Τα 15 καλύτερα μνήματα αλλοδαπών

Η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι απλή: Οι αλλοδαποί

Είτε πιστεύετε ότι οι εξωγήινοι είναι εκεί έξω είτε όχι, τα μίμεις για τη δυνητική ύπαρξή τους μπορεί να φωτίζουν ένα ελαφρύ χιούμορ με το φόβο του άγνωστου. Χάρη σε ένα πολύ πολύχρωμο και ενδιαφέρον τηλεοπτικό σέρβις, η προσφορά εξωγήινων μιμμών στο διαδίκτυο είναι αρκετά άφθονη.

Τι είναι το μνημείο των αλλοδαπών και τι σημαίνει αυτό;

Το πιο αναγνωρίσιμο μνημείο των αρχαίων αλλοδαπών ή των αλλοδαπών μωρών έρχεται με τη μορφή μιας ακίνητης εικόνας του Γιώργου Α. Τσουκαλά από ένα κλιπ της τηλεοπτικής σειράς των Αρχαίων Αλλοδαπών του Ιστορικού Καναλιού. Υπάρχουν και άλλες παραλλαγές των Τμημάτων του Τσουκαλά, αλλά αυτό που φαίνεται παραπάνω είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές.

Γνωστός για την ασυνήθιστη κομμουνιστική του εμφάνιση και την έντονη πεποίθηση ότι οι αλλοδαποί ήρθαν σε επαφή με τον άνθρωπο στην αρχαιότητα, ο Τσουκαλάς έγινε διάσημος διαδικτυακός για την απλή ιδέα ότι δυνητικά κάθε ερώτημα που είναι άγνωστο στην ανθρωπότητα μπορεί να εξηγηθεί από την ύπαρξη αλλοδαπών.

Πώς χρησιμοποιούνται τα Memes Aliens;

Τα μιμίδια αλλοδαπών χρησιμοποιούνται για να εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Εάν ένα γεγονός ή μια κατάσταση δεν μπορούν να εξηγηθούν, οι αλλοδαποί πρέπει να είχαν κάτι να κάνουν με αυτό.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δηλώσει και άλλες εξηγήσεις. Σε αυτές τις παραλλαγές, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εικόνες άλλων χαρακτήρων - ειδικά αν κρύβουν τα χέρια τους με τρόπο που υποδηλώνει ότι προσπαθούν να εξηγήσουν κάτι.

Παραδείγματα μνημείων αλλοδαπών

Παράδειγμα # 1:
Εικόνα: Η εικόνα του Γιώργου Α. Τσουκαλά με τα χέρια του σαν να προσπαθεί να εξηγήσει κάτι.
Κείμενο: " Τα μαλλιά μου; Αλλοδαποί. "
Σημασία: Ο Τσουκαλάς δεν μπορεί να εξηγήσει το χτένισμα του, έτσι προφανώς, οι αλλοδαποί πρέπει να έχουν κάνει τα μαλλιά του.

Παράδειγμα # 2:
Εικόνα: Η εικόνα του Ο Γιώργος Α. Τσουκαλάς κρατώντας τα χέρια του σαν να προσπαθεί να εξηγήσει κάτι.
Κείμενο: "Γονείς".
Σημασία: Αντί να προσπαθεί να εξηγήσει μια άγνωστη κατάσταση με τους εξωγήινους, η αφίσα των μιμνών σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί να την εξηγήσει με τους γονείς. Μπορεί να αναρτηθεί ως εικόνα αντίδρασης σε ένα σχόλιο ή σε άλλο είδος ηλεκτρονικής ανάρτησης που περιγράφει τις εμπειρίες με τους γονείς.

Παράδειγμα # 3:
Εικόνα: Η εικόνα του Ο Γιώργος Α. Τσουκαλάς κρατώντας τα χέρια του σαν να προσπαθεί να εξηγήσει κάτι.
Κείμενο: "Δεν λέω ότι ήταν εξωγήινοι, αλλά ήταν μάλλον αλλοδαποί".
Σημασία: Μπορείτε να παραδεχτείτε ότι υπάρχουν και άλλες πιθανές εξηγήσεις εκτός των αλλοδαπών, αλλά όταν πραγματικά δεν ξέρετε ή δεν σας ενδιαφέρει να το εξετάσετε, μπορεί να γίνει μόνο ένα άλλο συμπέρασμα. Φυσικά, είμαι οι αλλοδαποί!

Δείτε μερικά ακόμα σπουδαία παραδείγματα των Aliens Memes παρακάτω!

01 από 15

Δεν χρειάζεται να ξέρετε για να ξέρετε ότι είναι αλλοδαποί

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Αυτό πραγματικά συνοψίζει την πραγματική ουσία αυτού του μιμ. Μετά από όλα, αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, μπορείτε να ακούσετε πολύ πιο έξυπνα πηγαίνοντας και επάνω σε αλλοδαπούς. Περισσότερο "

02 από 15

Εν τω μεταξύ, στον εξωτερικό χώρο ...

