Πώς να ανακτήσετε ή να εισαγάγετε την αλληλογραφία Opera από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Εισαγάγετε στην πιο πρόσφατη έκδοση αλληλογραφίας Opera ή επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας

Θέλετε να ανακτήσετε το Opera Mail από ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να εισάγετε τους λογαριασμούς αλληλογραφίας και τα μηνύματά σας στην πιο πρόσφατη έκδοση; Αν μεταφέρετε τα μηνύματά σας σε νέο υπολογιστή ή έχετε αλλοιώσει το αρχείο αλληλογραφίας σας και θέλετε να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας, είναι εύκολο να κάνετε με το Opera Mail.

Ο υπολογιστής-πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Opera Mail έχει περάσει από πολλές εκδόσεις. Στις εκδόσεις 2 έως 12, ήταν μέρος του web browser του Opera . Το κυκλοφόρησε ως ξεχωριστό προϊόν, Opera Mail 1.0, το 2013 και είναι διαθέσιμο για OS X και Windows. Χρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων για να διατηρεί ένα ευρετήριο της αλληλογραφίας σας στον σκληρό σας δίσκο, ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε μηνύματα και να τα εισαγάγετε σε νεότερες εκδόσεις.

Εύρεση του καταλόγου αλληλογραφίας σας Opera

Πρέπει να ξεκινήσετε γνωρίζοντας πού εντοπίζονται οι κατάλογοι του Opera Mail. Το πρόγραμμα καθιστά αυτό εύκολο να βρεθεί. Επιλέξτε Βοήθεια και στη συνέχεια Σχετικά με το Opera Mail. Μπορείτε να δείτε τη διαδρομή προς τον κατάλογο της αλληλογραφίας σας, η οποία θα μοιάζει με αυτό: C: \ Users \ YourName \ AppData \ Τοπικό \ Opera Mail \ Opera Mail \ mail
Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την συμβολοσειρά σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να ανοίξετε και να ελέγξετε αυτόν τον κατάλογο, εάν το επιθυμείτε. Θα πρέπει να το κρατήσετε βολικό για να το χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε στο e-mail σας στις παρακάτω οδηγίες.

Εάν δημιουργήσατε ένα αντίγραφο ασφαλείας των μηνυμάτων και των ρυθμίσεών σας, εντοπίστε το ώστε να είστε έτοιμοι να το εισαγάγετε με τις παρακάτω οδηγίες.

Εισαγωγή ή ανάκτηση λογαριασμών αλληλογραφίας Opera στο Opera 1.0

Αυτές οι οδηγίες αφορούν την αυτόνομη Opera 1.0, την έκδοση που προσφέρεται χωριστά από το πρόγραμμα περιήγησης από το 2013. Για να εισαγάγετε ή να ανακτήσετε το Opera Mail από τρέχουσες ή προηγούμενες εκδόσεις, καθώς και άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε αυτές τις οδηγίες.

Παλαιότερες εκδόσεις - Ανάκτηση λογαριασμών και ρυθμίσεων αλληλογραφίας Opera από ένα αντιγράφων ασφαλείας

Αυτές οι οδηγίες αφορούν το Opera Mail που περιλαμβάνεται στις εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης Opera 7/8/9/10/11/12 Για να επαναφέρετε τα μηνύματα και τις ρυθμίσεις για όλους τους λογαριασμούς email του Opera από ένα αντίγραφο ασφαλείας :