Πώς να καθορίσει Binkw32.dll λείπει λάθη

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Binkw32.dll

Τα σφάλματα Binkw32.dll προκαλούνται από ζητήματα που το συγκεκριμένο παιχνίδι που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ή να παίξετε έχει με τον κωδικοποιητή Bink Video που δημιουργήθηκε από την RAD Game Tools, Inc.

Τις περισσότερες φορές, τα σφάλματα "σημείου εισαγωγής διαδικασίας" που αφορούν το binkw32.dll οφείλονται στην εκτέλεση "σπασμένων" εκδόσεων παιχνιδιών. Μπορεί να δείτε αυτό το σφάλμα όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα παιχνίδι χωρίς το αρχικό CD ή DVD, κάτι που συνήθως γίνεται με παιχνίδια που έχουν τραυματιστεί παράνομα.

Σημείωση: Πολλά δημοφιλή παιχνίδια PC χρησιμοποιούν τον κωδικοποιητή Bink Video. Το παιχνίδι σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικοποιητή (και επομένως το binkw32.dll) ακόμα κι αν ποτέ δεν έχετε εγκαταστήσει τίποτα από το RAD Game Tools.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους ένα σφάλμα binkw32.dll ενδέχεται να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας. Τις περισσότερες φορές, το σφάλμα σας λέει ότι σας λείπει το αρχείο binkw32.dll.

Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο συνήθεις παραλλαγές του σφάλματος binkw32.dll:

Λείπει BINKW32.DLL Binkw32.dll Δεν βρέθηκε Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή δεν βρέθηκε BINKW32.DLL. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορείτε να βρείτε binkw32.dll! Μια προσπάθεια καθυστέρησης-φόρτωσης ενός αρχείου .dll ή λήψης μιας διεύθυνσης λειτουργίας σε μια καθυστερημένη φόρτωση του .dll απέτυχε. Dll: binkw32.dll Αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να ξεκινήσει επειδή το binkw32.dll λείπει από τον υπολογιστή σας. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα

Ακόμη και μετά την αντικατάσταση του αρχείου binkw32.dll, ορισμένοι χρήστες θα λάβουν ένα από αυτά τα σχετικά σφάλματα ή ένα άλλο παρόμοιο:

Το σημείο εισαγωγής της διαδικασίας _BinkSetVolume @ 12 δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης binkw32.dll. Το σημείο εισαγωγής της διαδικασίας _BinkSetMemory @ 8 δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης binkw32.dll.

Το μήνυμα λάθους binkw32.dll θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε παιχνίδι βίντεο υπολογιστή που χρησιμοποιεί τον κωδικοποιητή βίντεο Bink.

Σημείωση: Το αρχείο δεν είναι blinkw32 αλλά binkw32 . Μπορεί να δείτε πολλές αναφορές στο διαδίκτυο να αναβοσβήνουν αντί για bink , αλλά είναι απλώς τυπογραφικά λάθη.

Ανάλογα με το παιχνίδι που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, θα μπορούσατε να δείτε το σφάλμα binkw32.dll σε σχεδόν οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft από τα Windows 95 μέχρι πολύ πιο πρόσφατες εκδόσεις όπως τα Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista και Windows XP .

Μερικά κοινά παιχνίδια που μπορεί να δημιουργήσουν λάθη binkw32.dll περιλαμβάνουν Age of Conan, Lunge Dungeon, Πολιτισμός III, Demon Stone, Battlefield 2142, Battlefield 1942, Age of Empires III, Dungeon Siege II, Παγκόσμιος Πόλεμος, Πειρατές του Sid Meier! 4, Ragnarok, BioShock, Battlefield Βιετνάμ, Αυτοκρατορία Γη ΙΙ, DarkRO, Hitman: Τα χρήματα του αίματος, Οι παλιές κύλινδροι IV: Oblivion, Star Wars: Battlefront II, Tomb Raider: Legend, και πολλά άλλα.

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα Binkw32.dll

Σημαντική σημείωση: Μην κάνετε λήψη του αρχείου binkw32.dll DLL ξεχωριστά από οποιαδήποτε "τοποθεσία λήψης αρχείων DLL". Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η λήψη των αρχείων DLL από αυτές τις τοποθεσίες δεν είναι ποτέ καλή ιδέα . Αν χρειάζεστε ένα αντίγραφο ενός αρχείου DLL, είναι πάντα καλύτερο να το αποκτήσετε από τη νόμιμη, πρωτότυπη πηγή του.

Σημείωση: Εάν έχετε ήδη κατεβάσει το αρχείο binkw32.dll από έναν από αυτούς τους δικτυακούς τόπους λήψης αρχείων DLL, αφαιρέστε το από όπου και αν το τοποθετήσατε και συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα.

  1. Κλείστε και ανοίξτε ξανά το πρόγραμμα παιχνιδιού που δημιούργησε το σφάλμα binkw32.dll. Οποιοσδήποτε παιχνίδι παίζετε μπορεί να έχει ένα προσωρινό πρόβλημα που μπορεί να διορθώσει μια επανεκκίνηση.
  2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε τα RAD Video Tools για να αντικαταστήσετε ενδεχομένως το αρχείο binkw32.dll που λείπει ή είναι κατεστραμμένο.
  3. Επανατοποθετήστε το παιχνίδι . Δεδομένου ότι το σφάλμα binkw32.dll αφορά έναν κωδικοποιητή βίντεο που θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στην εγκατάσταση του παιχνιδιού, η επανεγκατάσταση ολόκληρου του παιχνιδιού είναι πιθανό να επιλύσει το πρόβλημα.
    1. Σημείωση: Ακόμη και αν δεν σας ζητείται, βεβαιωθείτε ότι έχετε επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας μετά την απεγκατάσταση και πριν από την επανεγκατάσταση. Η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε αυτό το σημείο θα διασφαλίσει ότι τα φορτωμένα αρχεία θα διαγραφούν από τη μνήμη και ότι η απεγκατάσταση θα ολοκληρωθεί 100%.
  4. Κάντε λήψη της τελευταίας ενημέρωσης στο παιχνίδι. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του σχεδιαστή του παιχνιδιού και πραγματοποιήστε λήψη του τελευταίου service pack , patch ή άλλης ενημερωμένης έκδοσης για το συγκεκριμένο παιχνίδι σας.
    1. Σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και με ορισμένες περιπτώσεις του "σημείου εισαγωγής της διαδικασίας _BinkSetVolume @ 12" και των σχετικών σφαλμάτων, το σφάλμα binkw32.dll ενδέχεται να έχει διορθωθεί σε μια ενημερωμένη έκδοση παιχνιδιού.
  1. Αντιγράψτε το αρχείο binkw32.dll από τον κατάλογο του συστήματος του παιχνιδιού στον ριζικό κατάλογο του παιχνιδιού σας . Σε ορισμένα παιχνίδια, το αρχείο binkw32.dll τοποθετείται σε λάθος κατάλογο όταν είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι.
    1. Για παράδειγμα, αν το παιχνίδι σας είναι εγκατεστημένο στο C: \ Program Files \ Game , αντιγράψτε το αρχείο binkw32.dll από το φάκελο C: \ Program Files \ Game \ System στο ριζικό φάκελο του παιχνιδιού στο C: \ Program Files \ Game .
  2. Αντιγράψτε το αρχείο binkw32.dll στον κατάλογο του συστήματος Windows . Μερικοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σφάλματα binkw32.dll έχουν διορθώσει αυτό το πρόβλημα αντιγράφοντας το αρχείο binkw32.dll από τη θέση του στο φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού στο φάκελο C: \ Windows \ System .
  3. Αντιγράψτε το αρχείο binkw32.dll από το δίσκο του παιχνιδιού στο φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος . Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το αρχείο DLL από το φάκελο System του συστήματος ή το φάκελο System των Windows ή αντιγράψτε ότι το αρχείο DLL δεν λειτούργησε, το επόμενο καλύτερο μέρος για να το αποκτήσετε είναι από το αρχικό CD.
    1. Για παράδειγμα, εάν βλέπετε το σφάλμα binkw32.dll κατά την αναπαραγωγή του Age of Empires III, ανοίξτε το δίσκο από την Εξερεύνηση των Windows και βρείτε το αρχείο Disk1C ~ 1.cab . Ανοίξτε το αρχείο CAB και αντιγράψτε το αρχείο binkw32.dll από το φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού, το οποίο στην περίπτωση αυτή είναι ίσως C: \ Program Files (x86) \ Games της Microsoft \ Age of Empires III.
    2. Συμβουλή: Στις περισσότερες περιπτώσεις, θέλετε να αντιγράψετε το αρχείο DLL σε οποιονδήποτε φάκελο έχει το πρωτεύον αρχείο εφαρμογής του παιχνιδιού, συνήθως ένα αρχείο EXE που χρησιμοποιείται για να ξεκινήσει το παιχνίδι κάθε φορά που ανοίγει από μια συντόμευση. Μπορείτε να βρείτε αυτό το φάκελο κάνοντας δεξί κλικ σε μια συντόμευση στο παιχνίδι (συνήθως στην επιφάνεια εργασίας) και επιλέγοντας την επιλογή ανοίγματος της θέσης του αρχείου.
  1. Είναι το παιχνίδι πειρατικό; Στις περισσότερες περιπτώσεις, το "σημείο εισαγωγής της διαδικασίας _BinkSetVolume @ 12" και τα σχετικά σφάλματα εμφανίζονται μόνο όταν εκτελείται παράνομη έκδοση ενός παιχνιδιού. Αν συμβαίνει αυτό, η μόνη μου σύσταση είναι να αγοράσω το παιχνίδι και να προσπαθήσω ξανά.
  2. Αναβαθμίστε την κάρτα οθόνης σας. Είναι ένας λιγότερο συνηθισμένος λόγος, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις το σφάλμα "entry point _BinkSetVolume @ 12" και άλλοι παρόμοιοι οφείλονται στην εκτέλεση ενός παιχνιδιού σε ένα σύστημα υπολογιστή με κατώτερη κάρτα γραφικών. Η αναβάθμιση της κάρτας σε μία με περισσότερη μνήμη και ισχύ επεξεργασίας θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.
    1. Σημείωση: Να είστε βέβαιος να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του σχεδιαστή του παιχνιδιού και να μάθετε ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις κάρτας βίντεο για το παιχνίδι που προσπαθείτε να παίξετε. Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μια αρκετά ισχυρή κάρτα για να παίξετε το παιχνίδι.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το ακριβές μήνυμα σφάλματος binkw32.dll που βλέπετε και ποια είναι τα βήματα που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακόμα και με βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.