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Θα μπορούσαν οι εξωγήινοι να είναι εκεί κάπου κάνοντας τα ίδια μνήματα για εμάς στον δικό τους πλανήτη; Είναι ενδιαφέρον να το σκεφτείς. Περισσότερο "

03 από 15

Πηγές, παρακαλώ, Giorgio;

Εικόνα από το MemeGenerator.net

Πώς γνωρίζει ο Γιώργος Τσουκαλάς ότι η απάντηση είναι αλλοδαποί; Φυσικά, είναι επειδή οι αλλοδαποί του είπαν ότι είναι εξωγήινοι. Περισσότερο "

04 από 15

Ένας άλλος εμπειρογνώμονας ζυγίζει στη συζήτηση για τους αλλοδαπούς

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Όταν ο γνωστός αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson δίνει την προοπτική του για την ύπαρξη αλλοδαπών, ο κόσμος ακούει. Μετά από όλα, είναι πολύ δύσκολο να διαφωνείτε με την επιστήμη. Περισσότερο "

05 από 15

Στα άγνωστα βάθη της τοστιέρα

Εικόνα από το Pinterest.com

Πώς λειτουργούν οι φρυγανιέρες; Ποιός ξέρει! Πρέπει να είναι αλλοδαποί. Περισσότερο "

06 από 15

Το πιο ενδιαφέρον αλλοδαπό στο σύμπαν;

Εικόνα από το Pinterest.com

Ο μύθος του πιο ενδιαφέροντος ανθρώπου στον κόσμο αποτελεί ένα τέλειο πρότυπο για τον ενθουσιασμό του Giorgio A. Tsoukalas για τους εξωγήινους. Δύο μέμια σε ένα κάνουν αυτό ένα σούπερ μιμ! Περισσότερο "

07 από 15

Λοιπόν, αυτό εξηγεί όλα

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Οι Kardashians ίσως είναι απλώς οι πιο γνωστές προσωπικότητες για το γιατί είναι ακόμα διάσημοι. Οι αλλοδαποί πιθανώς τους δημιούργησαν Περισσότερο "

08 από 15

Οποιοδήποτε συμπέρασμα εκτός από τους αλλοδαπούς είναι γελοίο

Εικόνα από το MadAboutMemes.com

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι οι Ιλλουμινάτες βρίσκονται πίσω από κάθε μυστήριο. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς - είναι πιθανότατα μόνο το έργο των αλλοδαπών.

Περισσότερο "

09 από 15

Οι αλλοδαποί νικήσουν τη λογική

Εικόνα από το ImgFlip.com

Μπορείτε να κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να αντλήσετε τόσο λογική όσο και πολλά γεγονότα στο επιχείρημά σας όσο το δυνατόν, αλλά όταν έρχεται κατευθείαν σε αυτό, δεν μπορείτε πραγματικά να διαφωνήσετε με αλλοδαπούς δεδομένου ότι πρέπει να έχουν κάποιο είδος υψηλότερου συστήματος που χρησιμοποιούν για να καθορίσουν αλήθεια. Περισσότερο "

10 από 15

Η συνωμοσία Keanu μπορεί να έχει έγκυρο σημείο

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Ο Γιώργος Τσουκαλάς είναι απλώς ένας αλλοδαπός μεταμφιεσμένος ως άνθρωπος, που αποστέλλεται στη Γη από αλλοδαπούς για να ξεγελάσει τους πάντες για αλλοδαπούς; Συνωμοσία Keanu μπορεί να είναι πάνω σε κάτι! Περισσότερο "

11 από 15

Ποτέ στην αμφιβολία των αλλοδαπών

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Σίγουρα μπορείτε να αμφισβητήσετε την ύπαρξη αλλοδαπών και τις αλληλεπιδράσεις τους με τους αρχαίους ανθρώπους, αλλά ίσως αυτό ακριβώς θέλουν να κάνετε! Υπερβολικά εξωγήινοι. Περισσότερο "

12 από 15

Η Αυστραλία μπορεί να είναι και άλλος πλανήτης

Εικόνα από το Pinterest.com

Είναι τυχαίο ότι η λέξη "Αυστραλοί" ακούγεται σαν να έχει τη λέξη "εξωγήινοι" σε αυτό; Πρέπει να είναι άλλου είδους. Περισσότερο "

13 από 15

Ο Μώλντερ και ο Σκάλλυ γνώριζαν την αλήθεια πριν οι Αρχαίοι αλλοδαποί έλαβαν την τηλεόραση

Εικόνα από το MakeAMeme.org

Η αλήθεια είναι εκεί έξω! Ο Γιώργος Τσουκαλάς ίσως πήρε την φράση "θέλω να πιστέψω" λίγο πολύ κυριολεκτικά. Περισσότερο "

14 από 15

Η ανθρώπινη τεχνολογία μπορεί να εξηγηθεί από αλλοδαπούς

Εικόνα από το Pinterest.com

Οι άνθρωποι πραγματικά δημιούργησαν smartphones, ή έκαναν οι εξωγήινοι να μας μετατρέψουν σε ζόμπι σκλάβων; Είναι ίσως το τελευταίο.

Περισσότερο "

15 από 15

Αγαπημένα μνήματα αλλοδαπών

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Αφού προσπαθούσε να εξηγήσει τα πάντα με τους αλλοδαπούς, μοιάζει να αρμόζει να εξηγήσει και αυτό το μίμωμα με αλλοδαπούς. Κανείς δεν ξέρει πώς ή γιατί αυτό το μωρό έγινε τόσο δημοφιλές ... εκτός από τους εξωγήινους. Περισσότερο "