5 τρόποι για να αποκτήσετε πραγματικό GPS στο iPod touch

Μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του iPhone και του iPod touch είναι ότι η αφή δεν περιλαμβάνει πραγματικές λειτουργίες GPS. Προσφέρει ένα περιορισμένο είδος ευαισθητοποίησης σχετικά με τη θέση που είναι χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις, αλλά εάν χρειάζεστε πραγματική ακρίβεια ή είστε σε αγροτική τοποθεσία, το iPod touch μπορεί να σας αφήσει χαμένους.

Αλλά υπάρχουν καλά νέα: Παρόλο που δεν υπάρχει τσιπ GPS στο iPod touch, εξακολουθείτε να έχετε τις δυνατότητες GPS για τη συσκευή σας.

Γιατί το iPod touch δεν διαθέτει True GPS

Για να διαθέτει μια συσκευή πραγματικά δυνατότητες GPS, πρέπει να περιλαμβάνει ένα τσιπ GPS (ή πολλαπλές μάρκες). Αυτά τα τσιπ χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με δορυφόρους GPS για τον προσδιορισμό της θέσης μιας συσκευής. Το iPhone υποστηρίζει GPS και GLONASS , δύο είδη GPS. Το iPod touch δεν διαθέτει τσιπ GPS.

Για τις συσκευές Apple, όμως, τα καθαρά τσιπ GPS δεν είναι εκεί όπου οι λειτουργίες ευαισθητοποίησης θέσης τελειώνουν. Η Apple χρησιμοποιεί διάφορες άλλες τεχνολογίες για να βελτιώσει την ακρίβεια και την ταχύτητα των χαρακτηριστικών της τοποθεσίας. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η τοποθέτηση Wi-Fi. Αυτή είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί τα δίκτυα Wi-Fi που μπορεί να εντοπίσει η συσκευή σας κοντά σας για να προσδιορίσετε πού βρίσκεστε. Το iPhone το χρησιμοποιεί και το iPod touch. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πηγή των χαρακτηριστικών θέσης της αφής.

Υπάρχει ένα προφανές μειονέκτημα σε αυτό: Εάν δεν υπάρχουν πολλά κοντινά δίκτυα Wi-Fi ή καθόλου, η αφή δεν θα μπορέσει να καταλάβει πού βρίσκεται. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι σε θέση να παρέχει κατευθύνσεις κατεύθυνσης προς τα πίσω, προτάσεις για κοντινά εστιατόρια και παρόμοιες πληροφορίες.

Αξεσουάρ GPS iPod touch

Ευτυχώς για τους ιδιοκτήτες του iPod touch, υπάρχουν ορισμένα αξεσουάρ GPS άλλων κατασκευαστών που λειτουργούν με το άγγιγμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη GPS στη συσκευή. Αυτά περιλαμβάνουν τα τσιπ GPS, ώστε να παρέχουν πραγματική λειτουργικότητα GPS (αν και μπορεί να είναι κάπως πιο αργή από ένα iPhone σε ορισμένες περιπτώσεις). Είναι όλα τα εξωτερικά υλικά - συγγνώμη, δεν υπάρχει τρόπος να τα προσθέσετε στα εσωτερικά της αφής - αλλά μπορούν να κάνουν τη δουλειά.

Αν θέλετε να προσθέσετε πραγματική λειτουργικότητα GPS στο iPod touch, ελέγξτε τα εξής εξαρτήματα:

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.