Τα 15 καλύτερα μηνύματα γενεθλίων του 2018

Πείτε ευτυχισμένα γενέθλια με μερικά από τα πιο αστεία μνήματα της χρονιάς

Όταν μια χορτασμένη κάρτα γενεθλίων Hallmark απλά δεν θα κάνει, τα μιμίδια είναι μια καλή επιλογή. Εκτός από την εξοικονόμηση λίγων χρημάτων σας και να σας βοηθήσουν να μειώσετε τα απορρίμματα χαρτιού, τα μνήματα γενεθλίων είναι πολύ πιο αστεία από τις παραδοσιακές κάρτες και είναι πολύ πιο εύκολο να τα μοιραστείτε.

Πώς χρησιμοποιούνται τα Memes Birthday το 2018;

Τα μνήματα γενεθλίων χρησιμοποιούνται με παρόμοιο τρόπο που χρησιμοποιούνται οι κάρτες γενεθλίων - για να ευχηθούν σε άλλα άτομα ευτυχισμένα γενέθλια μέσω του Διαδικτύου. Οι κάρτες συνήθως αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της πλατφόρμας ecard, αλλά τα μιμίδια είναι πιο ευέλικτα, δεδομένου ότι μπορούν να αποθηκευτούν σε έναν υπολογιστή ή συσκευή και στη συνέχεια να σταλούν ως αρχεία εικόνας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κειμένου, ιδιωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος ή μετάδοσης κοινωνικών μέσων.

Παραδείγματα σημείων γενεθλίων

Παράδειγμα 1

Εικόνα: Ένα σκυλί που φορά ένα πάρτι καπέλο κάθεται σε ένα τραπέζι με ένα κομμάτι της τούρτας γενεθλίων.
Κείμενο: "Ευτυχισμένα γενέθλια! Σε χρόνια σκυλιών θα ήσασταν νεκρός".
Σημασία: Αυτό το μιμωμένο ζωηρά και έξυπνα φέρνει την προσοχή στην ηλικία του παραλήπτη (και το γεγονός ότι γερνάει).

Παράδειγμα 2

Εικόνα: Μια σκιά που σέρνεται πέρα ​​από ένα δρόμο.
Κείμενο: "Χρόνια πολλά, καθυστερημένα".
Σημασία: Οι σκνίπες είναι πλάσματα που μετακινούνται αργά, γι 'αυτό το μνήμα αποτυπώνεται τέλεια η ταχύτητα με την οποία ο γεννημένος γενεθλίων κινήθηκε για να ευχηθεί στον παραλήπτη ένα ευτυχισμένο γενέθλιο - δηλαδή, εάν αποφάσισαν να το κάνουν την επόμενη μέρα ή αργότερα.

Εδώ είναι μια καλή χούφτα μέθη γενεθλίων για να εξετάσει το ενδεχόμενο να στείλετε σε αυτό το ειδικό φίλο ή μέλος της οικογένειας όταν τα γενέθλιά τους κυλά γύρω.

01 από 15

Δεν δώρο; Κανένα πρόβλημα

Στιγμιότυπο οθόνης: Tumblr.com

Έχει ειπωθεί ότι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε σε κάποιον είναι η παρουσία σας. Δεν είναι αυτή η αλήθεια! Περισσότερο "

02 από 15

Έχετε κάποια λάμψη!

GIF: Giphy.com

Υπάρχει κάτι πιο διασκεδαστικό από το να γιορτάζεις ένα γενέθλιο με μια δέσμη από κομφετί λάμψη; Ίσως μόνο αν ο ηθοποιός / κωμικός Rob Huebel είναι αυτός που το ρίχνει. Περισσότερο "

03 από 15

Αξιόπιστο ατού

Στιγμιότυπο οθόνης: Fogut.com

Για εκείνο τον φίλο ή συγγενή που δεν μπορεί να σταθεί στο Donald Trump, μπορείτε να διασκεδάσετε λίγο με τις πολιτικές απόψεις τους, δίνοντάς τους το μνήμη που τονίζει μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες φράσεις του. (Πίστεψέ με...)

Περισσότερο "

04 από 15

Μια γενέθλια επιθυμία από τη βασίλισσα Μπέη

GIF: Giphy.com

Κάθε κορίτσι αξίζει να αισθάνεται σαν βασίλισσα στα γενέθλιά της, έτσι τι είναι πιο κολακευτικό από το να πάρει ένα ευτυχισμένο GIF γενεθλίων από την ίδια τη βασίλισσα (ή τη μουσική); Περισσότερο "

05 από 15

Για Όλους τους Επιστήμονες

Στιγμιότυπο οθόνης: Imgflip.com

Ο παραλήπτης του μιμητός σας δεν μπορεί να μοιραστεί γενέθλια με έναν επιστημονικό ήρωα και τα γενέθλιά του ίσως να μην πέσουν την ίδια μέρα με οποιοδήποτε αξιοσημείωτο επιστημονικό συμβάν, αλλά ένα γελοίο αυτό μμμ είναι αρκετό για να τους εμπνεύσει να αναρωτιούνται πώς τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν όταν γεννήθηκαν και ποια σημασία μπορεί να έχει. Περισσότερο "

