Pokemon GO Plus Αναθεώρηση

Η μόδα συναντά τη λειτουργία συναντά το Pikachu

Ανακοινώθηκε πολύ πριν από την κυκλοφορία του Pokemon GO , η συσκευή Pokemon GO Plus υπόσχεται στους παίκτες έναν τρόπο να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους μέσα από το παιχνίδι φορώντας ένα περιμετρικό παιχνίδι εκτός παιχνιδιού. Φορεμένο ως βραχιόλι ή ενδυμασμένο με ρούχα, το Pokemon GO Plus προειδοποιεί τους παίκτες στους κοντινούς Pokemon και Pokestops μέσω δονήσεων και φώτων.

Και, αν είστε fan του Pokemon GO, μπορεί να είναι απλά μια αγορά που αξίζει τον κόπο (παρά τις κάποιες αξιοσημείωτες ατέλειες).

Αγωνιστική ρύθμιση

Όσο πιο απλή είναι μια συσκευή όπως το Pokemon GO Plus, η αρχική ρύθμιση είναι πιο δύσκολη από ό, τι θα περίμενε κανείς. Μόλις ανοίξετε τη συσκευασία και τραβήξετε την καρτέλα της μπαταρίας (απλά πράγματα), οι οδηγίες που παρέχονται σάς συμβουλεύουν να την επιλέξετε από τις Ρυθμίσεις Pokemon GO για να αντιστοιχίσετε τη συσκευή. Εάν έχετε συνδέσει ποτέ κάποια συσκευή Bluetooth στο τηλέφωνό σας, αυτό μπορεί να σας φανεί σαν ένα άχρηστο επιπλέον βήμα. Και στη συνέχεια, όταν ανοίγετε την εφαρμογή Pokemon GO και δεν βρίσκετε αμέσως την επιλογή των ρυθμίσεων, θα πιστεύετε ότι έχετε κάνει κάτι λάθος. (Τουλάχιστον αυτή ήταν η εμπειρία μου).

Όχι, δεν χρειάζεται να μεταβείτε στις ρυθμίσεις Bluetooth στο iPhone σας , ούτε χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής από το γενικό μενού Ρυθμίσεις iPhone. Αν έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό το αρχικό βήμα, όπως έκανα, εδώ είναι η λύση: ανοίξτε την εφαρμογή, κάντε κλικ στο εικονίδιο Pokeball στο κάτω μέρος της οθόνης σας και, στη συνέχεια, στο επάνω δεξιά μέρος της νέας οθόνης που εμφανίζεται θα βρείτε μια επιλογή Ρυθμίσεις. Κάντε κλικ σε αυτό και πατήστε στην επιλογή Pokemon GO Plus. Από εδώ, βεβαιωθείτε ότι πατήσατε το κουμπί της μονάδας Pokemon GO Plus και θα έπρεπε να εμφανιστεί ως διαθέσιμη συσκευή. Επιλέξτε αυτό και θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι.

Το θέμα της μόδας

Από την εμπειρία μου, φαίνεται ότι οι χρήστες φορούν κυρίως τις μονάδες Pokemon GO Plus ως βραχιόλι, αλλά η συσκευή μπορεί επίσης να φορεθεί χρησιμοποιώντας ένα κλιπ. Στην πραγματικότητα, η μονάδα επιστρέφει με το κλιπ που συνδέεται και απαιτεί λίγο περισσότερο αγκώνα λίπος από ό, τι μπορείτε να περιμένετε να το μετατρέψει για φθορά καρπού. Εάν σχεδιάζετε να το φορέσετε αντί για ένα ρολόι (ή πιθανόν στον αντίθετο καρπό από το κομψό και φουτουριστικό Apple Watch), θα χρειαστείτε ένα αρκετά μικρό κατσαβίδι Phillips. Θα χρησιμοποιήσετε αυτό για να αφαιρέσετε το κάλυμμα της μπαταρίας και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το υπόλοιπο της συσκευής στη βάση για το βραχιόλι (το οποίο θα απαιτήσει επίσης λίγο βίδωμα).

Στην κορυφή, οι μικρές βίδες είναι μόνιμα στερεωμένες σε κομμάτια τόσο του καλύμματος της μπαταρίας όσο και του βραχιολιού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τα χάσετε τυχαία όταν φεύγετε για να βγάλουν τα πράγματα. Ακόμα, ήμουν πολύ λίγο έκπληκτος που βλέπω ότι το Pokemon GO Plus βασιζόταν σε κάτι εξωγενές ως κατσαβίδι, όταν θα μπορούσε να έχει επιτύχει την ίδια προσαρμοστικότητα μέσω οποιουδήποτε αριθμού απλούστερων, πιο φιλικών προς το χρήστη μέσων.

Μόλις το έχετε στη μορφή βραχιολιών (αν υποτεθεί ότι αυτό είναι αυτό που προτιμάτε), μπορεί να έχετε κάποια δυσκολία να το πάρετε στον καρπό σας. Ενώ τα παιδιά θα πρέπει να είναι ωραία, οι παχύβια ενήλικες θα έχουν μια πρόκληση στη χρήση του Pokemon GO Plus. Ενώ η ίδια η μπάντα είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει τον καρπό ενός μεγάλου αρσενικού, το βραχιόλι δεν ξετυλίγεται, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πιέσετε ολόκληρη τη γροθιά σας μέσα από το άνοιγμα προτού φτάσει στον προορισμό του.

Αυτό ήταν πιο εύκολο να πούμε απ 'ό, τι στη δική μου περίπτωση, αλλά τελικά κατάφερα να το βρω εκεί όπου ανήκει. Μόλις φορεθεί, η συσκευή ήταν άνετη και - το πιο σημαντικό - πολύ εύκολο να αισθάνεται την απαραίτητη δόνηση μέσω. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι πραγματικά αυτό που είναι όλο.

Απαθανατίστε όλα στο στυλ

Όταν πρόκειται για χρησιμότητα, το Pokemon GO Plus είναι μια απόλυτη ευλογία για τους χρήστες του Pokemon GO. Η συσκευή θα δονείται και θα εμφανίζει ένα χρώμα στο κουμπί της όποτε είναι δυνατή μια ενέργεια. Όταν υπάρχει ένα Pokemon κοντά για να πιάσει, η συσκευή σας θα buzz και θα αναβοσβήνει πράσινο. Εάν πρόκειται για ένα Pokemon που δεν έχετε πιάσει ποτέ, θα χτυπήσει και θα αναβοσβήνει κίτρινο. Και αν υπάρχει ένα Pokestop κοντά που μπορείτε να συλλέξετε από, θα buzz και μπλε μπλε.

Κάθε φορά που παίρνετε μια ειδοποίηση buzzing, απλά πατήστε το κουμπί στο Pokemon GO Plus για να ξεκινήσετε μια ενέργεια (προσπαθείτε να πιάσετε ή να αρπάξετε στοιχεία από το Stop). Εάν είστε επιτυχείς, θα δείτε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων στη συσκευή σας. Αν αποτύχετε, σας καλωσορίζουμε με ένα μαύρο κόκκινο που σας ειδοποιεί για τη χαμένη προσπάθειά σας.

Αυτό οδηγεί σε κάτι που μπορεί να εκπλαγείτε να ανακαλύψετε ότι θέλατε στο Pokemon GO: λείανση. Χωρίς την εμμονή στο παιχνίδι, θα μπορείτε να πιάσετε δεκάδες Pokemon στην καθημερινή σας ζωή. Το GO Plus μου έχει δονηθεί σχεδόν 20 φορές από τότε που άρχισα να γράφω αυτή την κριτική. Ενώ αποπνέει μηδενική προσπάθεια πέρα ​​από το να αγγίξει τον καρπό μου, κατάφερα να ανεβάσω τον εκπαιδευτή μου στο σημερινό περίπατο στο γραφείο μου. Το Pokemon GO Plus μετατρέπει τον Pokemon GO σε μια πιο παθητική εμπειρία, η οποία είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να είναι μερικές φορές - κάτι που είναι ακριβώς εκεί, αλλά προχωρεί και ότι είστε ενήμερος από την περιφέρεια χωρίς να χρειάζεται πραγματικά να εμπλακείτε.

Εκτός από την ευκολία απλώς να αγγίξετε τον καρπό σας για να παίξετε (και είναι πραγματικά βολικό), το Pokemon GO Plus επιτρέπει κάτι που οι παίκτες έχουν σκαρφαλώσει από την έναρξη: η δυνατότητα να παίξει χωρίς να αφήσει την εφαρμογή ανοιχτή στη συσκευή σας. Το αρχικό στυλ παιχνιδιού του παιχνιδιού αποδείχθηκε ότι είναι μια σοβαρή διαρροή σε μια μπαταρία του iPhone, αλλά με το Pokemon GO Plus, υπάρχει ένα πρόβλημα.

Αλλά όχι όλα είναι ηλιοφάνεια και Magikarps ...

Όπως και η ίδια η Pokemon GO, υπάρχουν κάποιες περίεργες επιλογές σχεδίασης που κάνουν την ενσωμάτωση του Pokemon GO Plus να αισθάνεται σαν να έσπευσαν λίγο έξω από την πόρτα. Φαίνεται ότι, λόγω της φύσης της συσκευής με ένα πάτημα, κάποιες θυσίες που έγιναν για να διατηρήσουν την εμπειρία όσο το δυνατόν απλούστερη.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ Pokeballs, για παράδειγμα, σημαίνει ότι έχετε κολλήσει χρησιμοποιώντας το πρότυπο Pokeball εκτός αν θέλετε να ανοίξετε την εφαρμογή. Ομοίως, δεν μπορείτε να ξέρετε αν έχετε να κάνετε με ένα κοινό Pidgey ή Rattata, ή κάτι πολύ πιο σπάνιο που είστε απελπισμένοι να nab για καραμέλα. Ενώ η συσκευή είναι εξαιρετική για την άλεση, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια πιθανότητα να χάσετε μια ειδική σύλληψη επειδή δεν χρησιμοποιούσατε Razz Berry ή Ultra Ball.

