Ηλεκτρονικές αγορές στο Costco

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των αγορών στον έμπορο λιανικής πώλησης αποθηκών

Ενώ η Costco μπορεί να είναι γνωστή για τα προϊόντα μαζικής διατροφής, διαθέτει επίσης ένα πολύ μεγάλο τμήμα ηλεκτρονικών ειδών που ειδικεύεται σε τηλεοράσεις και ακόμη και υπολογιστές. Με την υπόσχεση της χαμηλότερης τιμολόγησης, πολλοί μπορεί να εξετάσουν την αγορά ενός υπολογιστή από τον λιανοπωλητή, αλλά είναι καλή ιδέα; Αυτό το άρθρο εξετάζει τις καλές και κακές πτυχές της αγοράς ενός προσωπικού υπολογιστή μέσω του λαϊκού λιανοπωλητή.

Απαιτείται ιδιότητα μέλους

Για να αγοράσετε προϊόντα μέσω της Costco, υπάρχει απαίτηση να είστε μέλος του λιανοπωλητή. Χρησιμοποιούν αυτό ως έναν τρόπο να βοηθήσουν να αντισταθμίσουν ορισμένες από τις εκπτώσεις που χρησιμοποιούν και να περιορίσουν τον αριθμό των ανθρώπων που ψωνίζουν στο κατάστημα. Η βασική ιδιότητα μέλους δεν ανέρχεται σε μόλις $ 55. Εάν αγοράζετε ένα μεγάλο αριθμό αντικειμένων στο κατάστημα, είναι πολύ εύκολο να αποκατασταθεί το κόστος για την εξοικονόμηση αγορών. Εάν σκοπεύετε μόνο να αγοράσετε έναν υπολογιστή μέσω αυτών, το κόστος συμμετοχής μπορεί να ξεπεράσει την εξοικονόμηση που παράγεται από την αγορά του υπολογιστή μέσω αυτών.

Υπάρχει ένας τρόπος να ξεπεράσετε την απαίτηση συμμετοχής για να αγοράσετε προϊόντα στα καταστήματα Costco. Αν τυχαίνει να γνωρίζετε ένα μέλος της Costco, μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα Costco Cash Card. Αυτό είναι ουσιαστικά όπως κάθε κάρτα δώρων λιανικής πώλησης. Μπορεί να φορτωθεί οπουδήποτε από $ 25 έως $ 1000. Τα μη μέλη μπορούν στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν την αγορά τους. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε πλήρη ισορροπία στην κάρτα για να αγοράσετε ένα σύστημα υπολογιστή. Είναι δυνατή η αντιστάθμιση της διαφοράς μέσω οποιωνδήποτε μεθόδων πληρωμής της Costco. Οι μη μέλη δεν μπορούν επίσης να προσθέσουν περισσότερα χρήματα στο υπόλοιπο της κάρτας μετρητών.

Η Costco κάνει επίσης μερικά από τα αντικείμενα μέσω της ηλεκτρονικής τους ιστοσελίδας στο ευρύ κοινό. Ο ιστότοπος είναι πολύ καλός για την καταχώρηση αντικειμένων με μια τιμή ή ένα εικονίδιο που σημειώνει ότι πρέπει να συνδεθείτε με την ιδιότητα μέλους σας για να δείτε την τιμή και την αγορά. Φυσικά, οι καλύτερες προσφορές είναι γενικά μόνο μέλη.

Περιορισμένη επιλογή

Μία από τις πρωταρχικές μεθόδους που χρησιμοποιεί η Costco για να μειώσει το κόστος τους είναι να περιορίσει τον αριθμό των ειδών που πωλούν. Προσφέροντας μια περιορισμένη επιλογή, μπορούν να λάβουν μεγαλύτερες εκπτώσεις χύμα από τους κατασκευαστές. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα για το πόσο λίγα προϊόντα προσφέρουν, μια πρόσφατη επίσκεψη σε ένα τοπικό κατάστημα Costco είχε μόνο τέσσερις επιτραπέζιους υπολογιστές, οκτώ φορητούς υπολογιστές και δύο οθόνες που ήταν διαθέσιμοι για αγορά. Αυτό είναι πολύ λιγότερο από ό, τι θα βρείτε από έναν λιανοπωλητή όπως το Best Buy και ακόμη και πολλά καταστήματα εφοδιασμού γραφείου.

Εκείνοι που επιθυμούν να ψωνίσουν στο διαδίκτυο θα προσφέρονται μια ευρύτερη ποικιλία αντικειμένων. Οι online προσφορές τους προσφέρουν περίπου πέντε φορές περισσότερα προϊόντα από τα φυσικά καταστήματα. Σε μια ενδιαφέρουσα συστροφή, ορισμένα από τα στοιχεία που μπορούν να βρεθούν στα καταστήματα δεν μπορούν να αγοραστούν online. Ως αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να ελέγξετε τόσο τα φυσικά καταστήματα όσο και online, προτού επιλέξετε έναν υπολογιστή.

Μεταβλητή τιμολόγηση

Οι καταναλωτές θα υποθέσουν ότι οι περισσότεροι υπολογιστές που προσφέρονται από την Costco θα είναι λιγότερο ακριβοί από αυτούς που μπορούν να βρεθούν σε άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης. Ως επί το πλείστον, αυτό ισχύει, αλλά όχι σε κάθε περίπτωση. Συγκεκριμένα, οι χρήστες που επιθυμούν να αγοράσουν ένα tablet entry-level θα βρουν πιθανώς πανομοιότυπα ή παρόμοια μοντέλα από άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης για το ίδιο και ίσως μάλιστα λιγότερο από αυτά που προσφέρει η Costco. Ορισμένα επιτραπέζια μοντέλα διαθέσιμα στο διαδίκτυο δεν διαφέρουν σε τίποτα από την παραγγελία τους απευθείας από τους κατασκευαστές.

Ενώ μερικοί υπολογιστές μπορεί να μην έχουν καλύτερη αξία, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες σπουδαίες διαπραγματεύσεις στο Costco. Οι περισσότερες από τις καλύτερες τιμές τους μπορούν να βρεθούν στα συστήματα μέτριας τιμής. Τα περισσότερα στοιχεία που προσανατολίζονται στον προϋπολογισμό, όπως οι φορητοί υπολογιστές χαμηλού κόστους, έχουν τόσο λεπτά περιθώρια ώστε οι κατασκευαστές δεν είναι σε θέση να προσφέρουν μεγάλη έκπτωση στην Costco για να μεταφερθούν στα μέλη τους. Το κλειδί για την αγορά ενός PC από την Costco, όπως και κάθε άλλου λιανικού εμπορίου, είναι να κάνετε την έρευνά σας μπροστά από το χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε μια καλή τιμή.

Πολιτική απίστευτης επιστροφής

Η Costco ήταν πάντα γνωστή για την απίστευτα επιεική της πολιτική επιστροφής. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, τα μέλη ήταν σε θέση να επιστρέψουν τα προϊόντα χρόνια μετά την αγορά τους εάν ήταν δυσαρεστημένοι με το προϊόν για οποιοδήποτε λόγο. Δυστυχώς, ορισμένα μέλη άρχισαν να κάνουν κατάχρηση αυτής της πολιτικής ως μέσο συνεχούς αναβάθμισης στοιχείων όπως τηλεοράσεις κάθε δύο χρόνια. Εξαιτίας αυτού, σφίγγουν την πολιτική επιστροφής των ηλεκτρονικών.

Η νέα πολιτική επιστροφής της Costco επιτρέπει την επιστροφή των ηλεκτρονικών συσκευών εντός 90 ημερών για πλήρη επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής online παραγγελιών που επιστρέφονται στα καταστήματα λιανικής πώλησης. Παρόλο που αυτό είναι πολύ πιο περιοριστικό από την αρχική πολιτική τους, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά επιεικός στον κόσμο των ηλεκτρονικών. Αυτό και μόνο είναι ένας σημαντικός λόγος για πολλούς αγοραστές να επιλέξουν να αγοράσουν ένα PC από την Costco. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε μια πιθανή μηχανή και αν δεν λειτουργεί, επιστρέψτε την για ένα άλλο μοντέλο που μπορεί να λειτουργήσει.

Εκτός από την πολιτική επιστροφής τους, η Costco προσφέρει επίσης την επέκταση της εγγύησης των περισσότερων ηλεκτρονικών ειδών πέρα ​​από τις βασικές εγγυήσεις του κατασκευαστή. Αυτό είναι μέρος του προγράμματος Concierge που παρέχεται στα μέλη. Περιλαμβάνει την επέκταση των εγγυήσεων σε δύο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς και μια ειδική υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης, την οποία μπορούν να ζητήσουν τα μέλη για βοήθεια σχετικά με την εγκατάσταση και την αντιμετώπιση προβλημάτων προϊόντων.

Συμπεράσματα

Πρέπει να αγοράσετε ένα PC από την Costco; Η απάντηση εξαρτάται πραγματικά από αυτό που ψάχνετε να πάρετε. Όσον αφορά την επιλογή ή τις επιλογές ή την τιμολόγηση, η Costco δεν είναι πάντα η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή. Αυτό που θέτει πραγματικά την Costco εκτός από άλλα μέρη για να αγοράσει έναν υπολογιστή είναι η πολιτική επιστροφής, η εκτεταμένη εγγύηση και η δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε όσους μπορεί να μην είναι τόσο άνετοι με τους υπολογιστές και την τεχνολογία. Εκείνοι που είναι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία των υπολογιστών και είναι πρόθυμοι να αναζητήσουν τις συμφωνίες θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν καλύτερα από άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης.