Λίστα ελέγχου για να γράψετε τους καλύτερους τίτλους για τις αναρτήσεις ιστολογίου σας

Αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα και κλικ για το ιστολόγιό σας

Αν μάθετε να γράφετε σπουδαίους τίτλους blog post, θα αυξήσετε αναπόφευκτα την επισκεψιμότητα και τα κλικ στο blog σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι καλύτεροι τίτλοι αποτυγχάνουν πραγματικά την περιέργεια των ανθρώπων και κάνουν πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους να μην κάνουν κλικ και να διαβάσουν την πλήρη θέση blog. Μπορείτε να γράψετε σπουδαίους τίτλους blog post αν ακολουθήσετε τα τρία βήματα για να γράψετε τίτλους blog post και να μάθετε τα μυστικά για να γράφετε τίτλους blog post που παίρνετε κλικ. Μόλις καταλάβετε πώς να γράφετε σπουδαίους τίτλους, χρησιμοποιήστε τη λίστα ελέγχου 10 σημείων παρακάτω για να διασφαλίσετε ότι οι τίτλοι για όλες τις αναρτήσεις ιστολογίου σας είναι οι καλύτεροι που μπορούν να είναι.

Ο τίτλος του ιστολογίου μου είναι συγκεκριμένος.

[Stepan Popov / E + / Getty Images].

Οι καλύτεροι τίτλοι υπόσχονται κάτι συγκεκριμένο για το κοινό και το περιεχόμενο της ανάρτησης ιστολογίου αποδίδει αυτή την υπόσχεση. Για παράδειγμα, ο τίτλος αυτού του άρθρου υπόσχεται συγκεκριμένα μια λίστα ελέγχου 10 σημείων που θα βοηθήσει τον αναγνώστη να γράψει τους καλύτερους τίτλους blog post, και αυτό ακριβώς παίρνει ο αναγνώστης.

Ο τόνος μου ταιριάζει με τις προσδοκίες του ακροατηρίου μου.

Οι καλύτεροι τίτλοι μιλούν άμεσα στο ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται το blog, χρησιμοποιώντας λέξεις και ένα στυλ που το κοινό είναι άνετο και αναμένει. Έχοντας αυτό κατά νου, βεβαιωθείτε ότι οι τίτλοι του blog σας είναι γραμμένοι με έναν τόνο και χρησιμοποιείτε τη γλώσσα την οποία το κοινό-στόχος σας θα ανταποκριθεί θετικά.

Ο τίτλος μου χρησιμοποιεί λέξεις δράσης.

Οι καλύτεροι τίτλοι δεν φέρουν το κοινό. Ενθουσιάζουν το κοινό, ενεργοποιούν το κοινό και παρακινούν το κοινό να κάνει κλικ και να διαβάσει περισσότερα. Αποφύγετε να γράφετε στην παθητική φωνή στους τίτλους του blog σας. Αντ 'αυτού, γράψτε στην ενεργή φωνή και αναγκάστε το κοινό να αναλάβει δράση κάνοντας κλικ και διαβάστε περισσότερα.

Ο τίτλος μου είναι μοναδικός.

Οι καλύτεροι τίτλοι δεν ακούγονται όπως κάθε άλλος τίτλος δημοσιεύσεων στο blog όπου δημοσιεύονται (ή σε άλλα blogs και ιστότοπους). Αντ 'αυτού, οι καλύτεροι τίτλοι διαφοροποιούν το περιεχόμενο από όλα τα άλλα που μπορεί να βρει το κοινό στο διαδίκτυο και να κάνει το κοινό να πιστέψει ότι το blog είναι το μέρος για να αποκτήσετε τον τύπο πληροφοριών που υπόσχεται ο τίτλος σας.

Ο τίτλος μου προκαλεί το ενδιαφέρον του ακροατηρίου και τα κάνει να θέλουν να μάθουν περισσότερα.

