Πώς να απενεργοποιήσετε ένα βίντεο iPod

Αν έχετε μόλις ένα iPod Video και δεν είχατε προηγουμένως ένα iPod, μπορεί να ψάχνετε για ένα πολύ κοινό κουμπί που βρίσκεται στα περισσότερα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης: ο διακόπτης on / off. Λοιπόν, σταματήστε την αναζήτησή σας, επειδή το iPod Video δεν διαθέτει ακριβώς ένα κουμπί on / off.

Απενεργοποίηση του βίντεο iPod

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το iPod Video τότε μπορεί να σας ρωτάω; Τον αφήνεις να κοιμηθεί.

Το iPod δεν λειτουργεί από πλευράς λειτουργίας και απενεργοποίησης. Αντ 'αυτού, ασχολείται μόνο με άγρυπνο ή κοιμισμένο.

Εάν χρησιμοποιείτε το iPod για ένα λεπτό ή δύο και στη συνέχεια το αφήσετε στην άκρη, θα δείτε την οθόνη του να αρχίσει να σβήνει και τελικά να πάει μαύρα εντελώς. Αυτό είναι το iPod που κοιμάται. Όταν ένα iPod κοιμάται, χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ενέργεια από την μπαταρία από ό, τι όταν η οθόνη είναι αναμμένη και η μουσική παίζει. Αποθηκεύοντας το iPod σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε τις μπαταρίες σας αργότερα.

Μπορείτε επίσης να τον αναγκάσετε να πάει σε ύπνο κρατώντας πατημένο το κουμπί αναπαραγωγής / παύσης για μερικά δευτερόλεπτα.

Κρατώντας το iPod σας κοιμάται

Αν πιέσετε οποιοδήποτε κουμπί στο νανο σας όταν κοιμάται, η οθόνη θα ανάψει γρήγορα και το iPod σας θα είναι ξύπνιο και έτοιμο να βράσει.

Εάν σκοπεύετε να μην χρησιμοποιήσετε το iPod για λίγο και θέλετε να το αποθηκεύσετε, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε εξοικονομήσει ενέργεια από τη μπαταρία και να κρατάτε το iPod σας να παίζει μια συναυλία στο εσωτερικό του σακιδίου σας ενεργοποιώντας το διακόπτη.

Ο διακόπτης κράτησης βρίσκεται στην κορυφή του iPod Video κοντά στην υποδοχή ακουστικών. Σύρετε το διακόπτη στη θέση κλεισίματος όταν βάζετε το iPod μακριά. Αυτό θα κλειδώσει το κλικ με τον ίδιο τρόπο που κλειδώνετε ένα πληκτρολόγιο του κινητού τηλεφώνου. Τώρα, το iPod σας δεν θα ξυπνήσει τυχαία από τον ύπνο όταν πιέσετε ένα κουμπί και αποστραγγίσετε την ισχύ του. Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ξανά το iPod σας, απλώς σύρετε το διακόπτη κράτησης στην άλλη θέση και κάντε κλικ σε ένα κουμπί για να το ξεκινήσετε ξανά.