Dell Inspiron 23 5000 Touch

Λειτουργική αλλά κάπως βαρετή εμφάνιση 23 ιντσών σε συσκευή "Όλα σε Ένα"

Η Dell έχει διακόψει την παραγωγή της σειράς all-in-one Inspiron 23 υπέρ ενός μεγαλύτερου μοντέλου 24 ιντσών. Αν ψάχνετε για ένα νέο σύστημα παρόμοιο με το Inspiron της Dell, φροντίστε να ελέγξετε τους καλύτερους προσωπικούς υπολογιστές του All-In-One για ορισμένες πιο τρέχουσες επιλογές.

Η κατώτατη γραμμή

31η Οκτωβρίου 2014 - Το νέο σύστημα all-in-one της Dell μεσαίας κατηγορίας φαίνεται να επικεντρώνεται πολύ περισσότερο στη λειτουργία από το στυλ. Μετακινείται σε ένα ήπιο ολο-μαύρο σχεδιασμό που μοιάζει περισσότερο με ένα σύστημα προϋπολογισμού από ένα μέσο της κλίμακας. Προσφέρει μερικές καλές επιδόσεις, αλλά συγκρατείται κάπως από το αυτοκίνητο. Είναι εκπληκτικό να δούμε τόσες πολλές περιφερειακές θύρες σε αυτό, αλλά η τοποθέτηση για το USB 3.0 θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Συνολικά, είναι ένα καλό μεσαίο εύρος για τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του, τα οποία είναι απλά θαμπά για να τα δούμε.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση - Dell Inspiron 23 5000 Touch

13η Οκτωβρίου 2014 - Το Inspiron 23 5000 της Dell είναι σχεδιασμός μεσαίας κατηγορίας που μοιράζεται περισσότερο με το επίπεδο εισόδου Insprion 20 3000 από τη σειρά 7000. Αυτό μπορεί να φανεί από τον πιο απλό μαύρο σχεδιασμό του που δεν διαθέτει την πτυσσόμενη βάση παρακολούθησης που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια στο Inspiron 23 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο high end 7000 μοντέλο. Θα ήταν ωραίο να έχουμε τουλάχιστον το μεταλλικό χρώμα δύο χρωμάτων που προσφέρουν οι περισσότερες από τις οθόνες τους, αλλά ψάχνουν για κάτι πιο απλοϊκό. Μπορεί να μην είναι κομψό, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί.

Η τροφοδοσία του Inspiron 23 5000 είναι ένας επεξεργαστής επεξεργαστών διπλού πυρήνα Intel Core i3-4150. Παρόλο που πρόκειται για έναν αρκετά υψηλό επεξεργαστή Core i3, εξακολουθεί να προσφέρει πολύ μεγαλύτερη απόδοση από άλλα συστήματα all-in-one που χρησιμοποιούν επεξεργαστές κινητής κλάσης, συμπεριλαμβανομένων πολλών μοντέλων Inspiron 23 7000. Θα πρέπει να προσφέρει περισσότερες από αρκετές επιδόσεις για τη μέση οικογένεια που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή της ως επί το πλείστον για την περιήγηση στον ιστό, στα μέσα ροής και στο λογισμικό παραγωγικότητας. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 8GB μνήμης DDR3 για μια ομαλή συνολική εμπειρία με τα Windows, ακόμα και όταν κάνει πολλαπλές εργασίες.

