Οι 7 καλύτεροι υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών που αγοράζουν το 2018

Αγοράστε τον κορυφαίο προϋπολογισμό, γραφικά, συμπαγή και σχεδιαστικά PC παιχνιδιών

Όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια, υπάρχει μεγάλη προσοχή επικεντρωμένη στις κονσόλες και τα κινητά, αλλά τα τυχερά παιχνίδια στο PC είναι ακόμα ένα όνειρο ενθουσιώδους. Είτε ψάχνετε για μια επιλογή προϋπολογισμού είτε για το crème-de-la-crème, υπάρχει κάτι που ταιριάζει με την φαντασία των gamers και των επαγγελματιών του "newbie". Ορισμένα μοντέλα ταιριάζουν καλύτερα σε όσους θέλουν να αλλάξουν από το Xbox ή το PS4, ενώ άλλα θα προσφέρουν σχεδόν απεριόριστη προσαρμογή. Χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε τι είναι σωστό για εσάς; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τις επιλογές μας για τις καλύτερες επιτραπέζιες συσκευές παιχνιδιών του 2018.

Η Lenovo είναι ένα οικιακό όνομα που οι περισσότεροι αγοραστές υπολογιστών είναι ήδη εξοικειωμένοι, αλλά πιθανότατα όχι στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Τα καλά νέα είναι ότι το Lenovo Y900 έρχεται έτοιμο να "παίξει" στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Υπάρχει άφθονος λόγος για να αρέσει αυτό το μηχάνημα, συμπεριλαμβανομένων αρκετά ισχυρών επιδόσεων που είναι εικονική πραγματικότητα έτοιμη με ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι που θα σας αρέσει αμέσως από το κουτί.

Η Lenovo δεν πρόκειται να κερδίσει βραβεία σχεδίου, αλλά όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια, ο σχεδιασμός δεν είναι σχεδόν εξίσου σημαντικός με το πόσο καλά αντέχει στα σημερινά πρότυπα. Το σύνθετο επεξεργαστή / γραφικά διαθέτει ένα επεξεργαστή Intel Core i7 που συνδυάζεται με 8 GB μνήμης RAM και προσφέρει περισσότερη ισχύ από ό, τι χρειάζεται για μια ισχυρή εμπειρία παιχνιδιού. Διαθέτει επεξεργαστή γραφικών NVIDIA GeForce GTX 970, σκληρό δίσκο 2 TB, 7200 RPM και διαθέτει τέσσερις θύρες USB 2.0 και έξι θύρες USB 3.0.

Ο σχεδιασμός επιτρέπει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα εσωτερικά, επιτρέποντας αναβαθμίσεις στη γραμμή, κάτι που αποτελεί ένα τεράστιο επίδομα για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μέτρια και να προσθέσουν ακριβά κομμάτια με το πέρασμα του χρόνου. Και είναι απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να πάρετε μια αίσθηση premium. Μπορείτε ακόμη να μεταβείτε σε 16 GB μνήμης RAM για επιπλέον $ 700, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιδόσεις σε μια σχετικά χαμηλή τιμή για μια ειδική μηχανή τυχερών παιχνιδιών.

Σχετικά άγνωστος στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, το CyberpowerPC Gamer Ultra 3400A προσφέρει μια γενική εμπειρία παιχνιδιού σε ένα κλάσμα της τιμής. Αυτή η μηχανή τυχερών παιχνιδιών, η οποία κοστίζει λιγότερο από 600 δολάρια, πιθανότατα θα προσελκύσει τους παίκτες που βρίσκονται ακόμα στο φράκτη για τη μετάβαση από μια κονσόλα παιχνιδιών σε ένα PC παιχνιδιών που δεν θα σπάσει την τράπεζα. Οι παίκτες που επιθυμούν να αποκτήσουν το πιο πρόσφατο και το καλύτερο θα απογοητευτούν από τις προδιαγραφές που δεν μπορούν να ταιριάζουν με περισσότερους υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών, αλλά αυτό προσφέρει απίστευτη απόδοση για μια τιμή που είναι εύκολη στο στομάχι.

