Η καλύτερη δωρεάν ταπετσαρία για τη συσκευή σας Android

Δώστε στην οθόνη του smartphone σας κάποια αγάπη

Το smartphone και το tablet σας αρχίζουν τη ζωή ως κενό καμβά. Δηλαδή, μέχρι να ρυθμίσετε τη συσκευή σας , να κάνετε λήψη εφαρμογών και να προσαρμόσετε τις οθόνες σας. Μέρος της προσαρμογής του τηλεφώνου σας είναι να παίζετε με το φόντο. Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προεπιλογή, αλλά αυτό είναι βαρετό και το τηλέφωνό σας δεν θα αισθανθεί ποτέ σαν τη δική σας. Ευτυχώς, δεν έχετε χρήματα για να ντύσετε την οθόνη σας. Εδώ είναι μερικοί εύκολοι και ελεύθεροι τρόποι να προσαρμόσετε τη συσκευή σας Android με διασκεδαστική, πολύχρωμη και ενδιαφέρουσα ταπετσαρία.

01 από 04

Βρείτε δωρεάν λήψεις

Μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα υπόβαθρα για το smartphone ή το tablet σας εύκολα. Υπάρχουν διαθέσιμα πολλά δωρεάν downloads για λήψη ταπετσαριών, όπως επίσης και από το Android Central, το οποίο έχει πάνω από 2.000 σχέδια για να διαλέξετε. Το Deviantart.com προσφέρει επίσης δωρεάν έργα τέχνης για λήψη. Το Flickr και το Google Plus είναι επίσης καλοί πόροι για ποιοτικές εικόνες. απλά να γνωρίζετε τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εφαρμογές, όπως το Zedge (το οποίο προσφέρει επίσης ήχους κλήσης), το Backgrounds HD (επιλογή Editors 'Choice στο Google Play) και το C ool Wallpapers HD.

Φυσικά, μπορεί να βαρεθείτε κοιτάζοντας το ίδιο παλιό υπόβαθρο κάθε μέρα. Το 500 Firefox προσφέρει μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών με μια συστροφή: μπορείτε να περιηγηθείτε σε διαφορετικές εικόνες, αντί να επιλέξετε μόνο μία. Για παράδειγμα, μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε την εφαρμογή για να αλλάξετε το φόντο κάθε φορά που ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας.

Το wallpaper δημιουργεί ταπετσαρία με βάση τις προτιμήσεις χρωμάτων και μοτίβων και μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή έτσι ώστε να αλλάζει το φόντο καθημερινά ή ακόμα και ανά ώρα. Muzei μπορεί να κυκλοφορήσει μέσω της μεγάλης συλλογής του έργου τέχνης ή των δικών σας φωτογραφιών. Περιλαμβάνει επίσης ένα πρόσωπο ρολογιών για το Android Wear , ώστε να μπορείτε να ταιριάξετε το smartwatch με το τηλέφωνό σας.

02 από 04

Χρησιμοποιήστε τις δικές σας φωτογραφίες

Getty Images

Το smartphone σας διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τα δικά σας πλάνα για να διακοσμήσετε την οθόνη σας; Απλά πατήστε παρατεταμένα την οθόνη του smartphone σας, επιλέξτε ταπετσαρίες, Από τη συλλογή και, στη συνέχεια, επιλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία. Από εδώ, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος σας. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική εικόνα για κάθε μία ή να ταιριάξετε την ταπετσαρία και την οθόνη κλειδώματος. Μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να βρεθεί η σωστή εικόνα που φαίνεται ακριβώς στην οθόνη σας και δεν καλύπτει τις συντομεύσεις εφαρμογής σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει μια εικόνα καλής ποιότητας που δεν είναι ακούσια θολή ή εκραγεί. Κρατήστε το απλό. Το σημερινό μου υπόβαθρο είναι μια εικόνα που έκανα αυτή η πτώση των βράχων που είχαν συσσωρευτεί στην ακτή ενός κολπίσκου. Βρίσκω εικόνες αντικειμένων που έχουν καλύτερη εικόνα από τα πορτρέτα.

03 του 04

Κοιτάξτε ζωντανό!

Getty Images

Αν οι φωτογραφίες δεν είναι αρκετές για εσάς, δοκιμάστε κάποια ζωντανή ταπετσαρία. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Waterfall Live Wallpaper, προσφέρει κινούμενες φωτογραφίες καταρρακτών από όλο τον κόσμο. Όχι σε καταρράκτες; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να βρείτε ζωντανή ταπετσαρία με δελφίνια, πεταλούδες, πουλιά, ψάρια, το ονομάζετε. Ωστόσο, οι ζωντανές ταπετσαρίες θα επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας . Μπορεί να θέλετε να το απενεργοποιήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης από μπαταρίες.

Το HPSTR χρησιμοποιεί εικόνες από εξωτερικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των 500px, Reddit και Unsplash, και προσθέτει εφέ, σχήματα και φίλτρα πάνω από αυτές τις εικόνες για την επίδραση "hipster". Μπορείτε να ρυθμίσετε την αλλαγή φόντου τυχαία. Muzei κύκλους μέσα από διάφορα έργα τέχνης στη βιβλιοθήκη του ή τις δικές σας εικόνες.

04 του 04

Τι χρώμα είναι η ταπετσαρία σας;

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένας τόνος επιλογών για την προσαρμογή της ταπετσαρίας και της οθόνης κλειδώματος, είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας φωτογραφίες είτε να ανακαλύψετε έργα τέχνης και νέα σχέδια. Διασκεδάστε με αυτό.