06 από 15

Ευτυχισμένα γενέθλια από το καθένα

GIF: Giphy.com

Όλοι αγαπούν αυτά τα ιδιόρρυθμα μικρά κίτρινα τσιράκια από την ταινία Despicable Me , και αν ισχυρίζονται ότι δεν είναι, μάλλον ψεύδονται. Αυτό το GIF είναι ιδανικό για να ευχηθείτε οποιοδήποτε παιδί, έφηβος, νεαρός ενήλικας, ενήλικας ή ακόμα και ανώτερος γενέθλια. Περισσότερο "

07 από 15

Οι εκδικητές: τα γενέθλια των άπειρων

Στιγμιότυπο οθόνης: QuickMeme.com

Οι εκδηκητές: Ο πόλεμος Infinity βγαίνει τον Απρίλιο του 2018 και ο καθένας έχει μια μεγάλη φρίκη στο Χόλιγουντ σε ολόκληρο το cast. Εδώ είναι μερικοί από τους αρσενικούς ηθοποιούς που επιθυμούν τους οπαδούς τους να έχουν γενέθλια. Περισσότερο "

08 από 15

ΦΑΕ κέικ!

GIF: Giphy.com

Το κέικ είναι ένα από τα καλύτερα μέρη των γενεθλίων, και αυτό το χάμστερ πραγματικά ξέρει πώς να γιορτάσει. Ώρα να χαλαρώσετε! Περισσότερο "

09 από 15

Τα περισσότερα YOLO γενέθλια ποτέ

Στιγμιότυπο οθόνης: MemeGenerator.net

Ο Drake μπορεί να είναι ο βασιλιάς των μιμών χάρη στους αναλογικούς του στίχους τραγουδιών. Εδώ είναι να υπενθυμίσω το αγόρι / κορίτσι γενεθλίων ότι ζουν μόνο μία φορά! Περισσότερο "

10 από 15

Καλύτερος. Ημέρα. Πάντα.

GIF: Giphy.com

Υπάρχουν άνθρωποι γάτας και υπάρχουν άνθρωποι σκυλιών, και τα μνήματα του σκύλου είναι αναμφισβήτητα εξίσου ισχυρά αυτές τις μέρες στα μιμίδια της γάτας. Απλά κοιτάξτε το χαμόγελο σε αυτό το χρυσό. Ξέρει ότι είναι η μεγάλη του μέρα. Περισσότερο "

11 από 15

Είναι σαπούνι ή τούρτα γενεθλίων;

Στιγμιότυπο οθόνης: Me.me

Όχι, τα πακέτα παλίρροιας δεν είναι ασφαλή για φαγητό. Ναι, κάνουν ακόμα αστεία μιμίδια. Όσο ο παραλήπτης των γενεθλίων σας γνωρίζει πλήρως ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα του 2018, μπορείτε να το στείλετε αυτό το! Περισσότερο "

12 από 15

Κάθε γάτα γενεθλίων χρειάζεται ένα nap

GIF: Giphy.com

Δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε μια λίστα από μιμίδια χωρίς να συμπεριλάβουμε τουλάχιστον ένα μιμίδιο γάτας, οπότε εδώ είναι: μια ομάδα γούνινα αιλουροειδών που μοιάζει τόσο ενθουσιώδης για τα γενέθλια όσο και σε οποιαδήποτε άλλη τακτική μέρα. Περισσότερο "

13 από 15

Είστε ο πιο όμορφος

Στιγμιότυπο οθόνης: MemeMaker.net

Κλαίει Kim Kardashian δεν είναι ένα νέο μιμ με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά ποτέ δεν γερνάει. Στείλτε αυτό σε εκείνη τη φίλη, αδελφή, θεία ή συνεργάτη που αγαπά τα κουτσομπολιά και το δράμα διασημοτήτων . Περισσότερο "

14 από 15

Για τον Φάρο των Γενεθλίων

GIF: Giphy.com

Αυτό το έντονο GIF γενεθλίων από το Bodybuilding.com είναι ιδανικό για εκείνο το φίλο, συγγενή ή συνεργάτη που είναι ένας συνολικός αρουραίος γυμναστικής. Τι λέτε για λίγο σκόνη πρωτεΐνης με την τούρτα γενεθλίων, ε; Περισσότερο "

15 από 15

Ένα ουράνιο τόξο γενεθλίων από το SpongeBob

Στιγμιότυπο οθόνης: MemeGenerator.net

Όλοι γνωρίζουμε τουλάχιστον ένα άτομο που πάντα παραθέτει γραμμές από το SpongeBob SquarePants στις πιο τυχαίες στιγμές. Δώστε τους μια ευχή για τα γενέθλια που εμπνέεται από το SpongeBob φέτος, σε αναγνώριση της τρελός γεύσης τους σε τηλεοπτικές εκπομπές . Περισσότερο "