Κι ενώ παρόμοιες αποφάσεις μπορεί να είναι συγχωρούμενες, υπάρχουν μερικοί που αισθάνονται λιγότερο. Αν έχετε περάσει για 30 λεπτά με τα πόδια και θα τραβήξετε μισή δωδεκάδα Pokemon στο Pokemon GO Plus, θα ήταν λογικό να λάβετε μια σύνοψη των ενεργειών σας Plus την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Αν θέλετε να μάθετε τι έχετε επιτύχει πρόσφατα, θα χρειαστεί να δείτε με μη αυτόματο τρόπο όλο το Pokemon και να ταξινομήσετε "πρόσφατα".

Ακόμα πιο περίεργο, φαίνεται ότι το Pokemon GO είναι εξοπλισμένο για να εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες εάν το θέλει, επειδή αν αφήσετε την εφαρμογή ανοιχτή ενώ παίζετε με το GO Plus σας, θα σας ενημερώσει για το τι έχετε τραβήξει.

Το Pokemon GO Plus σας κοιμάται γρήγορα

Μπορεί επίσης να εκπλαγείτε να διαπιστώσετε ότι η συσκευή Plus σας έχει σταματήσει να λειτουργεί από μόνη της. όχι λόγω αποτυχίας υλικού, αλλά λόγω του σχεδιασμού. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα λάβετε μια ειδοποίηση ώθησης που θα σας ενημερώνει ότι "Η συνεδρία σας Pokemon GO Plus έχει τελειώσει" και ότι θα χρειαστεί να ανοίξετε την εφαρμογή και να αγγίξετε το εικονίδιο Pokemon GO Plus για να εκδιώξετε πάλι τα πράγματα. Δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσετε ή να ρυθμίσετε πόσο μπορεί να διαρκέσει μια "συνεδρία", πράγμα που σημαίνει ότι εάν δεν παρατηρήσετε την ειδοποίηση, θα μπορούσατε να περπατάτε για πολύ καιρό χωρίς να γνωρίζετε ότι το Pokemon GO Plus έχει απενεργοποιηθεί.

Δεν έχει δοθεί κανένας λόγος για αυτό, αλλά είναι πιθανό ένας τρόπος να βοηθήσετε τους παίκτες να συζητήσουν τη μπαταρία τους. Και δεδομένου ότι το Pokemon GO Plus δεν είναι συσκευή με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (μια πολύ περίεργη επιλογή το 2016, αλλά όχι τρομερά περίεργη από τη Nintendo ), υποθέτω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να είναι ευγνώμονο και όχι να γκρινιάζει. Αλλά τι μπορώ να πω; Είμαι γεννημένος.

Άλλες ανησυχίες, όπως η έλλειψη ενός χαρακτηριστικού για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα γειτονικά γυμναστήρια, το γεγονός ότι ενημερώνει συνεχώς το Pokestops όταν η τσάντα σας είναι γεμάτη ή τη δυσκολία που θα δείτε τα χρώματα που εμφανίζονται όταν βρίσκεστε στο το φως του ήλιου, εξυπηρετεί περαιτέρω την απόσβεση μιας άλλως ενδιαφέρουσας φυσικής-προς-ψηφιακής εμπειρίας.

Πρέπει να το αγοράσετε;

Το Pokemon GO Plus είναι μια περίεργη συσκευή που προτείνουμε. Θα νομίζατε ότι θα ήταν κατάλληλο μόνο για παίκτες σκληρού Pokemon GO, αλλά ως κάποιος που τα συναισθήματα ήταν χλιαρά στο παιχνίδι, θεωρώ ότι έχει βελτιώσει πραγματικά την εμπειρία για μένα.

Αυτό λέει, είναι αρκετά περιορισμένο σε λειτουργία, πάσχει από μια παρόμοια απογοήτευση κατά την αρχική του εγκατάσταση όπως το Pokemon GO κάνει για τους παίκτες για πρώτη φορά και δεν είναι με κανένα τρόπο χωρίς προβλήματα.

Πρέπει να αγοράσετε το Pokemon GO Plus; Εάν έχετε κάποια αγάπη για το παιχνίδι και επιθυμείτε να είναι καλύτερα, τότε ναι. Απλά να είστε έτοιμοι να πάρετε κάποια περίεργη εμφάνιση από τους γείτονες καθώς περπατάτε στους δρόμους με ένα μεγάλο πλαστικό pokeball δεμένο με το χέρι σας.

Το Pokemon GO Plus είναι πλέον διαθέσιμο σε μεγαλύτερους εμπόρους λιανικής πώλησης με κόστος MSRP 34,99 δολαρίων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο PokemonGo.com. Το Pokemon GO είναι διαθέσιμο ως δωρεάν download από το App Store. Είναι επίσης διαθέσιμο δωρεάν στο Android από το Google Play.