Πώς να Shoot Long Pics έκθεση σε ένα iPhone

Η κάμερα αργού κλείστρου καθιστά εύκολη τη λήψη φωτογραφίας μεγάλης έκθεσης

Το λογισμικό Slow Shutter Cam ($ .99 σε iTunes) δεν είναι αρχάριος με κανένα τρόπο στο App Store (είναι αποκλειστικό στο iOS). Σχεδιάστηκε για να επικεντρωθεί σε ένα είδος φωτογραφίας που χρησιμοποιείται από όλους τους τύπους φωτογράφων. Είναι εστίασης - η φωτογραφία είναι εκτεταμένη. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι μιμείται την ιδέα να ρυθμίζονται οι μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου από το κανονικό.

Ο έλεγχος κλείστρου στο iPhone δεν ελέγχεται από το χρήστη. Σε αντίθεση με τις συσκευές Android και Windows Phone, το iPhone δεν έχει κυκλοφορήσει τον χειροκίνητο έλεγχο του κλείστρου χωρίς εφαρμογή τρίτου μέρους. Η κάμερα του iPhone προσαρμόζει αυτόματα το ISO και την ταχύτητα κλείστρου για να έχετε τη σωστή έκθεση. Περιορίζει το αν θέλετε να επεκταθείτε και να γίνετε πιο δημιουργικός στη κινητή φωτογραφία.

Η καλύτερη εφαρμογή με το μεγαλύτερο record της εξαιρετικής στάσης είναι - η Slow Shutter Cam.

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό;

Το Slow Shutter Cam σας προσφέρει διαφορετικούς τύπους μακροχρόνιων εκθέσεων μέσω διαφορετικών τρόπων λήψης:

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή

Πρόκειται για μια σχετικά απλή εφαρμογή, επειδή είναι τόσο απλή προς το σκοπό. Αφού ανοίξετε την εφαρμογή, μεταβαίνει αυτόματα σε ζωντανή λήψη. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τις παραπάνω λειτουργίες για τη σκηνή που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

Στην αριστερή πλευρά (πάντα να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή σε λειτουργία οριζόντιου προσανατολισμού) θα είναι οι επιλογές σας: κάμερα εμπρός / πίσω - κλειδαριά AF - κλείδωμα AE - επιλογή για την αφαίρεση ζωντανής προεπισκόπησης - flash. Το παράθυρο ζωντανής προεπισκόπησης είναι το μικρότερο παράθυρο και μπορείτε να δείτε τι συλλαμβάνετε με βάση τις ρυθμίσεις που επιλέγετε.

Μια δεξιά πλευρά από την κορυφή προς τα κάτω: ρυθμίσεις - κουμπί λήψης - λειτουργίες καταγραφής. Η καρτέλα ρυθμίσεων ανοίγει όλες τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Το κουμπί του κλείστρου είναι αυτονόητο. Οι τρόποι καταγραφής είναι οι τύποι τρόπων που αποφασίζετε - κίνηση, φωτισμός και χαμηλός φωτισμός. Ανάλογα με τη λειτουργία που επιλέγετε, η καθεμιά σας δίνει έξτρα ευαίσθητες ρυθμίσεις.

Word Up! Τελικό Λόγο μου

Το Slow Shutter Cam σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί και να ελέγχετε τις μακροχρόνιες εκθέσεις με το iPhone σας. Οι τρόποι καταγραφής είναι αρκετά διαφορετικοί για να είναι σε θέση να παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα και σχετικά εύκολο στη χρήση του, μόλις αρχίσετε να παίζετε με τις ρυθμίσεις ανά λειτουργία.

Ακριβώς όπως τη χρήση μιας μεγάλης φωτογραφικής μηχανής DSLR, χρειάζεται μια καμπύλη μάθησης για να γνωρίζετε ακριβώς τι συλλαμβάνετε. Παίξτε με τις ρυθμίσεις και βρείτε το γλυκό σημείο για τις σκηνές και τα περιβάλλοντα που επιλέγετε. Επειδή η φωτογραφία μεγάλης έκθεσης είναι ευαίσθητη στο κούνημα της φωτογραφικής μηχανής, ο καλύτερος και πραγματικά ο μόνος τρόπος για να εκτελέσετε μεγάλη έκθεση για κινητά ή μεγάλα έργα φωτογραφικής μηχανής είναι η χρήση ενός τρίποδου, μιας εφαρμογής απομακρυσμένης κάμερας για το κλείστρο, η υπομονή και η κατανόηση της ιδέας της μεγάλης έκθεσης πιάνω.

Το Slow Shutter Cam είναι μια εύχρηστη εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής. Η σύστασή μου είναι να το αγοράσω σίγουρα. Η συμβουλή μου είναι απλώς να πειραματιστείτε με τις ρυθμίσεις.