Τρόπος επισήμανσης μηνυμάτων μη αναγνωσμένων στο Windows Live Hotmail

Και, πώς να σημειώσετε τα μηνύματα ως αναγνωσμένα ή μη αναγνωσμένα στο Outlook

Windows Live Hotmail

Η μάρκα Windows Live σταμάτησε το 2012. Ορισμένες από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ενσωματώθηκαν απευθείας στο λειτουργικό σύστημα Windows (π.χ. εφαρμογές για Windows 8 και 10), ενώ άλλα διαχωρίστηκαν και συνεχίστηκαν μόνοι τους (π.χ. το Windows Live Search έγινε Bing) , ενώ άλλοι απλώς αφομοιώθηκαν. Αυτό που ξεκίνησε ως Hotmail, έγινε το MSN Hotmail, στη συνέχεια το Windows Live Hotmail, έγινε Outlook .

Το Outlook είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft

Γύρω την ίδια χρονική στιγμή, η Microsoft εισήγαγε το Outlook.com, το οποίο ουσιαστικά αποτελούσε επανασχεδιασμό του Windows Live Hotmail με ενημερωμένο περιβάλλον χρήστη και βελτιωμένες λειτουργίες. Προσθέτοντας τη σύγχυση, οι τρέχοντες χρήστες είχαν τη δυνατότητα να διατηρούν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους @ hotmail.com, αλλά οι νέοι χρήστες δεν μπορούσαν πλέον να δημιουργούν λογαριασμούς με αυτόν τον τομέα. Αντίθετα, οι νέοι χρήστες μπορούσαν να δημιουργήσουν μόνο διευθύνσεις @ outlook.com, παρόλο που και οι δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, το Outlook είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Hotmail, MSN Hotmail και Windows Live Hotmail.

Το Windows Live Hotmail δηλώνει αυτόματα τα ανοίγματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα

Αφού ανοίξω ένα μήνυμα στο Windows Live Hotmail, αυτόματα σημειώνεται ως "ανάγνωση". Αυτό σημαίνει ότι έχω διαβάσει το μήνυμα; Οχι.

Όταν ήταν διαθέσιμο το Windows Live Hotmail, τα νέα μηνύματα θα έπεφταν και τα επισημασμένα, μη αναγνωσμένα μηνύματα θα έδιναν την προσοχή μου. Μεταξύ όλων των μη αναγνωσμένων μη αναγνωσμένων μηνυμάτων οι πιθανότητες είναι ότι θα ξεχάσω να διαβάσω το μη αναγνωσμένο αναγνωσμένο μήνυμα.

Ευτυχώς, όμως, το Hotmail επιτρέψτε μου να επαναφέρω την κατάσταση ενός μηνύματος σε "μη αναγνωσμένο" και να την επισημάνω ακριβώς όπως το νέο ταχυδρομείο.

Τρόπος επισήμανσης μηνυμάτων μη αναγνωσμένων στο Windows Live Hotmail

Για να επισημάνετε ένα μήνυμα ή δύο μη αναγνωσμένα στο Windows Live Hotmail:

4 εύκολα βήματα για να επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα ή μη αναγνωσμένα στο Outlook:

  1. Επιλέξτε ένα ή περισσότερα μηνύματα που θέλετε να επισημάνετε ως αναγνωσμένα ή μη αναγνωσμένα.
  2. Στην καρτέλα Αρχική σελίδα, στην ομάδα Ετικέτες, κάντε κλικ στην επιλογή Μη αναγνωσμένο / αναγνωσμένο.

Συντόμευση πληκτρολογίου: Για να επισημάνετε το μήνυμα ως αναγνωσμένο, πατήστε CTRL + Q. Για να επισημάνετε το μήνυμα ως μη αναγνωσμένο, πατήστε CTRL + U.

Εάν επισημάνετε ένα μήνυμα ως μη αναγνωσμένο μετά την απάντηση ή την προώθηση του μηνύματος, το σύμβολο μηνύματος εξακολουθεί να εμφανίζεται ως ανοιχτό φάκελο. Ωστόσο, θεωρείται μη αναγνωσμένο για ταξινόμηση, ομαδοποίηση ή φιλτράρισμα.