Κορυφαία πιστοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολούθησης και ανοίγματος

Βρείτε πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και του παραλήπτη του

Υπάρχουν φορές που θέλετε να γνωρίζετε με σιγουριά εάν ένα email που στείλατε άνοιξε. Μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τη διαβίβαση ή να αποφασίσετε να ανακαλέσετε ολόκληρο το μήνυμα. Πάντα επιθυμείτε να στείλετε το αυτοκαταστροφικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; Το πιστοποιημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η παρακολούθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι υπηρεσίες ειδοποίησης ανάγνωσης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σάς επιτρέπουν να κάνετε όλα αυτά και μερικές φορές πολύ περισσότερα. Βρείτε την υπηρεσία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας με αυτές τις κορυφαίες επιλογές.

01 από 05

ReadNotify

Heinz Tschabitscher

Το ReadNotify είναι μια εκλεπτυσμένη πιστοποιημένη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει επιλογές για να σας ενημερώσει αν ένα email που στείλατε άνοιξε κάτω από όλες τις περιστάσεις και παρέχει απόδειξη της αποστολής σας ενώ κρύβεται το μεγαλύτερο μέρος της πολυπλοκότητας της υπηρεσίας πίσω από εύκολα προσβάσιμα plug-ins, εργαλεία και email συντομεύσεις.

Με το ReadNotify, μπορείτε να ζητήσετε μια εγγυημένη απόδειξη παραλαβής όταν ο παραλήπτης ανοίξει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορείτε να αποσύρετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν ή μετά τη διαβίβασή του.

Περισσότερο "

02 του 05

SendItCertified

Η υπηρεσία αποστολής αλληλογραφίας SendItCertified παρέχει εύκολη μεταφορά μεγάλων αρχείων, ασφαλές ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με απόδειξη απόδοσης και βιομετρική τεχνολογία. Χρησιμοποιείται από οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης, νομικές υπηρεσίες, CPA και επαγγελματίες ακίνητης περιουσίας, το SendItSecure υπόσχεται ασφάλεια μαζί με κρυπτογράφηση 256-bit, κακόβουλο λογισμικό και ιό σάρωσης και προστασία με κωδικό πρόσβασης.

Το SendItCertified υπόσχεται παρακολούθηση στρατιωτικού επιπέδου για τα σημαντικά μηνύματα και συνημμένα σας. Περισσότερο "

03 του 05

Pointofmail

Heinz Tschabitscher

Το Pointofmail είναι μια ολοκληρωμένη απόδειξη παραλαβής και ανάγνωσης για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Εύκολο στη χρήση Το Pointofmail μπορεί να παράσχει αποδείξεις ανάγνωσης, να παρακολουθεί συνημμένα και να σας επιτρέπει να τροποποιήσετε ή να ανακαλέσετε τα απεσταλμένα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε το για να απενεργοποιήσετε την προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να πείτε πόσο χρόνο ο παραλήπτης θα διαβάσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να ενεργοποιήσει την αυτοκαταστροφή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι περισσότερες λειτουργίες του Pointofmail δεν ενημερώνουν τον παραλήπτη για τις αλληλεπιδράσεις τους με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρακολουθούνται.

Το Pointofmail αναλύει τα δεδομένα παρακολούθησης και παρέχει αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Περισσότερο "

04 του 05

Confimax

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πιστοποίηση Confimax καθιστά εύκολη τη λήψη αποδείξεων επιστροφής μόλις ο παραλήπτης ανοίξει ένα μήνυμα - υποθέτοντας ότι και οι δύο λογαριασμοί είναι συμβατοί με την υπηρεσία - που δεν είναι όλοι τους. Από εκείνες που είναι συμβατές, μερικοί έχουν περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων AOL και Lotus Notes.

Ελέγξτε τη συμβατότητα του Confimax με την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν συνεχίσετε.

Περισσότερο "

05 του 05

DidTheyReadIt

Heinz Tschabitscher

Το DidTheyReadIt σας διευκολύνει να μάθετε εάν και πότε ένα email που στείλατε ανοίγει, υποθέτοντας ότι ο παραλήπτης τον ανοίγει ενώ είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση.

Ωστόσο, το DidTheyReadIt είναι προβληματικό επειδή οι παραλήπτες δεν έχουν ιδέα ότι οι αλληλεπιδράσεις τους με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καταγράφονται και δεν υπάρχει τρόπος να αποχωρήσουν από τις αποδείξεις επιστροφής DidTheyReadIt. Με το σημερινό έντονο ενδιαφέρον για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αυτό μπορεί να είναι μια διακοπή συμφωνίας για ορισμένες εταιρείες. Περισσότερο "