Όπως αναφέρθηκε εν συντομία, οι καλύτεροι τίτλοι περιπλέκουν την περιέργεια του κοινού και καθιστούν πολύ δύσκολο να μην κάνετε κλικ και να διαβάσετε την πλήρη θέση blog. Σκεφτείτε όλα τα μέρη όπου ένα άτομο θα μπορούσε να έρθει σε επαφή με τον τίτλο του ιστολογίου σας και πρέπει να αποφασίσει αν θα κάνει κλικ ή όχι και θα διαβάσει την ανάρτησή σας. Μπορούν να δουν τον τίτλο σας σε μια λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης Google, στο Twitter , στο Facebook , στη ροή του ιστολογίου σας , σε έναν ιστότοπο κοινωνικής προβολής σελιδοδεικτών όπως το StumbleUpon και πολλά άλλα. Ο τίτλος σας πρέπει να αποτυπώνει το ενδιαφέρον τους αρκετά ώστε να αισθάνονται υποχρεωμένοι να κάνουν κλικ χωρίς να το βλέπουν.

Ο τίτλος μου καθιστά σαφές ποιος είναι ο προοριζόμενος ακροατής.

Οι καλύτεροι τίτλοι καθιστούν προφανές ποιος είναι το περιεχόμενο γι 'αυτό οι άνθρωποι που κάνουν κλικ και διαβάζουν το περιεχόμενο είναι οι άνθρωποι που θα το απολαύσουν και θα επωφεληθούν περισσότερο από αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι το κοινό-στόχος σας και είναι πιο πιθανό να απολαύσουν το περιεχόμενό σας, να το μοιραστούν με το δικό τους κοινό και να γίνουν πιστοί αναγνώστες του ιστολογίου σας. Είναι εξαιρετικά πολύτιμες για την επιτυχία του ιστολογίου σας, γι 'αυτό απευθυνθείτε άμεσα όποτε μπορείτε μέσα στους τίτλους σας.

Ο τίτλος μου είναι εύκολο να καταλάβει.

Οι καλύτεροι τίτλοι είναι συνοπτικοί και εξαλείφουν τα χνούδια και τις ξένες λεπτομέρειες. Φτάστε στο σημείο γιατί λίγοι άνθρωποι έχουν χρόνο να κοσκινίσουν μέσα από ακαταστασία, ακόμα και μέσα στους τίτλους, να προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν τον τίτλο σας για να αποφασίσουν να κάνουν κλικ και να διαβάσουν ή όχι.

Ο τίτλος μου είναι χρήσιμος, ενδιαφέρουσα ή ουσιαστική για το ακροατήριό μου.

Οι καλύτεροι τίτλοι προσφέρουν ένα χρήσιμο, ενδιαφέρον ή χρήσιμο όφελος για το κοινό. Με άλλα λόγια, το κοινό ξέρει από την ανάγνωση του τίτλου ότι θα επωφεληθούν από το να βγάλουν το χρόνο από την ημέρα τους για να διαβάσουν το blog post.

Ο τίτλος μου δεν είναι παραπλανητικός.

Οι καλύτεροι τίτλοι δεν χρησιμοποιούν τεχνικές δόλωσης και εναλλαγής που υποδηλώνουν ότι το κοινό θα πάρει κάτι διαφορετικό από το περιεχόμενο της δημοσίευσης του ιστολογίου που θα παραδώσει.

Ο τίτλος μου περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά.

Οι καλύτεροι τίτλοι περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά για την αύξηση της επισκεψιμότητας αναζήτησης στο ιστολόγιο, αλλά αυτές οι λέξεις-κλειδιά περιλαμβάνονται μόνο όταν ακούγονται φυσικά μέσα στον τίτλο. Με άλλα λόγια, οι λέξεις-κλειδιά και η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι σημαντικές για την αύξηση του ιστολογίου, αλλά δεν πρέπει να θέσετε σε κίνδυνο την ποιότητα των τίτλων του blog σας, επιμένοντας ότι πρέπει να περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά. Εάν οι λέξεις-κλειδιά δεν ακούγονται φυσικά στον τίτλο σας, μην τις συμπεριλάβετε.