Τα χαρακτηριστικά αποθήκευσης για το Inspiron 23 5000 είναι αρκετά συνηθισμένα στα περισσότερα συστήματα επιφάνειας εργασίας. Χρησιμοποιεί ένα σκληρό δίσκο με ένα terabyte που του παρέχει αρκετό χώρο για εφαρμογές, αρχεία δεδομένων και αρχεία πολυμέσων. Το ένα μειονέκτημα είναι ότι η μονάδα δίσκου περιστρέφεται σε ένα αρκετά χαλαρό ρυθμό 5400rpm που είναι χαρακτηριστικό των φορητών υπολογιστών δίσκους και όχι επιτραπέζιους υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι είναι λίγο πιο αργή από την άποψη της εκκίνησης στα Windows ή τις εφαρμογές φόρτωσης σε σχέση με πολλά άλλα συστήματα που χρησιμοποιούν μονάδες 7200rpm ή πολύ πίσω από ένα SSD ή ένα στερεό σύστημα υβριδικών συστημάτων. Εάν χρειάζεστε χώρο, υπάρχουν δύο θύρες USB 3.0 για χρήση με μονάδες εξωτερικής αποθήκευσης υψηλής ταχύτητας. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αυτές οι θύρες βρίσκονται στην πλευρά της οθόνης, πράγμα που σημαίνει ότι η συνεχής χρήση μιας εξωτερικής μονάδας δίσκου θα έχει τα καλώδια ορατά, εκτός αν χρησιμοποιείτε τις πιο αργές θύρες USB 2.0 στο πίσω μέρος. Το σύστημα διαθέτει ακόμα έναν καυστήρα DVD διπλής στρώσης για εκείνους που χρειάζονται αναπαραγωγή ή εγγραφή μέσων CD ή DVD.

Τώρα η Dell πωλεί το Inspiron 23 5000 με και χωρίς touchscreens, αλλά τα περισσότερα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα αφής. Η οθόνη 23 ιντσών διαθέτει μια τυπική ανάλυση 1920x1080 και διαθέτει καλές γεύσεις χρώματος, φωτεινότητας και προβολής. Διαθέτει ένα χωρητικό σύστημα αφής, το οποίο είναι ένα βήμα προς τα πάνω από πολλά συστήματα κατηγορίας προϋπολογισμού που χρησιμοποιούν ένα οπτικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι έχει μια γυάλινη επίστρωση, αλλά η Dell κάνει καλή δουλειά στο σχεδιασμό, ελαχιστοποιώντας την αντανάκλαση σε σύγκριση με πολλές άλλες οθόνες αφής στην αγορά. Εκτός από τη χρήση της εσωτερικής οθόνης, η Dell διαθέτει θύρες HDMI τόσο εισόδου όσο και εξόδου, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δευτερεύουσα οθόνη ή να συνδέσετε την κονσόλα παιχνιδιών ή το πλαίσιο πολυμέσων στην οθόνη. Τα γραφικά για το σύστημα διαχειρίζονται το Intel HD Graphics 4400 που είναι ενσωματωμένα στον επεξεργαστή Core i3. Αυτό είναι καλό για πολλούς χρήστες, αλλά παρέχει περιορισμένη υποστήριξη 3D γραφικών, έτσι ώστε να μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί μόνο για casual gaming PC σε χαμηλότερη ανάλυση και επίπεδα λεπτομέρειας. Προσφέρει επιτάχυνση για την κωδικοποίηση μέσων με εφαρμογές συμβατές με το Quick Sync .

Η τιμολόγηση για το Dell Inspiron 23 5000 ξεκινάει περίπου 600 δολάρια για τα μοντέλα που δεν αγγίζουν, αλλά η έκδοση αυτής της αναθεώρησης παρατίθεται για περίπου 800 δολάρια. Αυτό φαίνεται να είναι μια δημοφιλής τιμή για ένα σύστημα all-in-one μεσαίας κατηγορίας, καθώς η Acer, η HP και η Lenovo προσφέρουν όλα συγκρίσιμα συστήματα σε αυτό το εύρος τιμών. Το πλησιέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και την τιμή είναι το Acer Aspire Z3 615 . Σε $ 750, παρέχει τα ίδια χαρακτηριστικά αποθήκευσης, αλλά με έναν ταχύτερο σκληρό δίσκο 7200rpm ενώ επιλέγει λιγότερη μνήμη RAM και έναν κλασματικά πιο αργό επεξεργαστή. Βασικό πλεονέκτημά της είναι η θέση των θυρών USB. Τα HP ENVY 23x Beats Edition και Lenovo B50 Touch είναι και τα δύο πιο ακριβά σε περίπου 900 δολάρια, αλλά διαθέτουν ταχύτερους επεξεργαστές Core i5. Η Lenovo προσφέρει διπλάσια αποθήκευση με τον σκληρό δίσκο 2TB ενώ η HP προσφέρει μια υβριδική μονάδα SSD .