Με τη βοήθεια επεξεργαστή AMD FX-6300 των 2,6 GHz, 8 GB μνήμης RAM, 7200 RPM και σκληρού δίσκου 1 TB SATA III, υπάρχει περισσότερη ισχύς για να παίξετε τα περισσότερα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του σήμερα, καθώς και για να αντιμετωπίσετε τις συνήθεις ανάγκες σας. Μια σταθερή βαθμολογία 4,5 αστέρων στο Amazon είναι γεμάτη με κριτικές που υπογραμμίζουν τη δροσερή λειτουργία του, καθώς και το άνετο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Το CYBERPOWERPC Gamer Panzer PVP3020LQ είναι ένα απόλυτο θηρίο μιας μηχανής που μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε μοντέρνο παιχνίδι PC και είναι εξοπλισμένο με μία από τις καλύτερες κάρτες γραφικών στην αγορά. το NVIDIA GTX 1080 με 8GB. Ο υψηλής ισχύος επιτραπέζιος υπολογιστής είναι σε θέση να παίξει τα πιο γραφικά απαιτητικά παιχνίδια με τις υψηλότερες ρυθμίσεις, όπως το Deus Ex: Ανθρώπινο διαιρούμενο και Project Cars.

Εξοπλισμένο με επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων Intel i7-770K 4,2 Ghz και 32 GB DDR4 RAM, δεν θα συναντήσετε ποτέ καθυστέρηση ή λόξυγγα με την εμπειρία παιχνιδιού σας. Ο υπολογιστής παιχνιδιών περιλαμβάνει έξι θύρες USB 3.0, δύο θύρες USB 2.0 και μια είσοδο δικτύου Ethernet RJ-45 που παρέχει μια ασφαλή και σταθερή σύνδεση στο Internet. Το περίβλημα του είναι κατασκευασμένο από γυάλινο πλαϊνό πίνακα και περιλαμβάνει σύστημα υγρού ψύξης για τον επεξεργαστή του, διασφαλίζοντας ότι η μονάδα δεν υπερθερμαίνεται ποτέ με απαιτητικά λογισμικά. Έρχεται με μια ετήσια εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας και δωρεάν τεχνική υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής.

Το Mini PC ASUS GR8 II-T045Z είναι συμπαγές και κλασικό, αλλά έχει μέγεθος περίπου μιας σύγχρονης κονσόλας παιχνιδιών βίντεο 11,1 x 3,5 x 11,8 ίντσες και ζυγίζει μόνο 8,9 λίβρες - αλλά μην αφήνετε το μέγεθος του να σας ξεγελάσει.

Παρά το κομψό μοντέλο της, το ASUS GR8 II-T045Z Mini PC είναι ένα powerhouse. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7-77700 των 4,2 Ghz με μνήμη 16GB DDR4 και προσαρμοσμένο NVIDIA VR προσαρμοσμένο ASUS GeForce GTX 1060 με γραφικά 3G για streaming 4K και παιχνίδια HD. Ο προσαρμόσιμος φωτισμός του σημαίνει ότι μπορείτε να συγχρονίσετε ένα φάσμα χρωμάτων RGB σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του διαθέτει ένα θάλαμο που βελτιστοποιεί τις συνθήκες ψύξης και παραμένει αθόρυβο κατά τη λειτουργία, έτσι ώστε να μην ακούτε ποτέ ένα peep ενώ παίζετε τα πιο απαιτητικά παιχνίδια του συστήματος.

Ο giant τυχερών παιχνιδιών Alienware επικαιροποίησε την εικονική σειρά Aurora των επιτραπέζιων υπολογιστών του ώστε να είναι έτοιμη για VR. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρό και ακριβό μηχάνημα με ξεχωριστό σχεδιασμό χωρίς λιπαρά. Ενώ πολλοί υπολογιστές παιχνιδιών για μεγάλους, δυνατούς πύργους, το Aurora R5 έχει ένα δυναμικό λεπτό ασημένιο πλαίσιο με μόνο ένα μικρό προσαρμόσιμο LED προφορά. Έχει μια πόρτα πόρτας PSU που δίνει εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό για τυχόν αναβαθμίσεις που θέλετε να κάνετε (μπορεί να χωρέσει έως και 5 μονάδες SSD) χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε πάνελ. Και ενώ δεν είναι ακριβώς ελαφρύ, ο συμπαγής σχεδιασμός καθιστά αυτή την επιφάνεια εργασίας εύκολη να γλιστρήσει σε ένα σακίδιο ή να φέρει underarm σε ένα σπίτι φίλων.

Φυσικά, το πραγματικό έπαθλο είναι κάτω από την κουκούλα, με ασυμβίβαστες επιδόσεις που αξιολογήθηκαν στο UHD 4K για τα τελευταία και καλύτερα παιχνίδια. Αυτή η μονάδα διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7-6700, 16GB DDR4 RAM, 2TB 7200RPM SATA αποθήκευση και ένα περίεργο NVIDIA GeForce GTX 1070 GPU. Αυτό αρκεί για να ανατινάξει ακόμα και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια στην αγορά. Αλλά μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για διαμορφώσεις εικονικής πραγματικότητας Oculus ή HTC Vive, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η επιφάνεια εργασίας θα σας κρατήσει πολύ στο μέλλον.

Η SkyTech είναι μια άλλη νεότερη εταιρεία που προσφέρει άρτια εξοπλισμένα PC gaming για κάτω από $ 600. Το ArchAngel διαθέτει ένα ξεχωριστό αρκτικό λευκό πύργο με ένα μαύρο βέλος που αποκαλύπτει μπλε LED μέσα. Είναι έτοιμο να παίξει ακριβώς έξω από το κουτί με τα Windows 10, και περιλαμβάνει ακόμη και ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι.

Πατήστε πάνω από 60fps στα πιο απαιτητικά παιχνίδια του σήμερα με επεξεργαστή FX-6120 3,5 GHz με 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 1 TB 7200 RPM. Τα γραφικά είναι κορυφαία για την τιμή, χάρη στην κάρτα γραφικών GTX750 TI 2GB. Μπορεί να αναπαράγει τους περισσότερους τίτλους με πλήρη ρυθμό καρέ και να εκτελεί τίτλους AAA σε μεσαίες ρυθμίσεις. Η κατασκευή περιλαμβάνει επίσης τα Windows 10 και έναν προσαρμογέα WiFi.

Το CUK Trion Custom Gaming PC είναι εξαιρετικά ισχυρό και είναι μια απόδειξη ως PC gaming για gamers που δεν μπορούν να εγκατασταθούν για τίποτα λιγότερο. Ο εκπληκτικός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών δεν συνοδεύεται από μία, αλλά δύο GTX 1090 TI κάρτες γραφικών με χωρητικότητα 11GB η καθεμία και μια μονάδα 512GB PCIe στερεάς κατάστασης, καθώς και αποθήκευση 4TB. Είναι ήδη αδιάβροχο για να παίξει τα επόμενα παιχνίδια PC για μέχρι και πέντε χρόνια.

Εξοπλισμένη με επεξεργαστή Quad Core Intel Core i7-7700K (με μνήμη 8MB cache, 4.2-4.5 Ghz) και 32GB DDR4-2400 RAM, ο CUK Trion Custom Gaming PC μπορεί να εκτελέσει πέντε στιγμιότυπα του πιο πρόσφατου Adobe Photoshop και να παίξει το Rainbow Six Πολιορκούσε στις υψηλότερες ρυθμίσεις χωρίς χτυπήματα στην απόδοση του. Χτισμένο στις ΗΠΑ, το Cuk Trion είναι έτοιμο για VR, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή Oculus Rift. Η μεγα μηχανή ζυγίζει 30 κιλά και τα μέτρα 8,66 x 20,39 x 18,66 ίντσες. Περιλαμβάνει πέντε ανεμιστήρες 120mm για να το δροσιστεί και έρχεται προεγκατεστημένο με Windows 10 x64.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .