Λόγοι για τη χρήση ενός επεξεργαστή ιστολογίου εκτός σύνδεσης

Γιατί πρέπει να μεταβείτε σε επεξεργαστή ιστολογίου εκτός σύνδεσης

Έχετε ποτέ πληκτρολογήσει μακριά στο λογισμικό σας blogging πρόγραμμα, όταν η σύνδεσή σας στο Internet έπεσε κάτω ή η ισχύς έληξε; Έχετε χάσει όλη τη δουλειά σας και είχε το αγωνιώδη αίσθημα ότι πρέπει να το κάνετε ξανά; Μπορείτε να μειώσετε αυτό το άγχος μεταβαίνοντας σε έναν επεξεργαστή ιστολογίου εκτός σύνδεσης, όπως το BlogDesk για τη συγγραφή και δημοσίευση των αναρτήσεων ιστολογίου σας και πολλά άλλα. Ακολουθούν πέντε από τους πιο επιτακτικούς λόγους για να κάνετε τη μετάβαση σε έναν επεξεργαστή ιστολογίου χωρίς σύνδεση.

01 από 05

Δεν υπάρχει διαδικτυακή αξιοπιστία

Με έναν επεξεργαστή ιστολογίου εκτός σύνδεσης, γράφετε την ανάρτηση εκτός σύνδεσης, όπως υπονοεί και το όνομα. Δεν χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο μέχρι να είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε τη δημοσίευση που έχετε γράψει. Εάν η σύνδεσή σας στο Internet μειωθεί στο τέλος ή ο διακομιστής του κεντρικού υπολογιστή του ιστολογίου σας μειωθεί στο τέλος, η ανάρτησή σας δεν θα χαθεί επειδή ζει στον σκληρό σας δίσκο μέχρι να πατήσετε το κουμπί δημοσίευσης στο πρόγραμμα επεξεργασίας blog εκτός σύνδεσης. Δεν χάσατε πλέον την εργασία!

02 του 05

Εύκολη μεταφορά εικόνων και βίντεο

Είχατε πρόβλημα με τη δημοσίευση εικόνων ή βίντεο στις αναρτήσεις ιστολογίου σας; Οι συντάκτες εκτός ιστοτόπου καθιστούν την δημοσίευση εικόνων και βίντεο εύκολη. Απλά εισάγετε τις εικόνες και το βίντεό σας και ο επεξεργαστής εκτός σύνδεσης τα ανεβάζει αυτόματα στον κεντρικό υπολογιστή του ιστολογίου σας όταν πατήσετε το κουμπί δημοσίευσης και δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας.

03 του 05

Ταχύτητα

Νιώθετε ανυπόμονος όταν περιμένετε να φορτωθεί το πρόγραμμα περιήγησής σας, για να ανοίξει το λογισμικό blogging αφού εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, για να μεταφορτωθούν εικόνες, δημοσιεύσεις για δημοσίευση και πολλά άλλα; Αυτά τα ζητήματα έχουν εξαφανιστεί όταν χρησιμοποιείτε έναν επεξεργαστή εκτός σύνδεσης. Δεδομένου ότι όλα γίνονται στον τοπικό υπολογιστή σας, ο μόνος χρόνος που πρέπει να περιμένετε για να κάνετε τίποτα η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι όταν δημοσιεύετε την τελική ανάρτησή σας (και για κάποιο λόγο, αυτό είναι πάντα γρηγορότερο από ό, τι όταν δημοσιεύετε στο λογισμικό blogging στο διαδίκτυο). Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν γράφετε πολλά ιστολόγια.

04 του 05

Εύκολη δημοσίευση πολλών Blogs

Δεν είναι μόνο ταχύτερη η δημοσίευση σε πολλά ιστολόγια επειδή δεν χρειάζεται να συνδεθείτε και να βγείτε από διαφορετικούς λογαριασμούς για να το κάνετε αυτό, αλλά η εναλλαγή από ένα blog σε άλλο είναι τόσο εύκολη όσο ένα κλικ. Απλά επιλέξτε το blog (ή τα blogs) που θέλετε να δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας και αυτό είναι όλο που υπάρχει σε αυτό.

05 του 05

Αντιγραφή και επικόλληση χωρίς επιπλέον κωδικό

Με το λογισμικό blogging στο διαδίκτυο, αν προσπαθήσετε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε από το Microsoft Word ή άλλο πρόγραμμα, το λογισμικό blogging σας πιθανότατα προσθέτει έναν επιπλέον άχρηστο κώδικα που προκαλεί τη δημοσίευση της δημοσίευσής σας με μια ποικιλία γραμματοσειρών και μεγεθών γραμματοσειρών που πρέπει να καθαρίσετε πάνω. Αυτό το πρόβλημα εξαλείφεται με έναν επεξεργαστή ιστολογίου εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε χωρίς να έχετε επιπλέον κωδικό.