Οι καλύτεροι λογαριασμοί Twitter για την επιστήμη

Αυτοί οι λογαριασμοί Twitter μπορεί να είναι πιο διασκεδαστικοί από ένα Higgs Boson

Εντάξει, κορίτσια της επιστήμης. Εδώ είναι η ευκαιρία να έχετε κάποια διασκέδαση στο Twitter , με ανθρώπους που μπορεί να πάρουν ακριβώς την ανάγκη σας για πληροφορίες. Αυτές δεν είναι οι μόνες καλές επιστήμες των Twitter λογαριασμών, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε. Θα πάρετε τα περιστασιακά αστεία του Κοπέρνικου σε αυτά, αλλά δεν περιστρέφονται γύρω τους.

Neil deGrasse Tyson

@ neiltyson είναι ίσως ένας από τους πιο γνωστούς επιστήμονες στη γη αυτή τη στιγμή. Ο Δρ Tyson είναι αστροφυσικός, συγγραφέας και πρόσφατα ο οικοδεσπότης του @COSMOSonTV, μια διαστημική οδύσσεια. Καταλαβαίνω επίσης ότι είναι ακόμα πιο δημοφιλής στον γαλαξία της Ανδρομέδας, αλλά η εκτίμησή τους για την επιστήμη είναι έτη φωτός πέρα ​​από τα δικά μας.

IFLScience

@IFLScience είναι η "ελαφρύτερη πλευρά της επιστήμης" και συχνά αρκετά αστείο. Ενώ το IFLScience κάνει το Tweet σχετικά με σημαντικά επιστημονικά θέματα, καλύπτουν επίσης θέματα όπως οι μουσικοί που μετατρέπουν τις λεμπουρικές κλήσεις σε beatbox ρυθμούς και τα βίντεο που χρονολογούνται από την ύαινα που γιορτάζουν σε βουβάλια.

NASA

Δεν μπορείτε να μιλήσετε για τους καλύτερους λογαριασμούς Twitter της επιστήμης χωρίς να αναφέρετε @NASA. Η Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος μας έχει οδηγήσει στο φεγγάρι και ακόμη και πέρα ​​από το δικό μας ηλιακό σύστημα με το διαστημόπλοιο Voyager. Έστειλαν επίσης το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble σε τροχιά, το οποίο προσφέρει μερικές από τις πιο όμορφες και λεπτομερείς εικόνες του σύμπαντος που έχουμε.

Curiosity Rover

Εφόσον μιλάμε για τη NASA, θα ήταν κρίμα να μην αναφέρουμε @MarsCuriosity. Η περιέργεια του Rover έχει "βυθίσει τον κόκκινο πλανήτη από τις 5 Αυγούστου 2012. Ο Άρης είναι πολύ μακριά, οπότε η περιέργεια δεν δημοσιεύει πολλά στο Twitter, αλλά δεν υπάρχουν πολλά άλλα μέρη για να βγάλουμε κοντά εικόνες του γειτονικού μας πλανήτη .

Amy Mainzer

Ο επιστήμονας @AmyMainzer συνεργάζεται με το εργαστήριο Jet Propulsion στο NASA. Στην φωτογραφία Twitter της, φορούσε στολή Star Trek. Αυτό θα πρέπει να σας πω τι θέλετε να ξέρετε για αυτό το λογαριασμό Twitter επιστήμης. Τα tweets για τους μετεωρίτες, το σύμπαν, οι πεταλούδες και ο κάκτος κοσμούν τη ζωοτροφή του.

Ινστιτούτο Jane Goodall

Πίσω στη γη, η μελέτη των πρωτευόντων πλην του ανθρώπου αναμφισβήτητα καθοδηγείται από τη Δρ Jane Goodall. Το @JaneGoodallInst σας δίνει τα τελευταία νέα στους πλησιέστερους ανθρώπους μας.

Το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Από το εξωτερικό του χώρου μέχρι την εξελικτική ιστορία των πτηνών, το @ AMNH είναι ένας από τους πιο ποικίλους επιστημονικούς λογαριασμούς Twitter. Τα tweets περιλαμβάνουν συνδέσμους με άρθρα σχετικά με τις θανατηφόρες λιβελλούλες, τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους μετακίνησης και εικόνες απολιθωμάτων τριλοβιτών.

Carolyn Porco

@ carolynporco είναι ένας πλανητικός επιστήμονας, Cassini απεικόνιση μολύβδου, και διευθυντής CICLOPS. Τα Tweets της ποικίλουν από στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τη φτώχεια και τον αγώνα για ίσα δικαιώματα των γυναικών, σε συζητήσεις πλανητικών φαινομένων.

Scientific American

Είτε θέλετε να μάθετε ξαπλωμένος, χλαμύδια, MERS, ή πάππα ψαριών παπαγάλων, @sciam έχεις καλύψει. Επιστημονική Αμερικανός ήταν γύρω από το 1845, και ενώ ο λογαριασμός τους Twitter ξεκίνησε το 2008, αυτή η μακρά ιστορία τους δίνει πολλά αφιερώματα στο Twitter. Και με πάνω από ένα εκατομμύριο οπαδοί δεν υπάρχει καμία έλλειψη συζητήσεων που θα ακολουθήσουν.

Joanne Manaster

Όπως μερικοί από αυτούς τους άλλους, ο λογαριασμός Twitter Science από το @sciencegoddess καλύπτει πολλά σημεία. Ο Δρ Manaster είναι βιολόγος στη Σχολή Ολοκληρωμένης Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Ιλλινόις. Ένας από τους στόχους της στο Twitter και στο έργο της είναι να "στηρίξει και να ενθαρρύνει τη νεολαία, ιδιαίτερα τα κορίτσια, να εξετάσει τη σταδιοδρομία STEM". Το γεγονός ότι ο λογαριασμός της είναι @sciencegoddess θα πρέπει να σας πει τι πρέπει να ξέρετε τόσο για το πάθος της για την επιστήμη όσο και για την αίσθηση του χιούμορ της.

Γκουέν Πίαρσον

Είναι ένα σφάλμα και ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, σύμφωνα με το λογαριασμό της στο Twitter. Το @bug_gwen είναι ένας εντομολόγος στο Purdue Bug Barn στο "Low Earth Orbit, Indiana". Περιττό να πούμε ότι αυτός ο λογαριασμός Twitter είναι buggy ... Εντάξει, συγγνώμη για τα κακά αστεία. Ωστόσο, με μεγάλη σοβαρότητα, ο Δρ. Pearson αγγίζει τόσο θέματα διασκέδασης όπως οι μέλισσες όσο και σοβαρότερα θέματα όπως η έλλειψη χρηματοδότησης για την επιστήμη στα σχολεία.

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λογαριασμοί Twitter για την επιστήμη. Μερικοί από τους πολύ ευφυείς και μερικοί είναι απλά τα γεγονότα. Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε ορισμένα από αυτά και μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο της επιστήμης.