Acer Aspire AM3470G-UW10P

Χαμηλή επιφάνεια εργασίας με επεξεργαστή Quad Core AMD

Η Acer έχει διακόψει τη σειρά επιτραπέζιων υπολογιστών Aspire AM3470G. Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα νέο σύστημα επιτραπέζιων υπολογιστών χαμηλού κόστους, ελέγξτε τις καλύτερες επιτραπέζιες μονάδες μου κάτω από τα 400 δολάρια για μια λίστα με τα πιο σύγχρονα συστήματα που είναι διαθέσιμα ή μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό μου για την οικοδόμηση του δικού σας επιτραπέζιου υπολογιστή για $ 500 .

Η κατώτατη γραμμή

16 Απρ. 2012 - Το Acer Aspire AM3470G-UW10P είναι ένα πολύ προσιτό σύστημα γραφείου με τιμή λίγο κάτω από $ 400. Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που κάποιος παραιτείται για να επιτευχθεί αυτό το σημείο τιμών, ιδίως στο χώρο του σκληρού δίσκου το οποίο είναι το μισό αυτό που πολλά συστήματα που τιμολογούνται ακριβώς λίγο περισσότερο έρχονται με. Η απόδοση είναι επίσης μικρότερη από ό, τι μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς υπολογιστές με βάση το Intel Core i3. Ωστόσο, η AMD κάνει κάτι παραπάνω, με μερικούς ακόμη τρόπους αναβάθμισης του συστήματος, όπως τέσσερις πλήρεις υποδοχές μνήμης και USB 3.0 για εξωτερική αποθήκευση υψηλής ταχύτητας. Συνολικά, είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για όσους αναζητούν ένα βασικό επιτραπέζιο υπολογιστή που έχει επίσης κάποιο περιθώριο να αναβαθμιστεί εύκολα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση - Acer Aspire AM3470G-UW10P

16 Απρ. 2012 - Η Acer δεν είναι ξένη για την κατασκευή επιτραπέζιων υπολογιστών χαμηλού κόστους χρησιμοποιώντας τους επεξεργαστές της AMD. Αντί να χρησιμοποιήσει τον παραδοσιακό επεξεργαστή Phenom, το Aspire AM3470G-UW10P βασίζεται στον επεξεργαστή quad core A6-3620. Όσον αφορά τις επιδόσεις, θα πέσει γενικά πίσω από τα συστήματα που βασίζονται στους επεξεργαστές διπλού πυρήνα Intel Core i3, καθώς πολλά προγράμματα δεν έχουν ακόμη σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε περισσότερους από δύο πυρήνες. Λειτουργεί λίγο καλύτερα με τη βελτίωση της υποστήριξης πολλαπλών εργασιών, αλλά αυτό περιορίζεται περισσότερο από τα 4GB μνήμης από τον επεξεργαστή. Τουλάχιστον η Acer παρέχει μια μητρική πλακέτα με τέσσερις υποδοχές μνήμης που επιτρέπουν την ευκολότερη αναβάθμιση της μνήμης RAM σε σύγκριση με πολλούς επιτραπέζιους υπολογιστές που προσφέρουν μόλις δύο.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Acer Aspire AM3470G-UW10P είναι λιγότερο ακριβό από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού είναι επειδή επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μικρότερο σκληρό δίσκο 500GB. Αυτό είναι το ήμισυ του μεγέθους πολλών άλλων επιτραπέζιων υπολογιστών αυτής της κλάσης που προσφέρουν ένα terabyte. Τώρα, ορισμένα από αυτά μπορεί να οφείλονται στη διαθεσιμότητα από τις πλημμύρες της Ταϊλάνδης από πέρυσι. Ενώ αυτό είναι λιγότερο χώρο, η Acer τουλάχιστον κάνει αυτό για να συμπεριλάβει δύο θύρες USB 3.0 στο σύστημα για χρήση με εξωτερική αποθήκευση υψηλής ταχύτητας. Οι περισσότεροι επιτραπέζιοι υπολογιστές που βασίζονται στην Intel εξακολουθούν να στερούνται αυτών των θυρών, καθώς δεν υποστηρίζουν εγγενώς μέχρι να κυκλοφορήσουν οι επεξεργαστές Bridge Ivy. Ένας κανονικός καυστήρας DVD δύο επιπέδων χειρίζεται την αναπαραγωγή και την εγγραφή μέσων CD ή DVD και ένας αναγνώστης καρτών μέσων επιτρέπει τη χρήση κάρτας flash από ψηφιακά περιφερειακά.

Οι περισσότεροι επιτραπέζιοι υπολογιστές βασίζονται σε ενσωματωμένα γραφικά και όχι σε ειδικές κάρτες γραφικών. Αυτό δεν διαφέρει από τον επεξεργαστή AMD A6, αλλά το APU ενσωματώνει έναν πυρήνα γραφικών AMD Radeon HD 6530D απευθείας στον επεξεργαστή. Δεν θα έχει την ίδια απόδοση με μια αποκλειστική κάρτα, αλλά είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που προσφέρει το τρέχον Intel HD Graphics στους επεξεργαστές Core. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποστήριξη Direct X 11 και βελτιωμένη επιτάχυνση μη τρισδιάστατων εφαρμογών όπως το Photoshop. Τώρα, υπάρχει μια υποδοχή κάρτας γραφικών PCI-Express x16 στη μητρική πλακέτα, αλλά οι αναβαθμίσεις πρόκειται να περιοριστούν αυστηρά μόνο στις βασικές αποκλειστικές κάρτες λόγω της τροφοδοσίας ισχύος 300 Watt. Τουλάχιστον μπορεί να χρησιμοποιήσει μια υβριδική επιλογή CrossFire γραφικών όταν χρησιμοποιείται με μια άλλη κάρτα γραφικών που βασίζεται στην AMD.

Μια άλλη μέθοδος που χρησιμοποιεί η Acer για να κρατήσει το Aspire AM3470G-UW10P σε τιμή 400 δολαρίων, περιλαμβάνει πολλά προεγκατεστημένα λογισμικά . Με την πραγματοποίηση συναλλαγών με τις εταιρείες λογισμικού, είναι σε θέση να επιχορηγήσουν το κόστος του συστήματος. Το μειονέκτημα είναι ότι αυτές οι εφαρμογές δεν είναι πάντοτε χρήσιμες για τους καταναλωτές και μπορούν στην πραγματικότητα να μειώσουν την απόδοση του συστήματος, ιδιαίτερα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή. Συνιστάται στους αγοραστές να αφιερώσουν χρόνο για να αφαιρέσουν τυχόν ανεπιθύμητες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης και να βελτιώσετε τους χρόνους εκκίνησης.