Κορυφαία 5 βιβλία για ανάπτυξη εφαρμογών Android

Τα καλύτερα βιβλία για προγραμματιστές Wannabe

Με την εμφάνιση όλο και πιο Android smartphones και tablet που κυκλοφορούν σχεδόν καθημερινά στην αγορά, το Android είναι σίγουρα το πλέον προτιμώμενο κινητό λειτουργικό σύστημα για προγραμματιστές σήμερα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό για εσάς, ως προγραμματιστής Android, να βελτιώσετε τις δεξιότητες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά σε αυτήν την περιοχή. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να εγγραφείτε σε μαθήματα καθώς και να διαβάσετε βιβλία σχετικά με την ανάπτυξη του Android. Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει μόνο με αυτή την πτυχή. Ακολουθεί μια λίστα με τα 5 καλύτερα βιβλία για το Android Development.

  • Android OS Vs. Apple iOS - Ποιο είναι το καλύτερο για τους προγραμματιστές;
  • Γεια σας, Android (Αγγλικά)

    Εικόνα © PriceGrabber.

    Συντάχθηκε από τον Ed Burnette, "Hello, Android" είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με την πρώτη σας εφαρμογή Android. Παρουσιάζοντας τα βασικά στοιχεία της εξέλιξης του Android, ξεκινάτε σιγά-σιγά να γνωρίζετε με αυτήν την πλατφόρμα για κινητά.

    Η τρίτη έκδοση παρουσιάζει παραδείγματα συμβατότητας δοκιμών με τις διάφορες λειτουργίες και εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Android.

    Σταδιακά, αυτό το βιβλίο σάς διδάσκει να αναπτύξετε περισσότερες λειτουργίες στην εφαρμογή σας, όπως υποστήριξη ήχου και βίντεο, γραφικά και ούτω καθεξής. Σας δίνει επίσης ένα σεμινάριο για τη δημοσίευση της εφαρμογής σας στο Android Market.

    Αυτό το βιβλίο αξίζει σίγουρα μια ματιά για εκείνους που ψάχνουν για ένα πρακτικό φροντιστήριο στην ανάπτυξη Android. Περισσότερο "

    Sams Teach Yourself ανάπτυξη εφαρμογών Android σε 24 ώρες (Ελληνικά)

    Εικόνα © PriceGrabber.

    Μάθετε την ανάπτυξη εφαρμογών Android σε 24 συνεδρίες, αφιερώνοντας μία ώρα για κάθε συνεδρία. Αυτό το βιβλίο σας διδάσκει κοινά καθήκοντα στην ανάπτυξη του Android και σχεδιάζει, αναπτύσσει, δοκιμάζει και δημοσιεύει την εφαρμογή σας στο Android Market.

    Στην ενότητα "Ερωτήσεις και ασκήσεις" στο τέλος κάθε κεφαλαίου δοκιμάστε την κατανόησή σας για το θέμα. Το "By the Way" σημειώσεις σας δίνουν σχετικές πληροφορίες. Η ενότητα "Ξέρατε;" σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές στην πορεία. Η ενότητα "Παρακολουθήστε!" Σάς βοηθά να αποτρέψετε κοινές παγίδες.

    Μάθετε να δουλεύετε με Java, Android SDK, Eclipse και ούτω καθεξής και να χρησιμοποιείτε τις ενσωματωμένες λειτουργίες του Android για να δημιουργείτε φιλικά προς το χρήστη UI για την εφαρμογή Android σας. Σταδιακά, μπορείτε επίσης να μάθετε να ενσωματώνετε λειτουργίες δικτύου, κοινωνικής δικτύωσης και τοποθεσίας στην εφαρμογή Android . Περισσότερο "

    Android Ανάπτυξη Εφαρμογών All-in-One για Dummies (Αγγλικά)

    Εικόνα © PriceGrabber.

    Αυτό το βιβλίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι για εκείνους που ποτέ δεν έχουν επιχειρήσει να κωδικοποιήσουν για το Android πριν. Συντάχθηκε από τον Donn Felker, εξηγεί πώς να κατεβάσετε το Android SDK και να συνεργαστείτε με το Eclipse για να εκτελέσετε την εφαρμογή Android σας. Ξεκινώντας από τα βασικά στοιχεία της ανάπτυξης του Android, σας διδάσκει επίσης πώς να υπολογίζετε την τιμή της εφαρμογής σας και να την υποβάλλετε στο Android Market .

    Αρχίζετε να εργάζεστε με τη βασική διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών, μαθαίνοντας να συνεργάζεστε με τις λειτουργίες του Android για να σχεδιάσετε εύκολα UIs. Σας διδάσκει για την εργασία με μαθήματα, βάσεις δεδομένων, πολλαπλές οθόνες, εντοπισμό σφαλμάτων, δημιουργία widgets για την αρχική οθόνη και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις ενσωματωμένες λειτουργίες του Android προς όφελός σας. Περισσότερο "

    Ξεκινώντας την ανάπτυξη του Android Tablet

    Εικόνα © PriceGrabber.

    Αυτό το βιβλίο σάς δείχνει πώς να ξεκινήσετε με τον προγραμματισμό tablet Android , χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Εκπαιδεύοντάς σας από τη βάση σας, αυτό το σεμινάριο σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις δικές σας εφαρμογές για tablet Android, ξεκινώντας από το Android 3.0 Honeycomb και μετά.

    Αυτό το βιβλίο σας διδάσκει να εργάζεστε με 2D προγραμματισμό, μεταβαίνοντας αργά σε μια 3D οθόνη αφής με το Honeycomb SDK. Είτε πρόκειται να αναπτύξετε μια εφαρμογή βασισμένη σε τοποθεσίες είτε να δημιουργήσετε το πρώτο σας 2D ή 3D παιχνίδι Android, αυτό το βιβλίο σας οδηγεί σε ένα ωραίο ταξίδι στη βασική ανάπτυξη δισκίων Andriod.

    Αυτό το βιβλίο σας διδάσκει επίσης να απομακρυνθείτε από την Java και να εξερευνήσετε άλλες γλώσσες ενώ εργάζεστε με το λειτουργικό σύστημα Android. Περισσότερο "

    Επαγγελματική αναθεώρηση βιβλίου αναθεώρησης εφαρμογών Android 2

    Εικόνα © PriceGrabber.

    Αυτό το βιβλίο σάς διδάσκει να αξιοποιήσετε όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο Android 2.0 και μετά. Η μόνη προϋπόθεση εδώ είναι ότι θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη τα βασικά του προγραμματισμού Java, Eclipse και τα παρόμοια.

    Ξεκινώντας με την επεξεργασία των βασικών παραδειγμάτων Hello World, μαθαίνετε αργά να αναπτύξετε πιο προηγμένες εφαρμογές με σχεδιαγράμματα, μενού, UI και άλλα χαρακτηριστικά. Τα επόμενα κεφάλαια σας διδάσκουν να χειρίζεστε βάσεις δεδομένων, εφαρμογές που βασίζονται σε τοποθεσίες, γραφικά στοιχεία, δυνατότητες σύνδεσης δικτύου και ραδιοφώνου κ.λπ.

    Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε πιο εξελιγμένες προβολές επιφάνειας, κινούμενα σχέδια και άλλους διαδραστικούς ελέγχους, επιτρέποντάς σας έτσι να αποκτήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη με την ανάπτυξη εφαρμογών Android.

  • Οι Εφαρμογές Tablet θα αποσπάσουν περαιτέρω το Android Market;
  • Περισσότερο "