας αρέσει ο τρόπος που φαίνεται στο ιστολόγιό σας, μπορείτε πάντα να το αλλάξετε αργότερα. Κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο" όταν τελειώσετε με αυτό το μέρος του οδηγού εγκατάστασης.

04 του 07

Ρυθμίστε το προφίλ σας Xanga

Ενώ ρυθμίζετε το προφίλ σας, πρόκειται να πείτε στους αναγνώστες του Xanga weblog σας λίγο για εσάς. Για κάθε τμήμα του προφίλ που συμπληρώνετε, μπορείτε να αποφασίσετε εάν αυτό το μέρος πρέπει να εμφανίζεται στο προφίλ σας ή να είναι κρυφό. Πρέπει μόνο να πείτε ότι είστε άνετοι λέγοντας για εσάς στο προφίλ σας Xanga. Συμβουλή: Ποτέ μην δίνετε τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση, τον τόπο ή την εργασία σας ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιον.

Πρώτον, θα συμπληρώσετε λίγο βιογραφικό για τον εαυτό σας. Πείτε στους αναγνώστες του ιστολογίου σας ποιοι είστε. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να διαβάσουν ένα ιστολόγιο και να επανέλθουν για να το διαβάσουν ξανά αν ξέρουν για ποιους διαβάζουν.

Η επόμενη ενότητα ζητά προσωπικές πληροφορίες, μην απαντάτε σε τίποτα που δεν αισθάνεστε άνετα να απαντάτε. Θέλουν να αναφέρετε το όνομα, τη χώρα, την κατάσταση, τον ταχυδρομικό κώδικα, τα γενέθλια και το φύλο σας. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα ψευδώνυμο αντί για το πραγματικό σας όνομα, αν θέλετε. Το υπόλοιπο είναι αρκετά ασφαλές. Θέλουν επίσης να γνωρίζουν εάν θέλετε η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναγράφεται στο ιστολόγιό σας, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Η διεύθυνση του ιστολογίου σας στο Xanga είναι εδώ. Μπορείτε να το αντιγράψετε και να το στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους φίλους σας.

Εάν έχετε έναν άμεσο αγγελιοφόρο και θέλετε να μπορούν οι χρήστες να επικοινωνήσουν μαζί σας, μπορείτε να τοποθετήσετε τον αριθμό συνομιλίας σας εδώ. Στη συνέχεια, καταγράψτε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας, την τεχνογνωσία, το επάγγελμα και τη βιομηχανία. Όταν τελειώσετε με αυτή τη σελίδα του οδηγού εγκατάστασης, κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο". Στην επόμενη σελίδα επιλέξτε την πλησιέστερη προς εσάς πόλη και κάντε ξανά κλικ στο "Επόμενο".

05 του 07

Επιλέξτε μια εικόνα για το προφίλ σας Xanga

Επιλέξτε μια εικόνα που θέλετε να εμφανίζεται στη σελίδα προφίλ του weblog σας Xanga. Μπορεί να είναι από εσάς ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. Η εικόνα πρέπει να είναι 170x170 pixel ή μικρότερη.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" και επιλέξτε την εικόνα από τον υπολογιστή σας. Αφού επιλέξετε την εικόνα που θέλετε για το προφίλ σας Xanga κάντε κλικ στο κουμπί "Upload".

Στην επόμενη σελίδα, θα δείτε τη φωτογραφία σας. Τώρα είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε την πρώτη καταχώρησή σας στο weblog του Xanga. Κάντε κλικ στο "Νέα καταχώρηση" για να ξεκινήσετε.

06 του 07

Γράψτε την πρώτη σας καταχώρηση

Αν θέλετε η καταχώρησή σας weblog Xanga να έχει τίτλο, πληκτρολογήστε τον τίτλο της καταχώρισης στη γραμμή τίτλου. Γράψτε την καταχώρησή σας στο πλαίσιο εισαγωγής. Στη συνέχεια, μπορείτε να την επεξεργαστείτε και να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης χρησιμοποιώντας τα εργαλεία στην εργαλειοθήκη ακριβώς πάνω από το πλαίσιο εισαγωγής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα, να αλλάξετε τις γραμματοσειρές, να προσθέσετε τα χαμόγελα, να ελέγξετε τον ορθογράφο και να κάνετε πολλά άλλα πράγματα στην είσοδο σας. Κάτω από το πλαίσιο εισαγωγής έχετε κάποιες επιλογές:

Όταν ολοκληρώσετε τη σύνταξη και την επεξεργασία της καταχώρησης weblog του Xanga, κάντε κλικ στο κουμπί "Υποβολή" για να δημοσιεύσετε την καταχώρηση του ιστολογίου στο ιστολόγιό σας Xanga.

07 του 07

Έχετε τελειώσει

Μόλις δημιουργήσατε το δικό σας προφίλ Xanga και ξεκινήσατε το ιστολόγιό σας Xanga. Θα πρέπει τώρα να βρίσκεστε στη σελίδα προφίλ μας. Έχετε μια εικόνα στο προφίλ σας και η πρώτη σας καταχώρηση εμφανίζεται στη σελίδα προφίλ σας Xanga.

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες. Αυτό είναι όπου πηγαίνετε για να κάνετε αλλαγές στο προφίλ σας Xanga και να προσθέσετε καταχωρήσεις στο weblog σας Xanga. Θα δείτε Xanga news σε αυτή τη σελίδα επίσης για να μπορείτε να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στο Xanga. Αν δεν σας αρέσει κάτι σχετικά με τη σελίδα του προφίλ σας ή τον τρόπο εμφάνισης του ιστολογίου σας, μπορείτε να το αλλάξετε όλα από αυτή τη σελίδα.

Τώρα μπορείτε να συμμετάσχετε σε blogrings, να εγγραφείτε για συνδρομές και πολλά άλλα.