Επιτραπέζιο υπολογιστή Dell Inspiron 660

Το διακεκομμένο Inspiron 660 είναι σύντομο για τις δυνατότητες αναβάθμισης

Η γραμμή ηλεκτρονικών υπολογιστών Inspiron της Dell είχε πολλές συμμετοχές από τότε που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '90. Το 2012, το Inspiron 660 ήταν η οικονομικά αποδοτική επιφάνεια εργασίας της εταιρείας. Η Dell διέκοψε τον επιτραπέζιο υπολογιστή Inspiron 660, αλλά μπορείτε να βρείτε περιστασιακά ένα για πώληση στο διαδίκτυο.

Τα τρέχοντα μοντέλα Inspiron Desktop είναι οικονομικά προσιτοί αλλά ισχυροί επιτραπέζιοι υπολογιστές. Η Dell προσφέρει επίσης τη γραμμή Inspiron 24 από επιτραπέζιους υπολογιστές all-in-one.

Προδιαγραφές επιφάνειας εργασίας Dell Inspiron 660

21 Αυγούστου 2012 - Για όσους αναζητούν μια σταθερή επιφάνεια εργασίας προϋπολογισμού που δεν απαιτεί απόδοση γραφικών, το Dell Inspiron 660 προσφέρει ένα καλό συνδυασμό χαρακτηριστικών. Ο επεξεργαστής Intel Core i3 μπορεί να είναι από τη δεύτερη γενιά, αλλά εξακολουθεί να υπερέχει εκείνων που βασίζονται στους επεξεργαστές AMD. Ενώ η τελευταία επιφάνεια εργασίας της Dell δεν διέθετε θύρες USB, η εταιρεία προσφέρει πλέον διπλάσια από τον ανταγωνισμό που κάνει την εξωτερική επέκταση εύκολη. Με την ασύρματη δικτύωση και μια αξιοπρεπή δέσμη λογισμικού, το σύστημα είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να λειτουργήσει από το get-go. Αυτό δεν είναι το σύστημα για όποιον απαιτεί οποιαδήποτε απόδοση γραφικών. Τα ενσωματωμένα γραφικά έχουν περιορισμένες δυνατότητες και δεν υπάρχει αρκετός χώρος για αναβαθμίσεις.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Dell Inspiron 660 Επισκόπηση

21 Αυγούστου 2012 - Το Inspiron 660 της Dell είναι η πιο πρόσφατη επιφάνεια εργασίας της Intel που βασίζεται στην προηγούμενη έκδοση του Inspiron 620 και την ενημερώνει με μερικά νέα χαρακτηριστικά. Για ένα σύστημα με προϋπολογισμό κάτω από $ 500, η ​​εταιρία συσκευάστηκε το σύστημα με επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Core i3-2120 βασισμένο σε Sandy Bridge. Από πλευράς απόδοσης, υπάρχει μικρή διαφορά, καθώς οι νέοι επεξεργαστές αφορούν κυρίως την κλιμάκωση της αποτελεσματικότητας και τα νέα ολοκληρωμένα γραφικά. Συνδυάζοντας τον επεξεργαστή με μνήμη DDR3 6 GB, παρέχει ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης που είναι πολύ καλύτερο από τα περισσότερα συστήματα σε αυτήν την τιμή τιμών με βάση τους επεξεργαστές AMD.

Τα χαρακτηριστικά αποθήκευσης στην έκδοση προϋπολογισμού του Dell Inspiron 660 είναι τυπικά για τους περισσότερους υπολογιστές στην κατηγορία τιμών των $ 500. Η επιφάνεια εργασίας διαθέτει ένα σκληρό δίσκο μίας terabyte που παρέχει αρκετό χώρο για εφαρμογές, αρχεία δεδομένων και αρχεία πολυμέσων. Η μονάδα δίσκου περιστρέφεται με την παραδοσιακή ταχύτητα περιστροφής 7200 σ.α.λ., η οποία της προσδίδει σταθερή απόδοση και είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά από εκείνους που χρησιμοποιούν πράσινους δίσκους με βραδύτερους ή μεταβλητούς ρυθμούς περιστροφής. Εάν χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερο χώρο, θα εκτιμήσετε τις τέσσερις θύρες USB 3.0 για χρήση με εξωτερική αποθήκευση υψηλής ταχύτητας. Αυτό είναι διπλάσιο από τον αριθμό των νέων λιμένων σε μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού. Ένας καυστήρας DVD δύο επιπέδων περιλαμβάνεται για την αναπαραγωγή ή την εγγραφή μέσων CD και DVD. Υπάρχει επίσης ένας αναγνώστης καρτών για χρήση με τις πιο δημοφιλείς μορφές flash media.

Το γραφικό είναι μια περιοχή όπου το Dell Inspiron 660 υποφέρει περισσότερο. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή Sandy Bridge Core i3 ο οποίος είναι συνδεδεμένος με το σύστημα και που χρησιμοποιεί το χαμηλότερο τέλος Intel HD Graphics 2000. Αυτό είναι μακράν η χαμηλότερη απόδοση της σειράς HD Graphics όταν πρόκειται για 3D γραφικά. Δεν μπορεί καν να χρησιμοποιηθεί για τρισδιάστατα παιχνίδια με τα χαμηλότερα επίπεδα ανάλυσης και λεπτομέρειας. Αυτό το θέτει σε μεγάλο μειονέκτημα για το νεότερο HD Graphics 4000 για τους επεξεργαστές Bridge Ivy και για κάθε ένα από τα APU της AMD με τα γραφικά Radeon HD. Η μία χάρη εξοικονόμησης είναι ότι υποστηρίζει δυνατότητες επιταχυνόμενης κρυπτογράφησης βίντεο με συμβατές εφαρμογές Quick Sync. Μια υποδοχή γραφικών PCI Express είναι διαθέσιμη για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών, αλλά αυτή η διαδρομή αναβάθμισης περιορίζεται στην τροφοδοσία ρεύματος 300 W που είναι χαρακτηριστική για τα περισσότερα συστήματα προϋπολογισμού. Υποστηρίζονται μόνο οι πιο βασικές κάρτες βίντεο προϋπολογισμού .

Πολλά συστήματα προϋπολογισμού τείνουν να έρχονται με ένα δίκαιο ποσό του προεγκατεστημένου λογισμικού . Η πλειοψηφία αυτών των προγραμμάτων τείνουν να είναι της ποικιλίας δοκιμαστικής ύλης όπως η ενσωμάτωση λογισμικού ασφάλειας ή ιών που διαθέτει μόνο ένα μήνα χρήσης. Η Dell έχει εντείνει και στην πραγματικότητα παρείχε κάποιο χρήσιμο λογισμικό με το Inspiron 660. Περιλαμβάνει μια πλήρη συνδρομή 15 μηνών στο McAfee Security Center for security καθώς και τα προγράμματα Adobe Photoshop και Premiere Elements για επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο.